Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок на Чорному морі: топ 10 невідомих місць в Криму, які необхідно відвідати! - Репортер

  1. Відпочинок на Чорному морі: топ 10 невідомих місць в Криму, які необхідно відвідати! Крим з початку...
  2. Відпочинок на Чорному морі: топ 10 невідомих місць в Криму, які необхідно відвідати!
  3. Адреси офісів "Датур":

Відпочинок на Чорному морі: топ 10 невідомих місць в Криму, які необхідно відвідати!

Крим з початку року відвідали 750000 туристів

Це на 8,6% більше, ніж за аналогічний період 2011 року, повідомляє ГУ інформполітики Радміну АРК. В цілому, в порівнянні з 2010 роком, потік туристів до Криму за перше півріччя збільшився на 17%. «Збільшення кількості туристів досягнуто в тому числі завдяки реалізації програми« Дні Криму »в 2011 і 2012 роках, в рамках якої продавати кримський турпродукт навчили понад 600 турагентств України, Росії, Прибалтики та Азербайджану», - відзначають в Мінкурортів і туризму автономії. Також для збільшення турпотоку були введені додаткові потяги на Львів, Харків, Київ та інші напрямки.


Кращі тури від "Датур"
Київ, вул.Саксаганського, 137/18, оф 10., 063-63-68-262, 067-345-07-07
Житомир, Київська, 79, 0412-36-12-33, 067-410-51-73
Житомир, Київська, 25, 0412-41-86-06,050-463-22-21
Вінниця, вул. Пирогова 23-А, ТРЦ «FERIDE PLAZA», (0432) 55-26-85
Бердичів, вул. Карла-Лібкнехта, 21А, + 380 (67) 410-51-73

Топ 10 невідомих місць в Криму, які необхідно відвідати

Людні пляжі відомих курортів, заповнені туристами набережні приморських міст, «розкручені» кафе, де ніколи немає вільного місця ... Це Крим, який знають всі. Але на півострові є стільки дивних, маловідомих та унікальних місць, які потрібно обов'язково відвідати.

Парк «Парадиз», Айвазовське. Самий парк Криму - Нікітський ботанічний - часто нагадує ринок в недільний день. Цілі черги шикуються, щоб понюхати той чи інший рідкісний квітка, сфотографуватися на «обов'язковому» тлі ... Але в Криму є справжня паркова родзинка, ландшафтний шедевр і романтичне місце. Це парк «Парадиз» в Айвазовському, трохи не доїжджаючи Партеніта. Тут зелена трава, яскраві квіти і дивовижні рукотворні водоспади. Парк має колекцію з 7000 хвойних дерев і 200 видів екзотів, а також реліктову оливковий гай, де проводили години відпочинку Пушкін, Раєвський, Грибоєдов. Смарагдова зелень парку чарівно поєднується з білими скульптурами античних героїв і божеств. Деякі доріжки викладені мозаїкою з орнаментами і етнічними мотивами. На стежках запросто можна зустріти павичів і білок.

На стежках запросто можна зустріти павичів і білок

Лавандові поля. Колись Крим був у лідерах з виробництва ефірних масел. Сюди приїжджали французькі парфумери, купували сировину і дуже хвалили її якість. Сьогодні від колишніх полів залишилося небагато. Але і це вражає уяву. Наприклад, ніжно-фіолетові лавандові поля, пахнуть на багато кілометрів навколо. Збереглися вони під Сімферополем, у селища Мазанка. Але ідеальне місце для фотосесії «в лаванді» - Бахчисарайський район, особливо село Тургеневка. Також красиво цвіте лаванда за водосховищем біля сіл Кудрино і Шелковичное.

Також красиво цвіте лаванда за водосховищем біля сіл Кудрино і Шелковичное

Тюльпанові поля. І якщо вже мова зайшла про квітковому Крим, як не згадати тюльпанові господарства? Найчастіше фото, зроблені на таких полях, плутають з пейзажами Голландіі.Так де ж знайти таку ?? красу? У Червоногвардійському районі, в селищі Янтарний. Тут вирощуванням тюльпанів займається легендарний агроцех № 55. У самому селищі знаходиться контора агроцеху, де за невелику плату (близько $ 3) екскурсантам видається пропуск для входу на поле. Сам тюльпановий рай починається в 3-х км від села. Пред'явивши охоронцеві пропуск, можна вдосталь гуляти, фотографуватися і дихати ароматом цих весняних квітів.

