Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Анфіса Чехова називає обманом образ матерів, які ведуть блог

Анфіса Чехова вирішила обговорити матерів-блогерів, які публікують безліч постів в соціальних мережах, і запевняють, що встигають стежити за дитиною. Телеведуча називає обманом розповіді про те, як вони поєднують роботу, заняття спортом і догляд за дітьми.

Телеведуча називає обманом розповіді про те, як вони поєднують роботу, заняття спортом і догляд за дітьми

Анфіса Чехова, як і будь-який інший користувач Мережі, стикається з публікаціями матерів, які розповідають про те, як їм прекрасно вдається поєднувати безліч справ. Вона називає таку поведінку обманом, тому що на власному прикладі знає, що не можна приділяти увагу роботі, дітям, занять спортом і паралельно вести блог. «Брехня! Коли ти цілий день вовтузишся з дитиною, та ще працюєш і не забуваєш доглядати за собою, часу на гарні пости і довгі тексти немає взагалі! »- пише у соціальній мережі Анфіса.

На думку Чехової, спроби показати поєднання великої кількості справ звичайний обман, яка спрямована на створення ідеального образу. Але мінусом подібних публікацій є те, що інші користувачі Мережі можуть відчувати почуття власної неповноцінності. Телеведуча зазначає, що вона не є ідеальною матір'ю, але не бачить в цьому нічого поганого. Головне, що вона повинна робити, це забезпечити дитині щасливе дитинство, повне любові. Вона розповіді і про те, що можливість написати пост у неї з'явилася тільки після того, як вона відправила сина Соломона в міні-клуб.


Соломон Еспі

Новости