Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Завтра в Ревда привезуть ікону і частку мощей святої Матрони Московської

У п'ятницю, 30 вересня, в храм Архістратига Михаїла прибуде ікона і частка мощей святої блаженної Матрони Московської. Зустріч відбудеться о 16.00. Православні ревдінци зможуть поклонитися святиням до 2 жовтня.

Частинки мощів блаженної Матрони Московської привозять в храм Архистратига Михаїла не вперше. До них завжди стояла довга черга, і двері храму були відкриті до пізнього вечора.

Храм Архістратига Михайла (провулок Клубний, 2а) відкритий щодня з 8.00 до 19.00, у неділю до 18.00. Телефон храму 8-912-291-99-48.

У п'ятницю, 30 вересня, в храм Архістратига Михаїла прибуде ікона і частка мощей святої блаженної Матрони Московської

Реклама Реклама   «Матрона Московська» «Матрона Московська». Фрагмент ікони. Фото // Public Domain

Блаженна стариця Матрона (Матрона Дмитрівна Никонова) - одна з найвідоміших і шанованих в Росії святих. Люди вірили, що силою своєї молитви вона може зцілювати, і до неї йшли стражденні.

Матрона народилася в селі Себине Епифанские повіту (нині Кимовського району) Тульської губернії. Над осліпла в дитинстві Матроною знущалися, через це в сім-вісім років вона перестала виходити з дому і почала пророкувати людям долю. До неї потягнулися паломники.

Блаженна Матрона не вимагала від людей багато чого, але завжди просила вірити в Бога. Також вчила не впадайте у відчай і в міру сил намагатися очищати своє життя від гріхів і пороків. Сучасники запам'ятали її дуже світлою, ніжною, з тихим голосом. Вона говорила, що всі, хто довірить себе і життя своє її клопотанням до Господа, врятуються. «Всіх, хто звертається до мене за допомогою, я буду зустрічати при їх смерті, кожного», - говорила вона.

comments powered by HyperComments

Новости