Пред'явивши охоронцеві пропуск, можна вдосталь гуляти, фотографуватися і дихати ароматом цих весняних квітів

Малий Єрусалим. Приїжджаючи в Євпаторії, багато туристів розгулюють по Набережній, купаються в морі і часом навіть не припускають, де знаходиться справжня родзинка цього міста. Йдеться про старе місто, це історичний центр Євпаторії, який називають «Малий Єрусалим». Це місце потрапило до сімки кращих українських туристичних маршрутів, також в ЮНЕСКО його радять для відвідування всім туристам. Малий Єрусалим - затишне містечко в самому серці Євпаторії. Старовинні вигнуті вулички зберігають в собі чимало таємниць. На такій невеликій території знаходиться дивовижне розмаїття сакральних об'єктів: мечеті, вірменський храм, православний храм, караїмські кенаси, дві синагоги та текіє дервішів - мусульманських мандрівників! Влітку п'ятницях головна вулиця міста - Караїмська - перетворюється на ярмарок і карнавал. Тут показують народні танці, проводять майстер-класи ремесел, пригощають національними стравами, продають сувеніри ручної роботи, співають пісні на різних мовах. Доповнюють свято дивовижні «Живі статуї» - візитна картка Євпаторії.

Доповнюють свято дивовижні «Живі статуї» - візитна картка Євпаторії

Скала. Не всі пляжі ПБК заповнені відпочиваючі «під зав'язку». Залишилися ще красиві і просторі місця. Одне таке секретне місце називається Скала. Знаходиться в безпосередній близькості від Партеніта, на березі мальовничої бухти. Тут же знаходиться піднесений мис Плака, вид з якого відкривається незабутній: на горизонті - Ведмідь-гора, а від неї до Партеніту - все приморські селища біліють серед буйної зелені. Скала - ідеальне місце для тих, хто любить попірнати з маскою і ластами. Дно дуже красиве. Після купальних процедур обов'язково потрібно прогулятися: тут розташований старовинний розкішний парк, який веде до Палацу Гагаріної.

Після купальних процедур обов'язково потрібно прогулятися: тут розташований старовинний розкішний парк, який веде до Палацу Гагаріної

Мис Мартьян. Одне із заповідних місць Криму, є приморській території Нікітського ботанічного саду. Тому в курортний сезон за вхід сюди можуть брати плату. Це досить малолюдні галькові пляжі, захищені високою скелястій стіною з боку суші. У море розкидані камені, з яких можна пірнати. Дайвери і любителі підводного полювання дуже цінують мис Мартьян.

Дайвери і любителі підводного полювання дуже цінують мис Мартьян

Кроненталь. Які тільки народи не залишили свій слід в Криму! Але особливо вдячні ми німцям, які залишили прекрасну спадщину - Кроненталь. Сьогодні це культурно-етнографічний центр на території сучасного села Кольчугіно, що по трасі Сімферополь-Миколаївка. Але перед тим він був великий німецької колонією, жителів якої в роки Другої світової депортували з Криму. Згодом німецькі традиції в Кольчугіно відродилися, і кожен любитель справжнього пива вважає своїм обов'язком відвідати центр «Кроненталь». Пивні тури проходять в затишному підвальчику німецького будинку, де відтворено старовинний інтер'єр і дух кримських немцев.На столі стоять бочки темного і світлого живого пива, затишно потріскують дрова в каміні, в якому можна смажити баварські сосиски.

На столі стоять бочки темного і світлого живого пива, затишно потріскують дрова в каміні, в якому можна смажити баварські сосиски

Лаки. В історії Криму дуже сумні моменти. Один з них - повне винищення жителів грецького села Лаки, що в кримському передгір'ї Бахчисарайського району. Сьогодні на місці села залишився тільки храм Святого Луки, в якому до цих пір проходять служби. Він височить над смарагдовою зеленню, де колись стояли сільські будинки. Це місце одночасно і урочисте, і сумне. Лаки - відмінне місце для любителів зеленого туризму, велопоходів і краєзнавців.

Лаки - відмінне місце для любителів зеленого туризму, велопоходів і краєзнавців

Мис Казантип.

