Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пляж Карон (Karon Beach) на Пхукеті - фото, готелі, кафе і ресторани

  1. Пляж Карон відгуки - плюси і мінуси Karon Beach
  2. Як дістатися до пляжу Карон (Karon Beach)
  3. Фото пляжу Карон на острові Пхукет
  4. Готелі пляжу Карон, Пхукет
  5. Готелі пляжу Карон на Пхукеті 5 зірок (перша лінія)
  6. Готелі пляжу Карон на Пхукеті 4 зірки (перша лінія)
  7. Готелі пляжу Карон на Пхукеті 3 зірки (перша лінія)
  8. Хостели на Карона бич
  9. Карта Карона Біч з готелями
  10. Топ-5 кафе і ресторанів пляжу Карон
  11. Десерти та булочні поруч з пляжем Карон
  12. Місця, де смачно поїсти на мапі пляжу Карон
  13. Пам'ятки і пляжі поряд з пляжем Карон

У статті розповідаємо про пляжі Карон (Karon Beach) на острові Пхукет, Таїланд. Поділимося інформацією про те як дістатися до Карон бич. Розповімо про розваги, кафе, ресторанах на пляжі Карон. Підкажемо де краще зупинитися в Карон бич.

Зміст статті

Пляж Карон розділений на дві частини Малий і Великий Карон. Другий пляж доходить до мису Саї. Основне скупчення кафе, магазинів ресторанів знаходиться а північній частині Karon Beach. Південь пляжу славиться великою кількістю коралових рифів.

Пляж Карон відгуки - плюси і мінуси Karon Beach

Пляж Карон відгуки - плюси і мінуси Karon Beach

Багато відгуки про пляжі Карон починаються з фрази «Хрусткий пісок» або «Співаючий пісок», «пісок хрумтить як сніг». Чому ж пісок Karon Beach хрумтить? Головним чином це поєднання високого вмісту кварцу в піску, високої вологості (близькість до моря) і спекою в 30 градусів. Хрумтить в основному соляна плівочка на піску.

Карона бич має велику протяжність близько 4 км. Завдяки таким розмахом пляжу, на пляжі вільно і завжди є куди присісти.

Сезон в Таїланді доводиться на період з жовтня-листопада по березень-квітень, в цей час хвиль на пляжі Карон практично немає і море стає кристально прозорим. Вхід в воду не пологий, так що не доведеться довго йти, щоб повністю зануритися.

Чи не сперечаючись на пильну і оперативну роботу рятувальників, не рекомендується купатися в морі в несезонний час. Головним чином це пов'язано зі зворотними течіями і занадто великими, сильними хвилями.

З 2016 року на пляжі Карон не зустріти лежаки, задающиеся в оренду. Це перш за все пов'язано з розпорядженнями уряду країни.

Знайти хорошу тінь, щоб сховатися від пекучого сонця, на пляжі Карон проблематично. Позначається убоге кількість зелені і невеликий прокату парасольок (200 бат - 5-6 $). Тому приїжджаючи на пляж Карон на цілий день, краще прихопити з собою парасольку і невеликий рушник.

Ще одним недоліком цього раю - стала відсутність можливості змити з себе морську сіль (відсутній душ на пляжі).

Як дістатися до пляжу Карон (Karon Beach)

З Пхукет-Тауна дістатися до пляжу Карона (Karon Beach) можна на таксі. Проїзд в одну сторону близько 300-400 бат (8,5-11 $). До вечора, після заходу сонця, ціни піднімаються.

Також до Карона бич можна доїхати на синіх автобусах з написом «Phuket Town => Karon => Kata Beach». Вони йдуть до пляжу 40-45 хвилин. Вартість проїзду 35 бат (1 $). Автобус курсує з 6:00 до 17:00. Відходять від автостанції «Маркет».

З Патонг до Карона дістатися до пляжу Карон можна дістатися на таксі за 300 бат (8,5 $).

Ще один спосіб дістатися до пляжу Карон - це взяти в оренду байк або машину. На Пхукеті оренда байка починається від 150 бат (4 $) на добу, а автомобіля від 800 бат (23 $) на добу.

З аеропорту до пляжу Карона (Karon Beach) зазвичай добираються на міні-автобусах. Вартість проїзду близько 200 бат (5-6 $). Також можна від аеропорту до Карона бич взяти таксі за 1000 бат (28,5 $).

Фото пляжу Карон на острові Пхукет

Натисніть на фотографію, щоб збільшити.

Готелі пляжу Карон, Пхукет

Більше розваг, барів кафе, ресторанів зосереджені в північній частині пляжу Карон. Так що компаніям і молодим парам краще вибирати готелі на півночі Карона Біч. Сім'ям з дітьми підійде більш відокремлений південь Карона.

