Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Розкішне подорож по Італії: очікування і бажання туристів

Історія, культура, традиції, красиві місця і кухня: Італія це чудове місце для відпочинку. Як і будь-який відпустку, відпустку в цій країні, зрозуміло, повинен бути добре продуманий, щоб уникнути поширених організаційних помилок.

Наприклад, таке завдання як вибір найкращого місця для відпочинку в Італії, або ж найкращого періоду для бронювання розкішного житла в Італії може бути самому критичною проблемою в процесі планування подорожі.

Грунтуючись на дослідженнях туристичного поведінки за останній рік, і підрахунках зведених даних вілл в Італії , Ми можемо дати Вам кілька корисних порад для проведення дійсно приємних канікул в Італії завдяки інформаційним графіками. Грунтуючись на дослідженнях туристичного поведінки за останній рік, і підрахунках зведених даних   вілл в Італії   , Ми можемо дати Вам кілька корисних порад для проведення дійсно приємних канікул в Італії завдяки інформаційним графіками

Зокрема, ці інфографіки показують найбільш цікаві тенденції в області розкішних подорожей по італійському ринку торгівлі і відображають інтереси споживачів подорожуючих по Італії, а також відкривають потребу в оренді вілл в Італії в 2013 році.

Відповідно до інфографіки, симим популярним туристичним місцем є Амальфійское узбережжі , Оскільки цей регіон привертає більшість туристів, 56% в пошуку розкішного італійського подорожі.

Слідом за Амальфійскім узбережжям, Ви зможете знайти Сицилію, Тоскану, Рим, Чінкуе Терре і Венецію.

Згідно з даними, друге місце з великим відривом займають Сицилія і Тоскана, 19% пошуку, тоді як Вічне місто, Рим, завоював всього 2%, і займає третє місце. Четверте місце розділили Лігурія / Чінкуе Терре і Венеція / озеро Гарда, охоплюючи лише 1% пошуку.

Інфографіка також говорить про те, що багато туристів вже знають заздалегідь як вони хочуть провести розкішне перебування в Італії: 90% хочуть зняти розкішну віллу , А 10% вважають за краще замки і історичні маєтки .

Крім того, інфографіка демонструє топ країн, жителі яких люблять проводити відпустку в Італії: більшість шукачів вілл із Сполученого Королівства (35%) і Сполучених Штатів (34%), далі йдуть Австралія (8%) і Канада (7%). Ірландія, Німеччина, Швейцарія, Росія, Польща, Голландія і багато інших країн не перевищують 5%.

Найбільш насичений туристами місяць, коли мандрівники бронюють італійські вілли - червень, наступний квітень. Незаперечно, що це відмінний період для завчасного бронювання житла для відпочинку в Італії влітку, яке пропонує дивно м'яку погоду.

З іншого боку, період осені і зими пов'язаний зі зниженням температури в італійських містах, і тому пов'язаний також з попитом на вілли (для більш докладної інформації про погоду в італійських містах перегляньте нашу статтю « Погода в Римі «).

Набагато більший інтерес представляють типові місця туристів різних національностей: ці дані можуть сильно здивувати. Росіяни, поляки і голландці, наприклад, проводять свої розкішні італійські канікули на Сицилії, тоді як німці і швейцарці в Тоскані.

Амальфійское узбережжі приваблює жителів англомовних країн (Сполучені Штати, Сполучене Королівство і Австралія), а вілли в Лігурії і Чінкуе Терре полузуются попитом серед російських і голландців.

Схожі повідомлення

Новости