Відвідати мис Казантип можна, проживаючи в місті Щолкіно в одному з кращих готелів міста - «Бриз» .Всё, що від Вас потрібно, так це виписати перепустку в заповідник.

Крим з Житомира та Києва. Літо 2012: Азовське + Чорне море = новий рівень Вашого відпочинку!

Заповідний півострів Крим, батьківщина відомого фестивалю електронної музики і просто казкове місце - Казантип. Називається він мисом, хоча по суті це маленький круглий півострів, що складається з красивих диких пляжів, кожен з яких не схожий на інші. Одні - скласти і майже недоступні, інші - піщані і широкі. На Казантипі йде бурхливе життя: носяться зайці і лисиці, в'ють гнізда птахи, а в морі плаває величезна кількість промислових видів риб. Заповідний статус Казантипу не означає, що сюди закритий в'їзд. Ні, лісники всього лише пред'являть прайс входу для людини або проїзду для машини. Казантип - напівдике місце, яке стоїть осторонь від цивілізації. Тому вночі ніщо не заважає споглядати бездонне зоряне небо, перекреслене білою доріжкою Чумацького шляху ...

Генеральські пляжі.

Генеральські пляжі знаходяться недалеко від Щолкіно.

Крим з Житомира та Києва. Літо 2012: Азовське + Чорне море = новий рівень Вашого відпочинку!

Берег Азова відрізняється малолюдністю і простором. Але особливо красиво одне його містечко, куди добратися не так-то просто. Це Генеральський пляжі, неймовірної краси бухти, відокремлені один від одного скелястими масивами. Що знаходяться в безпосередній близькості від села Золоте. Тут же, в селі, можна брати і прісну воду, якої Генеральські пляжі небагаті. Прозора вода, золотистий пісок пляжу, тиша і практично цілковита самотність роблять Генеральські пляжі бажаним місцем для романтиків і справжніх цінителів Криму.

Прозора вода, золотистий пісок пляжу, тиша і практично цілковита самотність роблять Генеральські пляжі бажаним місцем для романтиків і справжніх цінителів Криму

Озеро Чокрак, Азовське море, лікувальні грязі, бальнеологічний курорт

Знамените, унікальне своєю лікувальною гряззю озеро Чокрак розташоване недалеко від міста Щолкіно.

Крим з Житомира та Києва. Літо 2012: Азовське + Чорне море = новий рівень Вашого відпочинку!

У словах "унікальне" і "цілющий" немає ні найменшого перебільшення: вони повністю підтверджуються не тільки історією, а й науковими дослідженнями озера і бруду, а так само достовірної статистикою використання Чокракського еліксиру багатьма санаторно-лікувальними установами Криму. "Чокрак міг би служити прекрасною станцією для грудних хворих і, взагалі, слабких, нервових і недокрівних людей і найкращим часом для цього служила б осінь, яка тут дійсно хороша. Особливо швидко поправляються тут діти і здоровеют до невпізнання протягом 2-3 тижнів "- пише дослідник в 1901 році. Результати сучасних дослідників підтверджують високі лікувальні властивості Чокракського бруду, її екологічну чистоту і прекрасний санітарно-епідеміологічний стан озера. За останніми двома параметрами озеро Чокрак можна сміливо віднести до одного з найбільш благополучних грязьових родовищ світу. Склад Чокракського бруду - насичений соляний розчин - ропа, грязь мула, органічні речовини, сірководень, мікроелементи. Головна особливість родовища в тому, що в процесі утворення грязі, поряд з ропою і сіллю, активно беруть участь грязьові вулкани, що знаходяться на дні і по берегах озера, а так само мінеральні джерела.

Одеський інститут курортології вважає, що район Чокрак - «це більше ніж Саки плюс Мацеста, взяті разом». Фахівці рекомендують застосовувати Чокракського бруд при лікуванні захворювань опорно-рухового апарату; периферичної нервової системи; центральної нервової системи; шкіри; органів травлення; гінекологічних захворюваннях; урологічних захворюваннях у чоловіків; захворюваннях периферичних судин; захворюваннях вуха, горла, носа.