Готелі пляжу Карон на Пхукеті 5 зірок (перша лінія)

П'ятизірковий спа-готель першої лінії Mövenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket в хвилині ходьби від Карона бич. Готель з великим спектром послуг. На території готелю 4 басейни, 5 ресторанів і добре обладнаний тренажерний зал. Для дітей є обладнана ігрова майданчик і дитяча кімната. Є окремі вілли.

Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa - готель 5 зірок, до пляжу Карон 2 хв. (перша лінія). Сам готель знаходиться в екзотичних садах, на території 3 басейни, 5-зірковий фітнес-центр. Готелем надаються заняття дайвінгом (безкоштовно), дитяча кімната і багато іншого.

Готель 5 зірок - Thavorn Palm Beach Resort Phuket ,, 2 хвилини до Корони бич. На території сад з площею 10 га, фітнес-центр, п'ять басейнів, три ресторани, дитячий клуб. Рекомендують для сімейного відпочинку з дітьми.

Готелі пляжу Карон на Пхукеті 4 зірки (перша лінія)

Апарт готель 4 зірки - Waterfront Suites Phuket by Centara .Готель знаходиться в 2-х хвилинах (перша лінія) від пляжу Карон. У всіх номерах обладнана кухонна зона. Поряд з готелем можна знайти безліч барів, кафе, ресторанів, а також невеликих магазинів. Спа-готель Karon Sea Sands Resort & Spa також знаходиться на першій лінії Карон бич. До пляжу Карона хвилина ходьби. На території чотири ресторани, фітнес зал. Поруч багато барів, магазинів кафе, ресторанів. Готель Ramada Phuket South Sea знаходиться в 1-2 хв від пляжу Карон. Є ресторан з видом на Андаманське море. Є бібліотека і фітнес зал. Правда, часто постояльці скаржаться на поганий інтернет. Курортний спа-готель Woraburi Phuket Resort & Spa побудований в 2-х хвилинах ходьби від Карон бич. У готелі є басейн з панорамним видом і фітнес зал. Також біля готелю знаходиться нічний ринок Карона (2 хвилини ходьби). готель Baan Karonburi Resort побудований в поєднаннях сучасного інтер'єру з темного дерева і сіамської традиційної архітектури. До пляжу можна дійти за 2 хвилини. Є фітнес центр і бібліотека. У барі-ресторані готелю подають морепродукти, тайські та європейські страви. готель The Old Phuket - Karon Beach Resort володіє 4 зірками і знаходиться в двох хв. від пляжу. На території є масаж, настільний теніс, басейн. Також є екскурсійне бюро. Радять для романтичного та сімейного відпочинку. Готель 4 зірки Beyond Resort Karon на півдні пляжу Карон. На території спа-салон, два басейни і ресторан. На березі моря можна замовити масаж. Є послуги по організації парасейлінг і віндсерфінгу.

Готелі пляжу Карон на Пхукеті 3 зірки (перша лінія)

Бутік - готель 3 зірки на першій лінії Coral Inn знаходиться в 2-х хвилинах від Карон бич. Поряд з готелем знаходиться безліч екскурсійних бюро, таксі, супермаркет, бари і масажні салони.

Karon Princess Hotel розташований на першій лінії, в двох хвилинах від пляжу Карон. На території є басейн з гідромасажною ванною, спа і оздоровчий центр. Не найкращі відгуки про цей готель, але в цілому середня оцінка близько 7,8 з 10. Співробітники можуть допомогти з прокатом байка.

тризірковий готель Grand Sunset Hotel знаходиться 2-х хвилинах від Карон бич. Є басейн з баром і рестораном, екскурсійне бюро. Відгуки про готелі позитивні. У хвилині ходьби від нічного ринку Карон.

готель Phuket Island View знаходиться в двох хвилинах від Карона бич. Побудовано готель серед тропічних садів. На території 3 відкритих басейну, спа-салон і ресторан. Є дитячий клуб. Цікавий і яскравий дизайн, відгуки про готелі позитивні.

Хостели на Карона бич

Недалеко від пляжу Карон знаходиться - Doolay Hostel , В 1 км нічний ринок Карон, 1,7 км до храму Карон Ват-Суварнкірі. До пляжу Карон 2 хвилини. Ще один хостел Karon Living Room , Він знаходиться вже не на першій лінії, а в 8-10 хвилинах до пляжу Карон. І ще один хостел недалеко від пляжу - це Noi Karon Hostel . Він знаходиться на півночі пляжу, де велика кількість кафе, ресторанів, барів і т.п.

Карта Карона Біч з готелями

Кафе і ресторани пляжу Карон Пхукет

Основні місця, де можна поїсти на пляжі Карон (Пхукет) знаходяться через дорогу від пляжу. Ціни в ресторанах через дорогу починаються від 150-200 бат (4-6 $) за блюдо.

Топ-5 кафе і ресторанів пляжу Карон

Coffee

Кафе знаходиться на 3-й лінії від пляжу. Основна кухня - європейська. У кафе є бар, в якому подають алкоголь. Можна замовити їжу на винос. Є безкоштовний інтернет. Багато відмінно відгукуються про каву в цьому місці і радять його спробувати.

