Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пляжний відпочинок в готелі Алекс Біч Гагра Абхазія сайт готелю Alex Beach Hotel в Абхазії

У безпосередній близькості від житлового комплексу розташований чудово облаштований пляж готелю У безпосередній близькості від житлового комплексу розташований чудово облаштований пляж готелю. Варто сказати, що готель Alex Beach Hotel 4 розмістився у фронтальній частині берегової лінії міста Гагри, тому максимальна відстань до моря від корпусу може становити не більше двадцяти метрів.

Вид на море відкривається з більшості номерів готелю. Напевно, відразу після заселення багатьом туристам захочеться відвідати пляж, як тільки вони побачать мальовничу прибережну зону і унікальні місця, що відкриваються з висоти поверхів на балконах, спрямованих на приморську територію.

Пляж готелю піщано-гальковий, що надає йому особливого затишку і забезпечує комфорт і безпеку в відпочинку. Тут відмінно зможуть розташуватися сімейні відпочиваючі з дітьми навіть невеликого віку.

Пологий спуск до моря, відсутність гострих каменів, теплий пісок і чистота на пляжі дозволять спокійно відпускати дітей гуляти і грати на гальці і піску, в пункті прокату можна взяти Пологий спуск до моря, відсутність гострих каменів, теплий пісок і чистота на пляжі дозволять спокійно відпускати дітей гуляти і грати на гальці і піску, в пункті прокату можна взяти   нарукавники або кола для маленьких відпочивальників нарукавники або кола для маленьких відпочивальників. Безпека також забезпечує спасательская служба, що здійснює контроль на пляжі, щоб уникнути ситуацій, здатних загрожувати життю і здоров'ю відпочиваючих.

Сховатися від палючої спеки на пляжі можна не тільки за допомогою парасольок або тентів, але і в стінах прибережних кафе.

На території пляжу працює прибережне кафе швидкого харчування «Пляжний перекус», де можна насолодитися прохолодними напоями, холодними закусками і десертами. Ті ж самі послуги готовий запропонувати бар, що розташувався безпосередньо на пляжі.

Відпочиваючим не доведеться довго ходити за напоями або морозивом, для того, щоб пригостити своїх друзів і близьких.

Вся територія пляжу повністю обладнана парасолями, лежаками і рушниками, тут можна прийняти душ після солоної морської води. Пляж готелю Alex Beach Hotel 4 - улюблене місце туристів не тільки в ранкові та денні години, а й у вечірній час.

Набережна відмінно підходить для прогулянок. Тут можна спостерігати дивовижний захід, коли сонце повільно потопає в морських хвилях, а прибій звучить особливо музично.

Пункт прокату на території пляжу готелю Alex Beach Hotel 4 готовий забезпечити всіх бажаючих найнеобхіднішим обладнанням для активного пляжного відпочинку і водноспортивних розваг: починаючи від масок і ласт, закінчуючи катамаранами та водними лижами Пункт прокату на території пляжу готелю Alex Beach Hotel 4 готовий забезпечити всіх бажаючих найнеобхіднішим обладнанням для активного пляжного відпочинку і водноспортивних розваг: починаючи від масок і ласт, закінчуючи катамаранами та водними лижами.

Відпочинок на пляжі Alex Beach Hotel 4 запам'ятається всім відпочиваючим на довгі роки.

Новости