Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Про готель Cosy Beach в Паттаї

  1. інфраструктура готелю
  2. кухня готелю
  3. інфраструктура району
  4. відвідувачі готелю

Готель Козі Біч (Cosy Beach) розташований в районі Пратамнак в Паттаї.

Це 3-х зірковий готель. Я зупинялася в декількох готелях Паттайя і, на мій погляд, готель Козі Біч один з найкращих бюджетних варіантів. Набагато цікавіше тих «трійок», які я бачила.

до змісту ↑

інфраструктура готелю

Готель Козі Біч складається з декількох корпусів.

Один 14-поверховий (Grand Wing), другий 4-поверховий (Cosy Wing), третій 3-поверховий (Pool Wing) і відносно новий 5-поверховий корпус (Ocean Wing).

Нам пощастило проживати в цьому готелі в найперший наш приїзд до Таїланду. Номер був з балконом і видом не на морі, а на місто. Але нас це анітрохи не збентежило. Досить просторий, чистий і затишний номер на 9 поверсі 14-ти поверхового корпусу Grand Wing. На верхні поверхи можна було піднятися на двох ліфтах. У номері є сейф, невеликий холодильник, кондиціонер, телевізор, посуд, тобто все найнеобхідніше. Білизна чисте, рушники міняють щодня. Єдиний мінус, який би я відзначила - це відсутність Wi-Fi. Але внизу, в холі, стоять комп'ютери, де за символічну плату можна вийти в Інтернет.

Але внизу, в холі, стоять комп'ютери, де за символічну плату можна вийти в Інтернет

З нашого балкона відкривався прекрасний панорамний вид на знамениту башту Паттайя парк , А вдалині навіть виднівся знаменитий Золотий Будда , Ну і краєчок моря.

З нашого балкона відкривався прекрасний панорамний вид на знамениту башту   Паттайя парк   , А вдалині навіть виднівся знаменитий   Золотий Будда   , Ну і краєчок моря

Загалом, ми в Таїланді були перший раз, і нас все захоплювало.

Територія готелю просто потопає в зелені. У нашому корпусі було два басейни, масажні послуги, непоганий тренажерний зал. Не виходячи з басейну, можна було замовити різні напої і фрукти в барі на воді.

При вході в готель Козі Біч нас завжди зустрічали привітні тайські дівчата в національних костюмах, а вечорами в холі симпатична дівчина грала на якомусь національному інструменті щось наспівуючи. Та й сам хол дуже красивий і просторий, із затишною плетеними меблями.

Та й сам хол дуже красивий і просторий, із затишною плетеними меблями

Частенько, нагулявшись по місту, пізно ввечері ми влаштовувалися на м'яких кріслах внизу, пробуючи смачні фрукти щойно куплені на ринку. Ой, прямо ностальгія якась!

Готель Козі Біч розташований в тихому районі, прямо біля самого моря, на високому пагорбі.

Але, не дивлячись на те, що він розташований на першій лінії, свого пляжу біля готелю немає. Якщо ви захочете скупатися в морі, то вам потрібно буде спуститися крутими сходами вниз, до суспільного пляжу з однойменною назвою. Літнім людям це зробити буде нелегко.

до змісту ↑

кухня готелю

Готель Козі Біч також славиться своєю неймовірно смачною кухнею. Сніданки дуже ситні і різноманітні. Безліч національних супчиків, м'ясні страви та гарніри, овочі і фрукти, йогурти і мюслі. Чудові джеми і варення. Але особливу увагу я хочу приділити випічці, якій знаменитий готель Козі Біч. На сніданок щодня подається наісвежайшая випічка: 5-6 видів різних булочок, не рахуючи кількох видів тортиків і тістечок. Ммм ... - просто щось неймовірне.

Ми в перші дні прямо «накидалися» на цю смакоту, але потім зрозуміли, що такими темпами просто не пройдемо в двері літака. Довелося стримати свій запал.