Третім природним фактором грязеобразованія Чокракського родовища служать кілька грязьових вулканів-сопок, що знаходяться на дні озера. В результаті їх багатовікової діяльності в озері накопичилося понад 4,5 млн. Тонн тонкодісперсіонних мінералів, винесеним ними на дно озера із земних надр. Змішавшись з випали в осад мінеральними солями морської води і води з джерел і джерел, вони й утворили Чокракського цілющу грязь. Але її цілющі властивості не були б такими потужними, якби не діяльність великого переліку спеціалізованих водоростей і мікроорганізмів, багато з яких ендемічні та притаманні тільки оз.Чокрак. В результаті їх життєдіяльності в озері в його бруду з мінералів і солей утворюються нові речовини і сполуки. Присутність цих речовин і з'єднань в Чокракського бруду надають їй потужну додаткову цілющу силу і універсальність, роблять її високоефективної при лікуванні дуже великого переліку різних захворювань людського організму. Повністю хімічний склад Чокракського мулових-сульфідної грязі не виявлене досі. Абсолютно відомо одне - шкідливих і небезпечних речовин і з'єднань вона в собі не містить. Її склад являє собою унікальний набір речовин і з'єднань, що має високі лікувальні властивості, виготовлений найдосконалішим з усіх фармацевтів - Природою.

Її склад являє собою унікальний набір речовин і з'єднань, що має високі лікувальні властивості, виготовлений найдосконалішим з усіх фармацевтів - Природою

Пропонуємо відпочинок в Криму за доступними цінами

Пропонуємо відпочинок в Криму за доступними цінами

Оксана Козловська, директор мережі агентств «Датур»: «Ми відкриваємо новий напрямок відпочинку в Криму.

Щолкіно - популярне місце для відпочинку в 2012 році з дітьми. У місті Щолкіно більш менш рівне дно моря, з невеликим нахилом у бік моря. Глибина 8-10 метрів, різко зменшується у відносно вузькій прибережній зоні. Іл на глибинах понад 8 метрів, пісок в прибережній зоні.

Відпочинок в Щолкіно не зрівняти ні з чим! У Криму є багато спокійних і красивих місць, але все одно тягне в Щолкіно!

Там навіть дихається по-іншому! Такого повітря, такої класної теплої води я на Чорному морі не зустрічала!

Ялта, Судак, Коктебель, Феодосія - люди на пляжах лежать один на одному, просто багато хто не знає, що є місто Щолкіно, де можна чудово відпочити з дітьми. У Щолкіно все тихо спокійно і дуже розмірено, немає якоїсь метушні, властивої іншим курортним місцях. та й народу значно менше.

Готель «БРИЗ» - це затишний готель. У дворі готелю є затишний облаштований дворик для відпочинку і розваг - дитячий майданчик, настільний теніс, безліч квітів і дерев створюють неповторну атмосферу комфортного відпочинку.

Готель «БРИЗ» є прикрасою молодого перспективного курортного містечка Щолкіно.

Тепле Азовське море з золотистим цілющим піщаним пляжем - найкраще місце для сімейного відпочинку з дітьми. Крім того, близькість до Чорного моря дає цьому містечку додаткову перевагу щодо якості води і клімату. Кришталево чиста вода, невелика кількість туристів в порівнянні з вузькими пляжами Криму, широкі піщані пляжі, близькість до цікавих туристичних маршрутів - все це робить цей готель привабливим для відпочиваючих ».

Адреси офісів "Датур":

Тури на море з Києва:

м. Київ, вул. Саксаганського, 135/13, оф 21.

Тури на море з Житомира:

м Житомир, вул. Київська, 79

Тури на море з Житомира:

м Житомир, вул. Київська, 25

Телефони: (0412) 36-12-33, 41-27-60, 41-86-06
Оксана Козловська 067-410-51-73 [email protected]
Вікторія Казмірук 066-347-70-60 [email protected]
Артем Козловський 063-63-68-262, 067-345-07-07 [email protected]
Алла Федорко 050-463-22-21 [email protected]

Тури на море з Вінниці:

м Вінниця, вул. Пирогова 23-А, ТРЦ «FERIDE PLAZA»
(0432) 55-26-85 Марина, 068-111-39-49 [email protected]

Відпочинок на морі Житомир. Приходьте в зручний Вам офіс "Датур", щоб купити путівки з Житомира, Вінниці та Києва на море!

