Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Правда про готель Armas Beach Hotel 4 *, Кемер, Туреччина

  1. Нумерний фонд
  2. харчування
  3. персонал
  4. Розваги і анімація
  5. пляж
  6. Розташування та околиці
  7. Відео про готелі
  8. Підбір пакетного туру

Стильний готельний комплекс Armas Beach Hotel 4 * розташований на узбережжі Кемера, біля підніжжя Таврських гір. Центр міста знаходиться всього в 1 км. Площа його території становить 6000 м2, що робить комплекс досить компактним, але дуже затишним і зручно обставлені. Даний готельний комплекс входить в готельну мережу Armas Hotels, широко відому у всій Туреччині своїм якісним і ненав'язливим сервісом. Armas Beach має міжнародний рівень 4 зірки і працює за системою «all inclusive».

Окрему увагу варто приділити дизайну готельного комплексу. Він декорований в сучасному європейському стилі, в 2019 році відрізняється новизною і свіжістю. Це пов'язано з тим, що він був побудований відносно недавно - в 2006 році.

Наявність приватного аквапарку є безсумнівним плюсом. Тут є 4 водні гірки для дорослих і дітей від 7-и років (2 закручені і 2 широкі прямі), що виходять в 2 великих басейни, а також 1 водна гірка для малюків в дитячому басейні.

На території комплексу є все необхідне для комфортного відпочинку: чудово обладнаний SPA & Wellness centrum, фітнес-зал, салон краси, конференц-зал, 3 басейни, безкоштовні лежаки і парасольки, приватний пляж, центр водних розваг, аквапарк, столи для пінг-понгу , дартс, більярд, волейбольний майданчик, сцена для анімації, 2 ресторани і 2 бари, приватна парковка і сувенірні магазини.

Тут також є активна анімаційна програма.

За окрему плату гості можуть скористатися послугами няні, а також підключитися до високошвидкісного бездротового інтернету, що функціонує на всій території комплексу, в тому числі в номерах.

Близькість до центру міста, без сумніву, припаде до смаку любителям піших прогулянок і активного пізнавального відпочинку . Ви зможете в найкоротші терміни дістатися до найближчих визначних пам'яток, а також відвідати численні ресторани, кафе і магазини, що знаходяться поблизу.

Незважаючи на міське розташування, за відгуками туристів, Армас Біч є прекрасним варіантом для тихого і спокійного сімейного відпочинку з дітьми.

Для маленьких гостей на території комплексу є спеціальний дитячий басейн з водною гіркою для малюків, аквапарк з 4 водними гірками для дітей постарше, міні-клуб для дітей від 4 до 12 років, міні-диско, дитячий ігровий майданчик, високі стільчики для годування та дитячий стіл в ресторані.

Нумерний фонд

Гостям є розміщення в головному п'ятиповерховому корпусі або в одноповерховому бунгало з власним невеликим садом і видом на басейн. Варто врахувати, що в головному корпусі заселяють в номери «standard» (площа 25 м2), а в бунгало в номери «garden view» (площа 18 м2). Різниця між цими типами номерів добре виду на фото. У головному корпусі номери більш просторі, але зате бунгало знаходяться зовсім близько до моря.

У всіх номерах стандарт є балкон або тераса з видом на сад або море. На балконі є сушарка для білизни, невеликий стіл і 2 стільці. У всіх номерах зроблений свіжий ремонт в сучасному стилі і в світлих тонах, на підлогу постелений паркет.

Санвузол суміщений, в ванній кімнаті може бути як душова кабіна, так і повноцінна ванна. У всіх номерах є доступ до wifi (пароль надається за додаткову плату).

