Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Наталя Рудова виклала інтимні фото в бікіні

(Казань, 25 листопада, «Татар-інформ»). Наталя Рудова - актриса кіно і театру влаштувала собі шикарні канікули на Маврикії. По приїзду в Москву зірка (Казань, 25 листопада, «Татар-інформ») серіалів «Тетянин день» і «Амазонки» виклала відверті фотографії в «Твіттер» і поділилася враженнями про відпочинок. «Ага))) на маврикії оч круто ..) але звичайно з лю, якщо він є, тут крутіше)) все відпочиває, тіло, очі ІІІ душа ...»
До слова, це не перша оголення актриси. Дівчина вже радувала шанувальників відвертою фотосесією в журналі "Maxim" . На деяких знімках Рудова цнотливо одягнена в чорні трусики і бюстгальтер, але на більшості фото з предметів туалету на ній - лише перлове намисто. Втім, сміливість Наташі цілком зрозуміла: за визнанням актриси, вона була зовсім одна - у неї немає постійного бойфренда. Так що забороняти і ревнувати було нікому. Та й зараз, через рік після фотосесії, на Маврикії Наталя відривалася з подругами.

Рудова прославилася після серіалу Першого каналу «Тетянин день», в якому грала кохану героя Кирила Сафонова , Нинішнього чоловіка солістки групи «Фабрика» Саші Савельєвої . Зараз дівчата навіть дружать, про що свідчить їх листування в тому ж «Твіттері».

«Сьогодні я наступила на ската! ((Він вдарив мене струмом в ступню, потім коли спливав, ще раз в ногу! Кошмар! Мої крічальние навички зацінили весь пляж! »

Дівчина встигла і обгоріти: «Вчора перший раз не намастилися кремом для загара..і..піпец, саме в цей день були Дівчина встигла і обгоріти: «Вчора перший раз не намастилися кремом для загара магнітні бурі на сонці, вдарило так, що Ані стало не добре ... а ми з Софі згоріли ... сиджу на веранді з ніг до голови намазана кремом захист 50!) офигеть! сег плаваю в сорочці) »
І побувати на водоспадах: «А до цього ми були на водопадах..я стрибала вниз, правда не з дуже великої висоти;) І випити прохолодних напоїв:« Тут шикарно, ми з подругою лежимо, загоряємо і п'ємо смачні прохолодні напої. Всі сюди, тут дуже круто і весело ».

Після відпочинку до Москви було важко звикати: «І все таки якийсь жах прокидатися за звичкою годин в 8 ранку а на вулиці темно !!! мозок вибухає ... від нерозуміння ... »
Наталя Рудова виклала інтимні фото в бікіні (фото)
Собчак одягається в стилі монашки і «сільської вчительки» (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Новости