Приходьте в зручний Вам офіс Датур, щоб купити путівки з Житомира, Вінниці та Києва на море

Відпочинок на Чорному морі: топ 10 невідомих місць в Криму, які необхідно відвідати!

Крим з початку року відвідали 750000 туристів

Це на 8,6% більше, ніж за аналогічний період 2011 року, повідомляє ГУ інформполітики Радміну АРК. В цілому, в порівнянні з 2010 роком, потік туристів до Криму за перше півріччя збільшився на 17%. «Збільшення кількості туристів досягнуто в тому числі завдяки реалізації програми« Дні Криму »в 2011 і 2012 роках, в рамках якої продавати кримський турпродукт навчили понад 600 турагентств України, Росії, Прибалтики та Азербайджану», - відзначають в Мінкурортів і туризму автономії. Також для збільшення турпотоку були введені додаткові потяги на Львів, Харків, Київ та інші напрямки.


Кращі тури від "Датур"
Київ, вул.Саксаганського, 137/18, оф 10., 063-63-68-262, 067-345-07-07
Житомир, Київська, 79, 0412-36-12-33, 067-410-51-73
Житомир, Київська, 25, 0412-41-86-06,050-463-22-21
Вінниця, вул. Пирогова 23-А, ТРЦ «FERIDE PLAZA», (0432) 55-26-85
Бердичів, вул. Карла-Лібкнехта, 21А, + 380 (67) 410-51-73

Топ 10 невідомих місць в Криму, які необхідно відвідати

Людні пляжі відомих курортів, заповнені туристами набережні приморських міст, «розкручені» кафе, де ніколи немає вільного місця ... Це Крим, який знають всі. Але на півострові є стільки дивних, маловідомих та унікальних місць, які потрібно обов'язково відвідати.

Парк «Парадиз», Айвазовське. Самий парк Криму - Нікітський ботанічний - часто нагадує ринок в недільний день. Цілі черги шикуються, щоб понюхати той чи інший рідкісний квітка, сфотографуватися на «обов'язковому» тлі ... Але в Криму є справжня паркова родзинка, ландшафтний шедевр і романтичне місце. Це парк «Парадиз» в Айвазовському, трохи не доїжджаючи Партеніта. Тут зелена трава, яскраві квіти і дивовижні рукотворні водоспади. Парк має колекцію з 7000 хвойних дерев і 200 видів екзотів, а також реліктову оливковий гай, де проводили години відпочинку Пушкін, Раєвський, Грибоєдов. Смарагдова зелень парку чарівно поєднується з білими скульптурами античних героїв і божеств. Деякі доріжки викладені мозаїкою з орнаментами і етнічними мотивами. На стежках запросто можна зустріти павичів і білок.

На стежках запросто можна зустріти павичів і білок

Лавандові поля. Колись Крим був у лідерах з виробництва ефірних масел. Сюди приїжджали французькі парфумери, купували сировину і дуже хвалили її якість. Сьогодні від колишніх полів залишилося небагато. Але і це вражає уяву. Наприклад, ніжно-фіолетові лавандові поля, пахнуть на багато кілометрів навколо. Збереглися вони під Сімферополем, у селища Мазанка. Але ідеальне місце для фотосесії «в лаванді» - Бахчисарайський район, особливо село Тургеневка. Також красиво цвіте лаванда за водосховищем біля сіл Кудрино і Шелковичное.

Також красиво цвіте лаванда за водосховищем біля сіл Кудрино і Шелковичное

Тюльпанові поля. І якщо вже мова зайшла про квітковому Крим, як не згадати тюльпанові господарства? Найчастіше фото, зроблені на таких полях, плутають з пейзажами Голландіі.Так де ж знайти таку ?? красу? У Червоногвардійському районі, в селищі Янтарний. Тут вирощуванням тюльпанів займається легендарний агроцех № 55. У самому селищі знаходиться контора агроцеху, де за невелику плату (близько $ 3) екскурсантам видається пропуск для входу на поле. Сам тюльпановий рай починається в 3-х км від села. Пред'явивши охоронцеві пропуск, можна вдосталь гуляти, фотографуватися і дихати ароматом цих весняних квітів.