Спосіб оплати: тільки готівку

Час роботи: з 7:30 до 18:00

Адреса: 479/1 Patak Road | Karon Beach, Карон, Пхукет 83100, Таїланд. Подивитись на карті

Kataturk Turkish Restaurant

Основні кухні - Тайська, Європейська, Турецька. Вони надають спеціальні стільчики для дітей. Є Безкоштовний Wi-Fi. У барі подають алкоголь. За відгуками тут подають великі і ситні порції.

Способи оплати: готівка, карти Mastercard і Visa

Час роботи: з 9:00 до 22:30

Адреса: Soi Khoktanod 72, Ката-Біч, Карон, Пхукет 83130, Таїланд. Подивитись на карті

Bar & Grill

Відмінний стейк-хаус з європейською кухнею. У ресторані подають алкоголь. Є безкоштовний інтернет, стільчики для годування дітей. Середній рахунок варіюється від 140 бат до 890 бат (від 4 $ до 25,5 $). Можна замовити їжу з собою.

Способи оплати: готівка, карти Mastercard і Visa

Час роботи: з 11:00 до 22:00

Адреса: 250/1 Patak road, Karon beach, Карон, Пхукет. Подивитись на карті

Подивитись на карті

Sabaijai Cafe

Невелике кафе. Основний кухнею Sabaijai Cafe є тайська. У кафе є безкоштовний wi-fi. Ціни в кафе 70 - 348 бат (2-10 $)

Спосіб оплати: тільки готівку

Час роботи: з 11:00 до 21:00

Адреса: 5/3 Soi Patak 24, Карон, Пхукет 83100, Таїланд. Подивитись на карті

MaMa Jin Restaurant

Основна кухня - тайська. Надають стільчики для годування дітей. Подають алкоголь, є безкоштовний інтернет. Цінник 70-313 бат (2-9 $).

Спосіб оплати: тільки готівку

Час роботи: з 10:00 до 21:00

Адреса: 381/14 Karon Beach | Karon beach Phuket, Карон, Пхукет

Десерти та булочні поруч з пляжем Карон

Nami Homemade Ice Cream

Відмінне місце для тих, хто хоче смачно перекусити, покуштувати смачну морозиво. Дуже чисте і затишне місце. Дуже багато відмінних відгуків від туристів.

Спосіб оплати: тільки готівку

Час роботи: з 11:00 до 22:00

Адреса: Patak Road | In front of Simplitel Hotel near Red Onion Restaurant, Карон, Пхукет. Подивитись на карті

Back 2 Bake

Цікаве кафе з солодощами. Незвичайний дизайн кафе в блакитних і рожевих тонах. Дуже люб'язний і чуйний персонал. Середній чек близько 300 бат (8,5 $)

Час роботи: з 8:30 до 21:00

Адреса: Khoktanod Alley 76, Ката-Біч, Карон, Пхукет 83130, Таїланд. Подивитись на карті
Адреса: Khoktanod Alley 76, Ката-Біч, Карон, Пхукет 83130, Таїланд

Місця, де смачно поїсти на мапі пляжу Карон

Розваги на пляжі Карон. Вечірня і нічне життя

На Карон популярний дайвінг, так як на півдні пляжу, біля бухти Karon-Noi безліч коралових рифів. У літню пору, коли в морі хвилі стають загрозливо великими, популярністю користуються такі розваги як Серфінг і віндсерфінг. У сезон (листопад-квітень), коли море спокійніше, на Карон можна покататися на водних мотоциклах або водних лижах.

Бари з дівчатами на Карон бич присутні, але в незначних кількостях. У нічний час на основні розваги в барах поруч з Patak Road поблизу Luang Poh Chuan Road. Але основна бурхливе нічне життя кипить в сусідньому Патонге, там безліч барів, нічних клубів і т.п ..

Пам'ятки і пляжі поряд з пляжем Карон

Храм Ват Карон (Wat Karon, Wat Suwan Kirikhet)

Храм знаходиться на півночі пляжу Карон, приблизно в 500 м. Храм багато прикрашений в східно-азіатському стилі. Під Вт і Сб поруч з храмом з'являється ринок Karon з дуже великим вибором речей, сувенірів і т.д. Ринок працює з 16:00 і до 22:00

Гігантська статуя Будди (Phuket Big Buddha)

Статуя знаходиться ближче до гористої місцевості, приблизно в 2-х км від пляжу Карон. Статуя заввишки 45 метрів. Дістатися проблематично, так як прямий дороги немає.

Розважальний парк «Phuket Dino Park and Mini Golf»

Парк пристосований як для простих прогулянок, так і для гри в міні-гольф. На території є стилізоване кафе: столи і стільці зроблені у вигляді каменю, колони у вигляді стовбурів дерев. У парку динозаври, вулкани, печери, джунглі. Відмінне місце для дітей та дорослих

Відмінне місце для дітей та дорослих

Новости