Всі номери укомплектовані наступними складовими (крім стандартних меблів):

  • кондиціонер;
  • ЖК-телевізор із супутниковим ТБ;
  • Сейф (платно);
  • Телефон;
  • Міні-бар (безкоштовно);
  • Балкон / тераса / приватний садок;
  • Душ / ванна;
  • фен;
  • Туалетні приналежності;
  • Wifi (платно);

Міні-бар надається в користування безкоштовно, в день прибуття наповнюється водою. За подальше поповнення міні-бару стягується додаткова плата. Сейф в номері, як і wifi, також доступний за окрему плату.

Прибирання здійснюється щодня, також як і заміна рушників. Постільна білизна міняється раз в кілька днів. Туалетні приналежності замінюються по мірі використання.

За запитом в номер надається манеж для немовлят, додаткове ліжко для дітей постарше, а також ковдри, додаткові рушники і туалетні приналежності.

харчування

Ресторани і бари працюють за системою «все включено». У головному ресторані (шведський стіл) подають сніданок, пізній сніданок, обід, вечеря і пізню вечерю.

Крім того, з 10:00 до 23:00 на території працює снек-бар біля басейну, де подають закуски, морозиво, сендвічі, гамбургери і т.д., снек-бар в ресторані функціонує з 12:00 до 17:00. А смачні турецькі коржі «гезлеме» готують з 10:30 до 12:00. З 17:00 до 18:00 триває полуденок (гарячі напої та тістечка / солодощі). Так що голодним тут залишитися просто неможливо, тимчасові проміжки між основними прийомами їжі заповнені якісними перекушуваннями.

У головному ресторані меню дуже різноманітне. Туристи відзначають високу якість всіх приготувати страв.

Кухня національна (турецька) і міжнародна. Кожен день подається кілька видів м'яса, птиці (курка, індичка), риби, багато різних видів фруктів, різних солодощів і випічки, супів, гарнірів, салатів і закусок.

Є дієтичне і дитяче меню (дитячий стіл).

Прямо при гостях готуються різноманітні страви на грилі (м'ясо, птиця і риба). Відпочиваючим надаються в користування високі стільчики для годування малюків.

Крім головного ресторану на території комплексу є турецький ресторан A'la Carte (працює за попередньою резервацією) і 2 бари (в холі та біля басейну). У барах доступні гарячі і прохолодні напої, а також місцевий алкоголь (в тому числі коктейлі). За окрему плату можна замовити їжу в номер.


персонал

Відпочиваючі відзначають виключне дружелюбність персоналу, його бажання допомогти завжди і у всьому. Приємно, що всі працівники готелю поводяться професійно і при цьому привітно.

Не тільки менеджери ресепшн, а й рядові співробітники (бармени, офіціанти, аніматори і покоївки) говорять російською мовою, так що у вас не виникне проблем з комунікацією.

Особливо постояльці готелю хвалять аніматорів. Анімаційна команда тут невелика, але дуже весела, активна і професійна, відзначають туристи.

Годинна рецепція. Тут ви зможете поміняти гроші, викликати таксі, орендувати автомобіль, скористатися сейфом (платно), камерою схову (безкоштовно), ксероксом і факсом (платно), здати речі в хімчистку, скористатися послугами лікаря і няні, записатися в ресторан A'la Carte , забронювати конференц-зал, повідомити про поломку в номері і т.д.

Даний готельний комплекс надає окремі послуги для молодят (уточнюються на ресепшн).


Розваги і анімація

Команда анімації щодня з ранку до вечора розважає гостей, створює святковий настрій і позитивну атмосферу, при цьому не нав'язуючи тим, хто не має бажання брати участь в анімаційній програмі. Саме тому багато туристів повертаються в це місце знову і знову. Адже головне на відпочинку полягає в тому, щоб він проходив весело і позитивно, а вже про це аніматори завжди подбають.

Дітям приділяється особлива увага: протягом дня співробітники міні-клубу з ними грають, ліплять, малюють, проводять різні майстер-класи, театральні вистави, перегляди мультфільмів і т.д.