Пред'явивши охоронцеві пропуск, можна вдосталь гуляти, фотографуватися і дихати ароматом цих весняних квітів

Малий Єрусалим. Приїжджаючи в Євпаторії, багато туристів розгулюють по Набережній, купаються в морі і часом навіть не припускають, де знаходиться справжня родзинка цього міста. Йдеться про старе місто, це історичний центр Євпаторії, який називають «Малий Єрусалим». Це місце потрапило до сімки кращих українських туристичних маршрутів, також в ЮНЕСКО його радять для відвідування всім туристам. Малий Єрусалим - затишне містечко в самому серці Євпаторії. Старовинні вигнуті вулички зберігають в собі чимало таємниць. На такій невеликій території знаходиться дивовижне розмаїття сакральних об'єктів: мечеті, вірменський храм, православний храм, караїмські кенаси, дві синагоги та текіє дервішів - мусульманських мандрівників! Влітку п'ятницях головна вулиця міста - Караїмська - перетворюється на ярмарок і карнавал. Тут показують народні танці, проводять майстер-класи ремесел, пригощають національними стравами, продають сувеніри ручної роботи, співають пісні на різних мовах. Доповнюють свято дивовижні «Живі статуї» - візитна картка Євпаторії.

Доповнюють свято дивовижні «Живі статуї» - візитна картка Євпаторії

Скала. Не всі пляжі ПБК заповнені відпочиваючі «під зав'язку». Залишилися ще красиві і просторі місця. Одне таке секретне місце називається Скала. Знаходиться в безпосередній близькості від Партеніта, на березі мальовничої бухти. Тут же знаходиться піднесений мис Плака, вид з якого відкривається незабутній: на горизонті - Ведмідь-гора, а від неї до Партеніту - все приморські селища біліють серед буйної зелені. Скала - ідеальне місце для тих, хто любить попірнати з маскою і ластами. Дно дуже красиве. Після купальних процедур обов'язково потрібно прогулятися: тут розташований старовинний розкішний парк, який веде до Палацу Гагаріної.

Після купальних процедур обов'язково потрібно прогулятися: тут розташований старовинний розкішний парк, який веде до Палацу Гагаріної

Мис Мартьян. Одне із заповідних місць Криму, є приморській території Нікітського ботанічного саду. Тому в курортний сезон за вхід сюди можуть брати плату. Це досить малолюдні галькові пляжі, захищені високою скелястій стіною з боку суші. У море розкидані камені, з яких можна пірнати. Дайвери і любителі підводного полювання дуже цінують мис Мартьян.

Дайвери і любителі підводного полювання дуже цінують мис Мартьян

Кроненталь. Які тільки народи не залишили свій слід в Криму! Але особливо вдячні ми німцям, які залишили прекрасну спадщину - Кроненталь. Сьогодні це культурно-етнографічний центр на території сучасного села Кольчугіно, що по трасі Сімферополь-Миколаївка. Але перед тим він був великий німецької колонією, жителів якої в роки Другої світової депортували з Криму. Згодом німецькі традиції в Кольчугіно відродилися, і кожен любитель справжнього пива вважає своїм обов'язком відвідати центр «Кроненталь». Пивні тури проходять в затишному підвальчику німецького будинку, де відтворено старовинний інтер'єр і дух кримських немцев.На столі стоять бочки темного і світлого живого пива, затишно потріскують дрова в каміні, в якому можна смажити баварські сосиски.

На столі стоять бочки темного і світлого живого пива, затишно потріскують дрова в каміні, в якому можна смажити баварські сосиски

Лаки. В історії Криму дуже сумні моменти. Один з них - повне винищення жителів грецького села Лаки, що в кримському передгір'ї Бахчисарайського району. Сьогодні на місці села залишився тільки храм Святого Луки, в якому до цих пір проходять служби. Він височить над смарагдовою зеленню, де колись стояли сільські будинки. Це місце одночасно і урочисте, і сумне. Лаки - відмінне місце для любителів зеленого туризму, велопоходів і краєзнавців.

Лаки - відмінне місце для любителів зеленого туризму, велопоходів і краєзнавців

Мис Казантип.

Відвідати мис Казантип можна, проживаючи в місті Щолкіно в одному з кращих готелів міста - «Бриз» .Всё, що від Вас потрібно, так це виписати перепустку в заповідник.

Крим з Житомира та Києва. Літо 2012: Азовське + Чорне море = новий рівень Вашого відпочинку!

