Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Правда про готель Alex Beach Hotel 4 *, Родос, Греція

  1. Нумерний фонд
  2. харчування
  3. персонал
  4. Розваги і анімація
  5. пляж
  6. Розташування та околиці
  7. Відео про готелі
  8. Підбір пакетного туру

Alex Beach Hotel 4 * знаходиться безпосередньо на узбережжі моря, на північному заході Родосу і є гідним представником покоління сучасних готелів, повністю відповідають усім вимогам і побажанням різних категорій туристів. Величезна територія добре упорядкована, і тут є всі сервіси, необхідні для повноцінного відпочинку всією сім'єю.

Особливу увагу тут приділяється маленьким гостям: для їх комфорту створені різні об'єкти інфраструктури, розроблений спеціальний раціон харчування і працює ціла команда аніматорів, що забезпечує дитяче дозвілля в денний і вечірній час.

Мальовничі місця Теологос і розкішні тінисті сади з оливкового дерева і пальма, що розкинулися на території, ідеально підходять для відокремленого відпочинку як молодят, так і відбулися сімейних пар.

Нумерний фонд

Номерний фонд, представлений 180 кімнатами, рівномірно розподілений між основним корпусом та романтичними бунгало, розкиданими по території ландшафтного парку, який оточує Alex Beach. Максимальна місткість становить 600 осіб, проте навіть в літній сезон не виникає відчуття перенаселеності і стовпотворіння: великий ресторан вміщує всіх бажаючих, а в денний час туристи розподіляються по території або загоряють на видовженому пляжі.

У головному корпусі знаходяться стандартні номери площею 22 кв. м, в яких найбільш комфортно двомісне розміщення. Навколишні основна будівля бунгало пропонують своїм гостям більш просторі апартаменти, а також дворівневі мезонети площею 30 кв.м, з яких відкривається панорамний вид на Егейське море. У даних номерах комфортно розміщуватися великим сім'ям: в апартаментах можливо встановити додаткове місце, а мезонети складаються з вітальні і спальні, розділених дверима, що дозволить батькам і дітям не порушувати спокій один одного.

Дизайн всіх номерів виконаний в традиційному для Греції середземноморському стилі, обстановка без зайвих деталей, меблі підібрані зі смаком. Як випливає з фото і відео туристів, всі номери світлі та затишні, немає відчуття замкнутого простору і низьких стель. Всі кімнати мають балкони, завдяки яким можна насолоджуватися видом на гаї дерев або морський горизонт. Кондиціонери представлені у всіх номерах, причому система їх регулювання - індивідуальна. Всі ванні кімнати оснащені зручними душовими кабінами, новою сантехнікою, надаються фени. У номерах є холодильники з заповненим на момент заселення міні-баром, при необхідності можна взяти під заставу електричний чайник. Індивідуальні сейфи відсутні, однак можна скористатися платним на ресепшені. Доступ до інтернету в номерах за додаткову плату, за відгуками туристом, рівень сигналу дуже хороший протягом усього дня.

Всі номери прибираються щодня, заміна білизни здійснюється тричі на тиждень. При необхідності можна попросити замінити рушники.

харчування

Відповідно до розробленої на 2019 рік концепцією харчування готель працює за системою «все включено». Крім стандартних сніданків, обідів і вечерь, сервіруемих в ресторані головного корпусу в форматі шведського столу, включені обіди по меню BBQ на пляжі; доступні з 10 ранку і до півночі холодні і гарячі закуски; вечірні чай і кава, а також різноманітні безалкогольні напої і алкоголь місцевого виробництва.

На сніданках пропонується великий вибір закусок, різні сири, овочеві страви і сезонні фрукти, а також звичні для росіян пластівці, нарізка, яйця і мюслі, а кожен недільний ранок починається з келиха шампанського і невеликого бутерброда з рибою та ікрою. Дитину порадує великий вибір свіжої, приготовленої прямо тут випічки.

Обіди, накривають на території бару біля басейну, досить легкі і за своєю формою більше нагадують перекушування. На них пропонуються різні національні страви, багато риби і морепродуктів.

Вечері включають крем-супи, що є незвичним для росіян, і гарячі страви - кожен день різні.

Протягом усього дня дитина може необмежено ласувати морозивом, також спеціально для маленьких гостей було складено особливе дитяче меню з більш корисними і менш жирними стравами.