Увечері біля басейну відкритий ресторан за принципом «шведський стіл». 350 бат з людини (не рахуючи спиртні напої), і можна хоч весь вечір поглинати смачні страви.

до змісту ↑

інфраструктура району

Повторюся, що готель Козі Біч знаходиться у відокремленому, досить тихому районі Пратамнак, який вважається одним з найбільш елітний в Паттаї.

Інфраструктура досить добре розвинена. За два кроки від готелю безліч магазинів, аптек, кафе і ресторанів, макашніц, фруктових точок і масажних салонів, пунктів обміну валюти і пару магазинів 7-Eleven і Family Mart (це ціла мережа супермаркетів в Таїланді).

Якщо ви любите тихий і спокійний відпочинок, то цей район для вас.

А взагалі, почитати про всі районах Паттайї ви можете тут .

До центру міста можна дістатися пішки, хвилин за 30, спокійним кроком. По дорозі ви можете заглянути на пагорб Золотого Будди, який, до речі, розташований зовсім поряд. Але, відразу зазначу, що ввечері пішки йти страшнувато, так як район досі ще будується, і дуже багато недобудованих будинків.

А можна поїхати і на тук-туку - 5-10 хвилин, і ви в центрі. Але, будьте готові віддати за поїздку в одну сторону від 50 до 200 бат. Мінус їзди на тук-туку це те, що місцеві водії, користуючись відокремленістю району, намагаються задерти ціну побільше. Тому, домовляйтеся з водієм про ціну наперед. Так само вигідно зібратися компанією в 4-6 чоловік і розкидати вартість поїздки на всіх.

Як я вже писала, готель Козі Біч розташований на пагорбі, біля міського пляжу. З висоти території готелю відкривається дуже гарний вид на море і пляж.

Але, повторюся, що спуститися до пляжу, а потім піднятися назад до готелю потрібно буде крутими сходами. Навіть нам, з непоганою фізичною підготовкою, було непросто з незвички по ній забиратися. Та й сама пляжна лінія не дуже-то велика. Лежаків на пляжі багато, але всі вони платні. Безкоштовно можна лише розташуватися на своєму рушник, в тіні дерев, що ростуть. Практично завжди вранці тут сильні відливи і каламутна вода.

Так що купатися на море краще йти вже після обіду, а ранок провести біля басейну, або можна поїхати на острів Ко-Лан від пірса Bali Hai, який знаходиться в районі вулиці Walking Street .

до змісту ↑

відвідувачі готелю

Готель Козі Біч вважається улюбленим місцем проживання серед російських туристів. Іноземних відвідувачів зовсім небагато, але вони також в основному відпочивають сім'ями. Тут рідко можна зустріти іноземця, який зняв собі на час відпустки тайку (що дуже поширене в інших готелях). Тому, перевагу цьому готелю віддають сімейні пари з дітьми. На вихідні в готель Козі Біч приїжджає багато китайців. Вони дуже галасливі і веселі, але ніякого дискомфорту нікому не доставляють.

Якщо не дивитися на ті невеликі мінуси, про які я вам розповіла, готель Козі Біч залишив у нас дуже хороше враження.

Якщо не дивитися на ті невеликі мінуси, про які я вам розповіла, готель Козі Біч залишив у нас дуже хороше враження

Ми прекрасно провели час, познайомилися з класними хлопцями з Красноярська. Головне - це настрій, з яким ви їдете у відпустку. А недоліки можна знайти навіть в самому шикарному п'ятизірковому готелі.

А недоліки можна знайти навіть в самому шикарному п'ятизірковому готелі

На сторінках блогу я буду розповідати і про інші готелі Паттайя. Сподіваюся, що мої замітки допоможуть вам визначитися з вибором.

Приємного відпочинку!

Розкажіть друзям, натиснувши на будь-яку кнопку!

Можна побродити ще й тут:

Новости