Заповідний півострів Крим, батьківщина відомого фестивалю електронної музики і просто казкове місце - Казантип. Називається він мисом, хоча по суті це маленький круглий півострів, що складається з красивих диких пляжів, кожен з яких не схожий на інші. Одні - скласти і майже недоступні, інші - піщані і широкі. На Казантипі йде бурхливе життя: носяться зайці і лисиці, в'ють гнізда птахи, а в морі плаває величезна кількість промислових видів риб. Заповідний статус Казантипу не означає, що сюди закритий в'їзд. Ні, лісники всього лише пред'являть прайс входу для людини або проїзду для машини. Казантип - напівдике місце, яке стоїть осторонь від цивілізації. Тому вночі ніщо не заважає споглядати бездонне зоряне небо, перекреслене білою доріжкою Чумацького шляху ...

Генеральські пляжі.

Генеральські пляжі знаходяться недалеко від Щолкіно.

Крим з Житомира та Києва. Літо 2012: Азовське + Чорне море = новий рівень Вашого відпочинку!

Берег Азова відрізняється малолюдністю і простором. Але особливо красиво одне його містечко, куди добратися не так-то просто. Це Генеральський пляжі, неймовірної краси бухти, відокремлені один від одного скелястими масивами. Що знаходяться в безпосередній близькості від села Золоте. Тут же, в селі, можна брати і прісну воду, якої Генеральські пляжі небагаті. Прозора вода, золотистий пісок пляжу, тиша і практично цілковита самотність роблять Генеральські пляжі бажаним місцем для романтиків і справжніх цінителів Криму.

Прозора вода, золотистий пісок пляжу, тиша і практично цілковита самотність роблять Генеральські пляжі бажаним місцем для романтиків і справжніх цінителів Криму

Озеро Чокрак, Азовське море, лікувальні грязі, бальнеологічний курорт

Знамените, унікальне своєю лікувальною гряззю озеро Чокрак розташоване недалеко від міста Щолкіно.

Крим з Житомира та Києва. Літо 2012: Азовське + Чорне море = новий рівень Вашого відпочинку!

У словах "унікальне" і "цілющий" немає ні найменшого перебільшення: вони повністю підтверджуються не тільки історією, а й науковими дослідженнями озера і бруду, а так само достовірної статистикою використання Чокракського еліксиру багатьма санаторно-лікувальними установами Криму. "Чокрак міг би служити прекрасною станцією для грудних хворих і, взагалі, слабких, нервових і недокрівних людей і найкращим часом для цього служила б осінь, яка тут дійсно хороша. Особливо швидко поправляються тут діти і здоровеют до невпізнання протягом 2-3 тижнів "- пише дослідник в 1901 році. Результати сучасних дослідників підтверджують високі лікувальні властивості Чокракського бруду, її екологічну чистоту і прекрасний санітарно-епідеміологічний стан озера. За останніми двома параметрами озеро Чокрак можна сміливо віднести до одного з найбільш благополучних грязьових родовищ світу. Склад Чокракського бруду - насичений соляний розчин - ропа, грязь мула, органічні речовини, сірководень, мікроелементи. Головна особливість родовища в тому, що в процесі утворення грязі, поряд з ропою і сіллю, активно беруть участь грязьові вулкани, що знаходяться на дні і по берегах озера, а так само мінеральні джерела.

Одеський інститут курортології вважає, що район Чокрак - «це більше ніж Саки плюс Мацеста, взяті разом». Фахівці рекомендують застосовувати Чокракського бруд при лікуванні захворювань опорно-рухового апарату; периферичної нервової системи; центральної нервової системи; шкіри; органів травлення; гінекологічних захворюваннях; урологічних захворюваннях у чоловіків; захворюваннях периферичних судин; захворюваннях вуха, горла, носа.

