Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найдорожчі курорти світу - Robinzon Blog

  1. Найдорожчі курорти: приватна вілла
  2. Найдорожчі курорти: Балі
  3. Найдорожчі курорти: райський острів!
  4. Найдорожчі курорти: Багами
  5. Найдорожчі курорти: клуб джентльменів

На нашій планеті ще є дійсно райські місця, в порівнянні з якими Лазурний берег - це простий провінційний пляж. Природно, це найдорожчі курорти світу. Звичайно, ціни на них зашкалюють, і відпочити на такому дорогому курорті під силу успішним і заможним. Найдорожчі курорти світу:

Найдорожчі курорти: приватна вілла

1) Острів Necker Island. Одним з найдорожчих курортів світу по праву вважається острів Necker Island, який є одним зі складових Вірджинського архіпелагу. Близько 20 років тому мільйонер Річард Бренсон викупив цей райський куточок і обладнав його під ідеальний курорт для своєї сім'ї. Але, як виявилося, цілий рік відпочивати неможливо і тому поки острів пустує, Річард пускає пожити на нього всіх бажаючих. Ну, не безкоштовно, природно. «Всього» за 30 000 доларів в день. За цю суму перед вами відкриється прекрасний вид на розкішні смарагдові сади, кришталево чисте аквамаринову море, акуратні піщані пляжі. Будь-яка їжа і напої, катання на серфінгу і човнах, інтернет, телефон, пральня - все у вашому розпорядженні. Якщо у вас в гаманці завалялося пару зайвих мільйонів, тоді острів Necker Island - це те, що потрібно для максимально комфортного відпочинку.

Кращі валізи представлені тут->
1) Острів Necker Island

Найдорожчі курорти: Балі

2) Острови біля берегів Гренади Calivigny. Ще один найдорожчий курорт - це тропічний острів біля берегів Гренади Calivigny. Він розрахований на справжніх любителів розкоші і ніч в цьому містечку обійдеться вам в якихось 40 000 доларів. Але, до речі, якщо врахувати те, що турист зможе оселитися в будь-якому з 10 люксів на двох і привезти з собою ще друзів 20, ціна не здається такою вже захмарною. А яка тут архітектура, око не відвести. Французький колоніальний стиль в сукупності з традиціями Балі і вишуканий інтер'єр від іменитих дизайнерів Річардом Фрайнером і Оскаром де ла Рента роблять острів-курорт справжньою карибської перлиною. Рівень обслуговування теж на висоті: вся відпочивальниця компанія отримає в розпорядження особисту перукарню, салон краси, шеф кухаря і навіть тренерів з дайвінгу і фітнесу. Острів Calivigny це відмінне рішення і для активного відпочинку, і для романтичних подорожей.

Кращі валізи представлені тут->
Кращі валізи представлені тут->

Найдорожчі курорти: райський острів!

3) Острів-курорт Isla de sa Ferradura, що знаходиться в Середземному морі недалеко від знаменитої Ібіци, теж є приватною власністю і входить в топ найдорожчих курортів планети. Добу, проведені на цьому фешенебельному курорті, обійдуться вам в 115 тисяч доларів. Ого! Це що ж таке має бути на острові? Тут для вас відкриється чудова панорама на екзотичний ліс, водоспад, лагуну, також можна відвідати спа-салон, турецьку лазню, солярій, сауну, спортзал, дайвінг-центр і ще багато всього. Розкішні басейни, професійна кухня, різноманітні напої, затишний домашній кінотеатр і море інших розваг не змусять вас нудьгувати. Кожна кімната виконана в індивідуальному стилі за участю найзнаменитіших дизайнерів. Острів Isla de sa Ferradur уб'є вас наповал своєю пишністю.

Кращі валізи представлені тут->
Кращі валізи представлені тут->

Найдорожчі курорти: Багами

4) Musha Cay. Фешенебельний курорт на Багамах Musha Cay знаходиться недалеко від острова Некер. Вартість одного дня на такому курорті складе 25 000 доларів, але є одне «але»: мінімальний термін заїзду - три дня. Острів може прийняти одночасно не більше 24 відпочиваючих. У вартість проживання входять їжа та будь-які напої. Правда, телефон та інтернет оплачувати доведеться окремо. Природа на острові Musha Cay здатна заворожити своєю красою: наічістейшая морська вода, білосніжні пляжі і палюче яскраве сонце. Ну чим не рай?

Кращі валізи представлені тут->
Кращі валізи представлені тут->

Найдорожчі курорти: клуб джентльменів

5) Dall House - ще одному найдорожчий курорт світу, тут ви не зустрінете ні піщаних пляжів, ні, власне, самого моря. Курорт Dall House в шикарне місце Шотландії славиться самим екологічним повітрям, прозорими озерами, і є одним з найчистіших місць на Землі. На території курорту знаходяться всі необхідні інфраструктури: престижний готель, поле для гри в гольф, спа-центр, передове лікувальний заклад, магазини і ресторани. За ніч в такому місці доведеться заплатити близько 20 000 доларів, правда, і тут є свої підводні камені. Для того щоб отримати можливість відпочивати в цьому елітному місці, необхідно стати членом ексклюзивного клубу джентльменів і сплатити «невеликий» внесок в розмірі 4 мільйонів доларів і далі щорічно по 1 мільйону. Ось так…

Кращі валізи представлені тут->
Кращі валізи представлені тут->   В даний час дорогих курортів стає все більше
В даний час дорогих курортів стає все більше. Престижні і розкішні місця відпочинку приваблюють своєю красою, красивими інтер'єрами і відмінним сервісом. Відмінні пейзажі, унікальний стиль, а головне гармонія і умиротворення, що панують в будь-якому з цих місць, дозволять відпочити душею і тілом.
Щоб ваш відпустку дійсно вдався, не забудьте заздалегідь подбати про якісне багажі. В Інтернет-магазині Робінзон.ру ви завжди знайдете якісні, стильні і довговічні валізи! Щасливої ​​подорожі!

Це що ж таке має бути на острові?
Ну чим не рай?

Новости