Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

AppleInsider.ru - лауреат премії «Блог Рунета»!

Дорогі друзі! Сьогодні ми поспішаємо поділитися з вами найгарнішою новиною, якою ми дуже пишаємося! Вчора відбулася офіційна церемонія вручення премії « Блог Рунета-2013 », І переможцем в категорії« Блог про технології та інновації »став улюблений вами і нами AppleInsider.ru!

Блог Рунета-2013

Якщо чесно, ми навіть не розраховували на те, що нашій молодій сайту вдасться гідно показати себе в сутичці з досвідченими вовками технологічного сегмента російського Інтернету. Яке ж було наше здивування, коли ми отримали лист із запрошенням прийти на церемонію і отримати цей престижний приз!
Якщо чесно, ми навіть не розраховували на те, що нашій молодій сайту вдасться гідно показати себе в сутичці з досвідченими вовками технологічного сегмента російського Інтернету
В першу чергу ми дякуємо за підтримку вас, дорогі наші читачі, глядачі і слухачі! Хоча остаточне рішення приймало журі, напевно воно не могло залишити без уваги голоси, які ви віддали за нас. Тому ми з повною відповідальністю заявляємо, що ця перемога належить нам з вами.

Ми обіцяємо і надалі відповідати тому високому стандарту, який ми самі собі поставили, і радувати вас унікальними і цікавими матеріалами. Ми не готові миритися з хорошим, ми хочемо бути тільки кращими. І судячи з відгуків експертів, у нас це дуже навіть виходить. Тепер ми можемо без сорому заявляти, що Appleinsider.ru - не тільки кращий російськомовний сайт про компанії Apple , Але і найцікавіший блог про технології та інновації. Так давайте ж привітаємо один одного з цим найважливішим етапом в житті нашого улюбленого ресурсу!

Новости