Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бізнес: готель для тварин. Завантажити готовий бізнес-план готелю для тварин

  1. Бізнес готель для тварин: проект «Кішки» - резюме
  2. Відомості про компанію
  3. Середовище для бізнесу
  4. План по маркетингу і продажам
  5. оперативний план
  6. План по трудових ресурсів
  7. Фінансовий план

Бізнес готель для тварин: проект «Кішки» - резюме

Мета: створення компанії «Кішки» в передмісті м Липецьк.

Інвестиції в 1-ий рік 1 800 тис. Рублів.

Термін окупності: 1 рік.

Відомості про компанію

Компанія «Кішки» буде надавати послуги готелю для тварин липчане і жителям області. В спектр діяльності підприємства також будуть входити ветеринарні послуги.

Середовище для бізнесу

99% росіян, де є тварини, ніколи не вдавалися до послуг відповідних готелів. Як показують опитування, причина в тому, що людей невисокого статку бентежить вартість послуги, а людей забезпечених - якість. Тому в сегменті економ-клас потрібно встановлювати якомога нижчі ціни, а в сегменті преміум орієнтуватися виключно на якість. Золотої середини тут немає. Винятком є ​​Москва, де рівень доходів значно відрізняється від інших регіонів.

Винятком є ​​Москва, де рівень доходів значно відрізняється від інших регіонів

План по маркетингу і продажам

Наш готель буде містити як економ номера, так і люкс. Але орієнтована вона все ж буде на останню категорію. Клієнтами компанії «Кішки» повинні стати забезпечені люди, які люблять подорожувати. Ті, хто часто виїжджає за межі Росії, знають, що взяти з собою вихованця вкрай складно. Перш ніж перетнути кордон, потрібно отримати медичну довідку встановленого зразку. Для цього потрібно не менше ніж за 3 тижні звернутися в державну ветеринарну клініку. Крім того, законодавство багатьох країн встановлює певні правила переміщення з тваринами, наприклад, у багатьох державах для поїздок на поїзді з вихованцем потрібно викупити всі купе. Зрозуміло, далеко не в будь-якому готелі візьмуть з твариною навіть за підвищену плату. Про путівки можна забути, потрібно буде підпирати все індивідуально, але повністю проблеми це не вирішить. Тому готель для кішок оптимальний варіант.

Щоб ці люди прийшли в компанію «Кішки», потрібно переконати їх у належному поводженні з тваринами співробітників. Але перше завдання - донести інформацію про якісний сервіс. Цільову аудиторію для реклами слід шукати в турфірмах і в ветеринарних магазинах. Не зайвою буде реклама поблизу квиткових кас залізничних і авіакомпаній.

Якщо встановити мінімальну вартість утримання без корму на рівні 120 рублів, вартість номера комфорт на рівні 250 рублів, а люкс - 400, то можна розраховувати на дохід в 1 500 тис. Рублів. При цьому до 20% принесе торгівля супутніми товарами та ветеринарні послуги. Таким чином, можна розраховувати на 1 800 тис. Рублів.


оперативний план

В ідеалі бізнес готель для тварин повинен функціонувати при ветеринарній клініці. Це викликає більшу довіру і дозволяє ветеринара поєднувати обов'язки, не витрачаючи час на поїздки. Таким чином, на ранковий обхід кішок у доктора піде всього лише 5 хвилин. А ось розташування клініки може бути будь-який. Годиться околиця або навіть передмістя. Ми знайшли приміщення в невеликому селі, що входить в межі міста. У підсумку, оренда порівняно невеликого приміщення, площею всього в 35 м2, обійдеться нам в 2 рази дешевше, ніж таке ж приміщення, але розташоване в престижному, але віддаленому від центру районі. Підбираючи відповідну нерухомість, потрібно пам'ятати, що такі підприємства не можна розміщувати в житлових будинках. Далі, потрібно закупити клітини, меблі та інвентар.

У нашому випадку 35 м2 будуть розділені на 2 частини. В одній ветеринар зможе вести прийом в денні години, в інший слід розташувати номера. У першій частині також будуть виставлені товари для тварин в невеликій кількості.

План по трудових ресурсів

Нам буде потрібно 4 співробітника для позмінної роботи. Двоє з них, що працюють в денну зміну, повинні володіти лікарської кваліфікацією. Це дуже важливо, тому що породисті кішки коштують дуже дорого. При цьому вони часто хворіють через практики межродового схрещування, а також прагнення заводчиків отримати ті якості, які несуть красу, але нерідко шкідливі для здоров'я.

При цьому вони часто хворіють через практики межродового схрещування, а також прагнення заводчиків отримати ті якості, які несуть красу, але нерідко шкідливі для здоров'я

Фінансовий план

Таким чином, бізнес готель для тварин в 1-ий рік зажадає наступних вкладень (тис. Руб.):

  • оренда - 100;
  • меблі та ремонт - 100;
  • заробітна плата - 600;
  • інструменти та витратні матеріали - 200;
  • товари - 300;

Разом: 1 300.

Як бачимо, за 1 рік вкладені кошти повернуться, і з'явиться перша прибуток. Справа ця цілком вигідне, але хотілося б застерегти від великих вкладень на початковому етапі. Дорогий ремонт і пафосна меблі можуть не окупитися.

Завантажити бізнес-план готелю для тварин можна тут .

Новости