При заселенні всіх туристів чекає заповнений міні-бар, в якому є пиво, вода і прохолодні безалкогольні напої, однак протягом усього періоду проживання він не поповнюється.

Пропонований алкоголь національного виробництва представлені у великому асортименті і гарної якості, що є досить рідкісним явищем для готелів рівня три і чотири зірки в Греції.


персонал

Персонал добре говорить на грецькому, німецькою та англійською мовами, проте є і російськомовні співробітники. Сервіс є ненав'язливим, але дуже високого рівня: всі прохання та побажання туриста виконуються в максимально короткі терміни, однак співробітники протягом дня практично не помітні. Оперативність та уважність офіціантів забезпечує відсутність черг і швидку подачу страв навіть в самий розпал сніданків.


Розваги і анімація

Алекс Біч представляє всі можливості для яскравого і насиченого відпочинку сім'єю. Дитяче дозвілля протягом усього дня забезпечує команда активних аніматорів, більшість з яких говорить англійською і німецькою мовами. Вони готові запропонувати захоплюючі ігри як для великих хлопців, так і для дошкільнят.

Весь день працює дитячий басейн з прісною водою, в якому є водні гірки на будь-який смак: багато маленьких і одна висока (близько 50 метрів), призначена для більш старших дітей і дорослих.

Вечорами організовуються міні-дискотеки, на яких хлопці з різних країн дуже швидко знаходять спільну мову.

Дорослий дозвілля забезпечується в першу чергу спортивними іграми: волейбол, пляжний футбол, баскетбол, великий теніс, аеробіка і т.д. На пляжі розташований величезний центр віндсерфінгу і кайтінга, що привертає в готель шанувальників даних видів спорту зі всієї Європи. За додаткову плату можна взяти кілька сеансів масажу. Інтернет в суспільних місцях надається безкоштовно, для тих, кому потрібно швидкісне якісне з'єднання, є послуги платного інтернет куточка.

пляж

Готель розташовується на першій береговій лінії, тому, вийшовши з номера, гості практично відразу виявляються на широкому пляжі.

Пляж знаходиться в муніципальній власності, як і більшість в Греції, однак у готелі є власна ділянка, на якій розташовані безкоштовні для проживаючих шезлонги і парасольки.

Пляж є піщано-галькові, причому великий жовтий пісок без будь-яких домішок і сміття покриває всю його територію, крім смуги при вході в море. Дана смуга складається з гальки різних розмірів, але гострих каменів, каменів і валунів немає, тому взуття потрібно тільки для комфортного заходу в море. Глибина наростає досить швидко, у міру її збільшення галька знову змінюється на пісок.

Протягом літа хвилі не дуже великі, проте в вітряну погоду може бути сильне хвилювання. Результатом штормів є поява на пляжі водоростей, які оперативно прибираються співробітниками.

Розташування та околиці

Розташування та околиці

Готель знаходиться на території невеликого, але дуже зеленого і спокійного селища Теологос, знаменитого своїми пейзажами, парками і гарною погодою весь туристичний сезон. Відстань до столиці острова - Родоса - становить близько 20 км, а до міжнародного аеропорту Діагорас - всього 10 км.

Навколо знаходяться численні магазинчики, сувенірні магазини і таверни, в яких можна спробувати як національну кухню, так і міжнародну. Найближча зупинка громадського транспорту - в 5 хвилинах ходьби від головного виходу. У безпосередній близькості розташована одна з головних визначних пам'яток острова - «Долина метеликів» (близько 4 км).

Відео про готелі


Офіційний сайт і координати

Веб сайт: alexbeach.gr Адреса: Theologos, Толоса 851 06, Греція Телефон: 2241-082422, 082059

Цікаві готелі поблизу с хорошим рейтингом:
Олімпія Сан Готель 3 *
Дессоле Ліппі Гольф Резорт 4 *
Kolymbia Sky 3 *

Підбір пакетного туру


Порівняння цін в 30+ системах бронювання

Відгуки

Дивіться актуальні на 2019 рік відгуки про Alex Beach Hotel 4 * в Греції і діліться своєю думкою. Наші відвідувачі будуть не проти отримати пораду по відпочинку на Родосі з дитиною .

Новости