Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Наші за кордоном. Погляд на світ зсередини

Дорогі мої читачі! Я задумала дещо цікаве, що привнесе новизну і буде родзинкою мого блогу. Не буду відкривати всі карти в одній статті (продовжу в наступній)), а хочу лише уявити вам нову рубрику під назвою "Наші за кордоном! Погляд на світ зсередини" в рамках нового задуманого проекту Dream Holiday (Подорож Мрії), побудованого на інтерв'ю

Ведучи блог на тему подорожей, на просторах інтернету просто неможливо не зустріти однодумців! І не просто цікавих людей так само, як і я, що публікують статті про подорожі і дають корисні поради, але і наших російських, які виїхали на постійне місце проживання або тимчасово проживають за кордоном.

Якраз багато хто з тих, хто покинув нашу Батьківщину, починають вести блоги за кордоном, на мій погляд, від надлишку переповнюють їх почуттів і емоцій, а також незвичайних і цікавих моментів, нововведень, - в загальному, всього того, чого не зустрінеш тут у нас і про що часто навіть і не здогадується звичайний російський турист, вирушаючи в подорож.

Я, звичайно, теж намагаюся і пишу про все, що бачу я, що вражає, розчаровує і надихає саме мене, даю напуття, поради та ділюся з вами своїм особистою думкою, досвідом і пережитими емоціями. АЛЕ, на мій погляд, поки не поживеш в будь-якій новій країні хоча б півроку все одно не зрозумієш її і не відчуєш! Адже хто як не місцеві жителі або наші співвітчизники, які проживають за кордоном, можуть розповісти про особливості культури, поведінки, менталітету і багатьох цікавих моментах, що стосуються проживання в даній країні.

Саме тому я вирішила відкрити окрему рубрику про життя наших російських за кордоном. Це будуть не тільки люди, які цікавляться туризмом і розвиваються в темі подорожей. Це можуть бути і люди, що працюють в абсолютно інших областях, але живуть за кордоном вже достатньо часу для того, щоб у них склалася своя власна думка і уявлення про країну, в якій вони проживають.

У міру знайомства з такими людьми я буду викладати посилання на блоги, записати звук і відео інтерв'ю і знайомити вас все з великою кількістю цікавих особистостей, у яких, до речі, завжди можна буде попросити ради перед поїздкою в країну, в якій вони живуть

До моменту сьогоднішнього офіційного анонса цієї рубрики я вже встигла записати серію інтерв'ю з Анфісою Бреус та Максимом Шаїнський про Таїланді та інших країнах Азії. Я їх трохи підредагувати і залила на свій канал YouTube вже в новому форматі. Послухати записи можна за посиланням "Королівство Таїланд: погляд зсередини" і Максим про подорожі .

А сьогодні я хочу вас познайомити з двома панянками - з Угорщини та з Чехії. І, звичайно ж, у кожної є свій особистий блог, на сторінках яких вони діляться цікавою інформацією про ці країни!)

************************************************** *************************************

Блог Наталії Железновой
"Все про життя в Угорщині з перших вуст"

Наталя живе в курортному містечку Вонярцвашхедь, поблизу чудового озера Балатон і унікального термального озера Хевіз. У 2007 році вона приїхала з чоловіком до Угорщини відпочити, зняти стрес, полікуватися в термальних водах озера Хевіз і закохалася в цю країну! У перший же приїзд, дізнавшись про вартість нерухомості, пара вирішила купити тут будинок і використовувати його як дачу в літній період. Перший час вони приїжджали сюди на Новий рік, Різдво, травневі свята, влітку у відпустку ... да так і залишилися))

На сторінках свого блогу Наталія ділиться корисними порадами про те, як правильно купити угорську нерухомість, відкрити банківський рахунок, а також корисною інформацією з візових питань та оподаткуванню в Угорщині, новинами, подіями та історіями про життя на чудовій угорській землі.

Більш того, Наталя є адміністратором групи про подорожі в Європу на www.subscribe.ru. Друзі, приєднуйтеся, читайте статті і будьте в курсі новин:

************************************************** *************************************

Блог Наталі Ризнар

Наталі з Чеської легіонерських сім'ї, проживає в Празі. Заміжня за чехом, тому знає про культуру і чеських традиціях абсолютно все.

Є студентським координатором курсів чеської мови в Празі, співпрацює з Карловим Університетом і перевіреними мовними школами. Не з чуток знає, що таке студентське життя в Чехії.

Наталі на власному досвіді пройшла такі пункти, як ВНЖ, ПМЖ і громадянство, завдяки чому може дати емігрантам докладний керівництво до дії.

Далі буде!

І вже зараз ви можете подивитися новий випуск проекту Dream Holiday. Переходьте по ссилочку, щоб дізнатися, про яку країну піде мова і хто гість сьогоднішнього інтерв'ю: Наші за кордоном .

PS: Також планується створення ще двох рубрик в рамках проекту Dream Holiday, де будуть представлені інтерв'ю з гостями:

  • Зустрічі з мандрівниками
  • Переїзд на ПМЖ

Upd. 23.03.2015 Насправді, я вже багато інтерв'ю публікувала на своєму другому блозі www.dream-holiday.ru АЛЕ вирішила перенести все на цей блог. Тому багато інтерв'ю виходять тут із запізненням. Ну нічого, скоро все випуски відеопередачі з'являться на цьому блозі (перенесу в тому числі і коментарі глядачів), а той другий блог перетвориться з іншою ідеєю

Upd. 24.03.2015 Чи готовий перший випуск рубрики "Зустрічі з мандрівниками". Хто перший гість - дізнайтеся, клікнувши по засланні . І, до речі, формат цього інтерв'ю сильно відрізняється від попередніх випусків передачі Dream Holiday!)

У підготовці самостійного подорожі - Подорожі Вашої Мрії - вам допоможуть наступні сервіси:

Новости