Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найдорожчий тур в світі

Американська компанія DreamMaker називає себе туристичним бутиком. Фірма спеціалізується на ексклюзивних креативних турах, і один з них заслужив звання найдорожчого в світі. Щоб за 20 днів облетіти навколо світу, доведеться викласти 13,8 мільйона доларів. В одноосібному розпорядженні щасливчика буде салон приватного літака Boeing-767. При бажанні можна взяти з собою компанію з півсотні людей. Друзі та знайомі полетять на іншому лайнері. Американська компанія DreamMaker називає себе туристичним бутиком

Відправною точкою подорожі служить острів Самуї в Таїланді. Далі за списком Камбоджа, Непал, Індія, Франція, Іспанія, Великобританія, Куба та інші країни, а також секретний острів - що це за місце, туристи не знатимуть до початку туру.

Всього літак зробить посадку в 20-ти точках світу. А закінчиться подорож в Лас-Вегасі, де відбудеться турнір з покеру з чималими ставками: 500 000 доларів. Втім, відіграти вартість путівки туристам не вийде: турнір благодійний. Гроші підуть на допомогу дітям з бідних країн: велосипеди для дітей Камбоджі, забезпечення питною водою дітей на Філіппінах і т.д.

Організатори зробили все можливе, щоб задовольнити амбіції клієнтів. Крім того що вони будуть жити в розкішних готелях і ні в чому собі не відмовляти, під час подорожі їх пригощатимуть коктейлями, трубочки в яких зроблені з 18-каратного золота і прикрашені кольоровими діамантами.

Якщо надумаєте, всі подробиці про тур тут: http://passportto50.com/

Повернутися до списку постів

Новости