А у вечірній час проводиться міні-диско для дітей, а після різні шоу і уявлення для дорослих силами аніматорів або із запрошенням професійних танцюристів, артистів і музикантів (містер і місіс готель, східні танці, караоке, факір-шоу, камеді шоу і т. д.). Гості даного готельного комплексу часто знімають уявлення на відео, а після показують їх друзям і родичам.

Днем в рамках анімаційної програми ви зможете пограти у водне поло, бочу, дартс, пінг-понг, лото, волейбол, футбол, а також зайнятися гімнастикою, аеробікою танцями, аквааеробікою і т.д.

Якщо ви не є любителем командних ігор і розваг, ви завжди зможете самостійно пограти в дартс, більярд, настільний теніс, пляжний волейбол і футбол, відвідати центр водних розваг, фітнес-зал, салон краси, покататися на водних гірках, поплавати в басейнах, позасмагати на безкоштовних шезлонгах і закупитися сувенірами в магазинах при готелі.

Крім того, ви зможете відвідати місцевий SPA і оздоровчий центр і скористатися сауною, хамамом, джакузі, а також випробувати різні масажні та косметичні процедури.

У бізнес-поїздках знадобиться великий конференц-зал (можна забронювати на ресепшн) і високошвидкісний бездротовий інтернет (платно).

За окрему плату ви також зможете відвідати різні захоплюючі екскурсії (ціни і можливі варіанти можна дізнатися у готельного гіда або у менеджерів ресепшн).

пляж

Цей готель розташований на першій береговій лінії і має власний піщано-гальковий пляж, розташований всього в хвилині ходьби від головного корпусу і буквально в двох кроках від бунгало.

Галька тут дуже дрібна, так що можна спокійно ходити босоніж, чи не відчуваючи дискомфорту.

На території пляжу є великий пірс, багато шезлонгів, матраців і сонцезахисних парасольок (надаються безкоштовно), також тут є великий навіс з безліччю розставлених під ним лежаків для тих, хто вважає за краще відпочивати в тіні.

Це дуже зручно на відпочинку з маленькими дітьми, так як ні сонцезахисний крем, ні парасольки не можуть в належній мірі уберегти їх ніжну шкіру від активного сонячного впливу. Пляжні рушники видаються на ресепшн під заставу.

Захід в воду досить плавний, біля берега дрібно (зручно дітям). Вода чиста і прозора. Протягом усього дня за пляжем доглядають, прибирають сміття.

Тут регулярно влаштовуються різні анімаційні активності.

У центрі водних розваг можна спробувати різні види спорту (платно), а також взяти в оренду водне спорядження.

Розташування та околиці

Розташування та околиці

Даний готельний комплекс розташований на курорті Кемер, широко відомому своїм м'яким кліматом, приголомшливою природою і великою кількістю рослинності. До центру міста добиратися всього 10-15 хвилин пішки і пару хвилин на машині (1 км).

Анталія знаходиться в 45 км, а найближчий аеропорт Туреччини - в 55 км.

Інфраструктура району більш ніж розвинена. У крокової доступності є безліч кафе, ресторанів, сувенірних магазинів, торгових центрів і супермаркетів.

У 200 метрах від території комплексу знаходиться великий ринок.

В 2 км розташований причал Кемера, а також відомий парк і пляж «Мунлайт».

Відео про готелі


Офіційний сайт і координати

Веб сайт: armasbeachhotel.com/tr-TR Адреса: Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı No: 21 Kemer / Antalya / TURKEY Телефон: +90 242 814 74 20

Цікаві готелі поблизу с хорошим рейтингом:
Ботанік Резорт 4 *
Гранд Мірамор 4 *
Garden Resort Bergamot Hotel 4 *

Підбір пакетного туру


Порівняння цін в 30+ системах бронювання

Відгуки

Дивіться актуальні на 2019 рік відгуки про Armas Beach Hotel 4 * в Туреччині і діліться своєю думкою. Наші читачі, скажуть Вам спасибі за рекомендацію хорошого готелю в Кемері для відпочинку з дітьми .

Новости