Третім природним фактором грязеобразованія Чокракського родовища служать кілька грязьових вулканів-сопок, що знаходяться на дні озера. В результаті їх багатовікової діяльності в озері накопичилося понад 4,5 млн. Тонн тонкодісперсіонних мінералів, винесеним ними на дно озера із земних надр. Змішавшись з випали в осад мінеральними солями морської води і води з джерел і джерел, вони й утворили Чокракського цілющу грязь. Але її цілющі властивості не були б такими потужними, якби не діяльність великого переліку спеціалізованих водоростей і мікроорганізмів, багато з яких ендемічні та притаманні тільки оз.Чокрак. В результаті їх життєдіяльності в озері в його бруду з мінералів і солей утворюються нові речовини і сполуки. Присутність цих речовин і з'єднань в Чокракського бруду надають їй потужну додаткову цілющу силу і універсальність, роблять її високоефективної при лікуванні дуже великого переліку різних захворювань людського організму. Повністю хімічний склад Чокракського мулових-сульфідної грязі не виявлене досі. Абсолютно відомо одне - шкідливих і небезпечних речовин і з'єднань вона в собі не містить. Її склад являє собою унікальний набір речовин і з'єднань, що має високі лікувальні властивості, виготовлений найдосконалішим з усіх фармацевтів - Природою.

Її склад являє собою унікальний набір речовин і з'єднань, що має високі лікувальні властивості, виготовлений найдосконалішим з усіх фармацевтів - Природою

Пропонуємо відпочинок в Криму за доступними цінами

Пропонуємо відпочинок в Криму за доступними цінами

Оксана Козловська, директор мережі агентств «Датур»: «Ми відкриваємо новий напрямок відпочинку в Криму.

Щолкіно - популярне місце для відпочинку в 2012 році з дітьми. У місті Щолкіно більш менш рівне дно моря, з невеликим нахилом у бік моря. Глибина 8-10 метрів, різко зменшується у відносно вузькій прибережній зоні. Іл на глибинах понад 8 метрів, пісок в прибережній зоні.

Відпочинок в Щолкіно не зрівняти ні з чим! У Криму є багато спокійних і красивих місць, але все одно тягне в Щолкіно!

Там навіть дихається по-іншому! Такого повітря, такої класної теплої води я на Чорному морі не зустрічала!

Ялта, Судак, Коктебель, Феодосія - люди на пляжах лежать один на одному, просто багато хто не знає, що є місто Щолкіно, де можна чудово відпочити з дітьми. У Щолкіно все тихо спокійно і дуже розмірено, немає якоїсь метушні, властивої іншим курортним місцях. та й народу значно менше.

Готель «БРИЗ» - це затишний готель. У дворі готелю є затишний облаштований дворик для відпочинку і розваг - дитячий майданчик, настільний теніс, безліч квітів і дерев створюють неповторну атмосферу комфортного відпочинку.

Готель «БРИЗ» є прикрасою молодого перспективного курортного містечка Щолкіно.

Тепле Азовське море з золотистим цілющим піщаним пляжем - найкраще місце для сімейного відпочинку з дітьми. Крім того, близькість до Чорного моря дає цьому містечку додаткову перевагу щодо якості води і клімату. Кришталево чиста вода, невелика кількість туристів в порівнянні з вузькими пляжами Криму, широкі піщані пляжі, близькість до цікавих туристичних маршрутів - все це робить цей готель привабливим для відпочиваючих ».

Адреси офісів "Датур":

Тури на море з Києва:

м. Київ, вул. Саксаганського, 135/13, оф 21.

Тури на море з Житомира:

м Житомир, вул. Київська, 79

Тури на море з Житомира:

м Житомир, вул. Київська, 25

Телефони: (0412) 36-12-33, 41-27-60, 41-86-06
Оксана Козловська 067-410-51-73 [email protected]
Вікторія Казмірук 066-347-70-60 [email protected]
Артем Козловський 063-63-68-262, 067-345-07-07 [email protected]
Алла Федорко 050-463-22-21 [email protected]

Тури на море з Вінниці:

м Вінниця, вул. Пирогова 23-А, ТРЦ «FERIDE PLAZA»
(0432) 55-26-85 Марина, 068-111-39-49 [email protected]

Відпочинок на морі Житомир. Приходьте в зручний Вам офіс "Датур", щоб купити путівки з Житомира, Вінниці та Києва на море!

Приходьте в зручний Вам офіс Датур, щоб купити путівки з Житомира, Вінниці та Києва на море

І якщо вже мова зайшла про квітковому Крим, як не згадати тюльпанові господарства?
Так де ж знайти таку ?
Красу?
І якщо вже мова зайшла про квітковому Крим, як не згадати тюльпанові господарства?
Так де ж знайти таку ?
Красу?

Новости