Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Курорти Таїланду Пхукет. Карта Пхукета і Патонг. Опис пляжів Пхукета: Патонг, Карон бич, Камала, Лагуна Біч, Сурін

  1. Опис і карта курорту Пхукет.
  2. Пляжі курорту Пхукет. Патонг, Карон Біч, Ката Біч, Камала, Лагуна Біч, Сурін, Найн-Харн, Най-Янг
  3. Карта Патонг

країни > Таїланд > Пхукет

Опис і карта курорту Пхукет.

Опис і карта курорту Пхукет

На відміну від галасливого, багатолюдного курорту Паттайя , Пхукет - курорт респектабельний і більш спокійний. Природно за респектабельність зазвичай доводиться платити і розміщення на курорті Пхукет дорожче, ніж на курорті Паттайя. Хоча останнім часом курорт Пхукет активно розвивається і як курорт для середнього класу.

Курорт Пхукет розташований не на материковій частині Таїланду, як Паттайя, а на великому острові, який омивається Адаманскім морем і Індійським океаном.

Добираються до Пхукета зазвичай на літаках місцевих авіаліній. Якщо ви купуєте стандартний тур Бангкока + відпочинок на Пхукеті, то в такий тур вартість цього внутрішнього перельоту вже включена. Час польоту близько 1.5 годин

В принципі від Бангкока можна дістатися до Пхукета і наземним транспортом, але такий шлях займе 12-14 годин.


Пляжі курорту Пхукет. Патонг, Карон Біч, Ката Біч, Камала, Лагуна Біч, Сурін, Найн-Харн, Най-Янг

На заході, де берега Пхукета омиваються водами Адаманского моря, розташовані найвідоміші пляжі острова.

Карта Патонг


Патонг - славнозвісний, багатолюдний і дуже популярний пляж острова Пкухет Патонг - славнозвісний, багатолюдний і дуже популярний пляж острова Пкухет.

Нагадує Паттайю по величезній кількості барів, ресторанів, дискотек, гоу-гоу шоу. Всі вони зосереджені на місці на вулиці Бангла-роад. Це пляж для активних, молодих туристів. Готелі в основному 3-4 зірки, багато гест-хаусів. Сам пляж дуже чистий довжиною близько 4 км, широкий, з найчистішим білим піском море дивовижного блакитного кольору.

На пляжі Карон Біч розташовані розкішні готелі, першокласні ресторани. Карон бич розділяється на Великий і Малий Карон. Ці місця вважаються найкрасивішими на острові Пхукет. На цьому пляжі також прекрасні умови для дайвінгу.

Пляж Ката бич - райське місце, але доступне різним категоріям туристів. Багато розважальних закладів, які знаходяться на вулицях Ката Сентер і Сої Санук. Готелі 3-5 зірок, розташовані на пляжі і славляться чудовими краєвидами.

Пляж Камала - відокремлений пляж, що зберіг первозданну красу підходить тим, хто любить спокій і занурення в нірвану. Не дуже розвинена інфраструктура, але сервіс в готелях на хорошому рівні. Поруч з пляжем знаходиться атракціон - "Phuket FantaSea".

Лагуна - Біч (Банг-Тао) розкішний пляж для небідних людей. Готелі дуже високого рівня, в основному належать знаменитим світовим готельним ланцюжках такими як Шератон, Дусит. Славиться це місце надзвичайно красивими пейзажами і відсутністю вітрів.

Динамічно розвивається пляж Сурін, поки ще зберігає затишність і атмосферу тайського села, але з кожним роком стає все більш багатолюдним.


Пляж Найн-Харн - розташований на самому півдні Пхукета. Це пляж для усамітнення, для молодят. У невеликій бухті всього один готель.

Пляж Най-Янг - Славиться тим, що захищений кораловими рифами і тим, що там знімався фільм Щоденник Бріджит Джонс. Входить в Національний парк, тому заборонені скутери та інші моторні види водних розваг.

Вам може бути цікаво Курорти Таїланду Якщо не Таїланд, то що вибрати?

Вам може бути цікаво Курорти Таїланду Якщо не Таїланд, то що вибрати?

Новости