Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як я подорожую по Європі

  1. >> <<

Так друзі! Вирішила я, нарешті, провести вебінар, на якому детально розповім про такий бюджетний з бюджетних способів подорожі. У мене деякий час не працював блог і зараз в будь-який момент може знову злетіти, тому я не публікувала пости про свою подорож по Європі. Вирішила, що буде набагато зручніше провести онлайн зустріч зі своїми читачами і передплатниками.

  1. На вебінарі я розповім вам про те, як я подорожую, що не витрачаючись на проживання та харчування. Щось з їжі я, правда, купую, але це сущі копійки і тільки тому, що мені самій щось дуже хочеться купити смачненького або відвідати цікаве кафе. Хоча можна без цього і обійтися. Але щодо харчування є нюанси, про що я теж розповім під час нашої з вами зустрічі.
  2. За той час, що я таким чином подорожую, в кожному місці мого перебування я отримую колосальний досвід і вже зараз можу розповісти вам про багатьох важливих моментах, деталях і нюансах подібних подорожей (наприклад, це стосується самого важливого аспекту всієї подорожі, а саме проживання в обраному місці - розповім, які ситуації можуть трапитися і як уникнути можливих "сюрпризів").
  3. Я поділюся з вами корисними сайтами, щоб і ви змогли відправитися в країну і місто своєї мрії, підібравши відповідний вам безкоштовний варіант проживання!
  4. Особисто я дуже задоволена, що зважилася спробувати такий спосіб подорожі і тривалого проживання в тих країнах, які мені цікаві, і дуже щаслива!))) Планую тут провести всю зиму. До речі, важливий момент подібних тривалих подорожей - це візове питання з Європою. Пам'ятайте про 90 днів? На цьому пункті я теж зупинюся на вебінарі.

Море, Морее))) Острів Лідо ді Венеція. У жовтні стояла чудова погода! :)

Є один момент: такі подорожі підходять більше для молоді. Хоча, дивлячись, що ви шукаєте, звичайно. Мені, наприклад, 35 років і у мене все чудово виходить У будь-якому випадку, вебінар буде корисний абсолютно всім! Адже у тих, хто постарше, є діти і знайомі молодше. Якщо раптом ви самі не захочете відправитися в подібну подорож, ви завжди можете порекомендувати даний спосіб бюджетного з бюджетних подорожей своїм близьким !!!

За 1,5 місяці мого європейського подорожі я витратила гроші, в основному, тільки на транспорт.

Друзі, до зустрічі на вебінарі! Нарешті, я розповім вам все, що зі мною тут відбувається, і як я подорожую, практично ні за що не сплачуючи. Таких подорожей у мене ще не було !!!

Посилання на участь у вебінарі буде вислана в день проведення вебінару. Доступ до поштової скриньки, будь ласка. І вказуйте дійсну адресу e-mail.

Заповніть нижче форму замовлення на участь у вебінарі.
Вас чекає тільки перевірена мною інформація і мій особистий досвід!

ВІДВІДАЙТЕ вебінар

>> <<

Доступ на даний вебінар я зробила платним - поставила чисто символічну суму, щоб трохи заробити і витратити гроші на відновлення блога + заодно відсіяти скептиків і всяких тролів, яким подібна інформація про бюджетні подорожах точно не потрібна!

Дата проведення: 19 листопад 2015 р
Якщо раптом з-за якихось можливих форс-мажорних обставин я не зможу провести вебінар в четвер, то проведу його в вихідні дні, про що повідомлю передплатникам. Все-таки я перебуваю в подорож і можуть виникнути складності з інтернетом і т.д. Якщо хтось не зможе бути присутнім на вебінарі, буде вислана запис !!
Час проведення: 20:00 (час московський).

Захід в Ровіне (Хорватія)

А для тих, хто хоче брати участь безкоштовно + заробити !! я передбачила партнерську програму. Напишіть мені в личку або в коментарях до посту, я надам вам дані, і ви зможете непогано заробити, т.к тема бюджетних подорожей АКТУАЛЬНА ЗАВЖДИ !!!

До зустрічі

Upd. 21.11.2015! Дорогі мої читачі! Хто не встиг потрапити на даний вебінар, але вам дуже хочеться дізнатися про незвичайні способи бюджетних подорожей, про які я розповідала, у вас є прекрасна можливість прослухати вебінар у відеозаписі. Запис також платна (2000 руб). Після оплати я надам вам посилання на перегляд.

Доступні способи оплати записи вебінару

Карта "Ощадбанку" (напишіть мені, я повідомлю номер карти)

ЯндексДеньги: 41001616845037

WebMoney: R388339661111

Після оплати ОБОВ'ЯЗКОВО надішліть мені скріншот платежу в якості підтвердження (інакше я просто не зрозумію, хто і за що мені переклав суму). Після цього я вишлю запис вебінару на вказану вами електронну адресу.

Повідомлення і скріншоти про скоєний платіж прошу висилати, скориставшись будь-яким із способів зв'язку зі мною в розділі КОНТАКТИ .

У підготовці самостійного подорожі - Подорожі Вашої Мрії - вам допоможуть наступні сервіси:

Пам'ятайте про 90 днів?

Новости