Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Волочкова знялася голою в лазні

Анастасія Волочкова, яка трохи більше місяця тому виклала в інтернеті свої знімки в жанрі ню, знову оголилася Анастасія Волочкова, яка трохи більше місяця тому виклала в інтернеті свої знімки в жанрі "ню", знову оголилася. На цей раз вона знялася голою в лазні.

Таким способом колишня балерина вирішила привітати чоловік з Днем захисника Вітчизни. У тексті свого привітання Волочкова побажала чоловікам бути сміливими, як у помислах, так і у вчинках. "Я вітаю вас! Бажаю найголовнішого - бути сміливими, як у помислах, так і у вчинках! І тільки для вас мій маленький, скромний сюрприз", - написала Анастасія. Повністю фотосесію можна подивитись в блозі Волочкової .

Успіх самодіяльної еротичної фотосесії на Мальдівах , Про яку також писала " Правда.Ру ", Підказав Анастасії вірний шлях, як легко домогтися популярності. Після розміщення в Мережі відвертих фотографій з оголенням, Волочкова стала головним постачальником скандальних новин для ЗМІ, відзначає Експрес газета Online .

За нетривалий період в житті блондинки сталося стільки яскравих подій, скільки у неї не було за всі попередні роки. Балерина встигла дати кілька скандальних інтерв'ю, в тому числі і своєї заклятою подрузі Ксенії Собчак, вийти з партії "Єдина Росія", стати учасником декількох телешоу, ефір яких був заборонений до показу, з розмахом відзначити 35-річчя ( ФОТО ), Отримати за свої фотографії з голими грудьми нагороду "Ринда року" і багато іншого.

Новости