Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Long Beach Garden Hotel & Spa 4 *. Таїланд. Паттайя. Готель Long Beach Garden Hotel & Spa 4 * ціни / відгуки / опису / замовлення готелю :: hochuvotpusk.ru

  1. останні відгуки
  2. Форум
  3. інші Готелі курорту Паттайя
Оплатити тур ви можете готівкою рублями, за допомогою кредитної картки, за безготівковим розрахунком.

останні відгуки

всі відгуки

Форум

Re: обмеження щодо віз "" автор: sckameikin22 залишити відгук Відгуки

26.11.2012 11:22 Катерина. час відвідування: жовтень 2012


Усім Здрастуйте!
Готель знаходиться в північній частині Паттаї, доглянутий, не нова, але чистий і затишний.
Персонал привітний. На ресепшн є російська дівчинка - мовного бар'єру в спілкуванні з персоналом не було. При заселенні беруть депозит 2000 бат і тільки в місцевих, доларами можна. Покоївки залишали чайові, прибирали добре. З номера нічого не пропадало.
На ресепшн є сейф. Пляж правда маленький, зате свій. Співвітчизників в готелі багато, як ніби нікуди не виїжджала. Щоб дістатися до центру міста, можна взяти тук-тук (біля готелю стоять). За 300 бат довезуть до центру. А краще з ким-небудь скооперуватися з співвітчизників, так дешевше буде. Навколо розвинена інфраструктура - магазини, що працюють 24 години на добу, де можна купити все необхідне, лавки з смачними фруктами, (які при вас почистять і поріжуть), візки з їжею (м'ясо на паличках, риба, креветки гриль, млинчики з бананами - смакота , спробуйте), є і ресторани (там дорожче, ніж з візка), навіть кальянная є недалеко від готелю, тайський масаж. Багато торговців на вулиці з різними сувенірами, квітами, шпильками і всякою всячиною. Загалом готелем я задоволена залишилася. Все сподобалося. Багато поїздили по Таїланду, хороші екскурсії брали у Анни в Ніка Тур дешевше, ніж в готелі у гідів. Туди всі ходять. Квай у нашого гіда був 4900, такий же у Анни за 3500 взяли і нітрохи не пошкодували. Від Квая в захваті. Купалися зі слонами! Були на водоспаді, в печері, сплавлялися по річці, годували мавп. Ще рекомендую морське сафарі і тропічний сад.

26.11.2012 11:20 tim-omsk. час відвідування: жовтень 2012

Жили в цьому готелі 12 днів, все дуже сподобалося номер 1431, вид приголомшливий !!!! Все прибирали, крадіжки в номері не було помічено, правда ми залишали кожен день чайові, а нам у відповідь квіти !!!! Готель супер !!!! Дуже рекомендую !!!! Єдиний мінус, персонал не говорить по русски, але це вже моя примха!)))) Тук - тук, до центру коштує в середньому 100 бат, пройти метрів 800 до світлофора верх від отелення вже 20 бат. Сніданки дуже різноманітні, все було гідно !!!!! Це північ Паттаї, людей мало, спокійно не так як в цетнтре двіжуха !!!!

12.12.2010 00:39 Серафима Орлова

Буквально на днях повернулися з Таїланду, їздили з чоловіком на 2 тижні в Паттайї. У Таїланді і взагалі в Азії були вперше, вражень море! Чоловік довго умовляв мене саме на Тай, я хотіла щось попрівичней, боялася невідомості. Але в результаті ми обидва просто закохалися в цю країну, в кухню, в тайців ... Та що там говорити, я вперше в житті зрозуміла, що стиглий ананас зовсім не «в'яже» рот!))
Їздили ми через Наталі Турс, велике спасибі менеджеру Олені, що порекомендувала нам готель Long Beach Garden Hotel & Spa 4 * - він повністю виправдав наші очікування.
В інших відгуках багато пишуть, що пляж маленький, море не таке чарівне, як на островах, і таке інше. Не знаю, мені нема з чим порівнювати (поки - у Тай ми ще обов'язково повернемося). Мені пляжно-морська частина здалася цілком пристойною - вибравши Паттайю, ми і не розраховували на розкішний пляжний відпочинок, хотіли побільше розваг і місцевого колориту. Але в підсумку і купуватися вдалося дуже непогано - кілька днів вода була ідеально прозорою. І ніяких боїв за лежаки у нас не було. Іноді займали їх і о 10 годині нормально, іноді їх до цього часу і справді не було (ми завжди пізно приходили на пляж) - спокійно йшли до басейну (дуже красивому, до речі, і гриль там поруч смачний).
У готелі брали тільки сніданки - різноманітні і ситні. Завжди маса свіжих фруктів, я як фанатка ананаса налягала переважно на нього, чоловік полюбив так званий Дрегон фрут - по-російськи це буде піттахайя, у) Обідали й вечеряли майже завжди в різних місцях, тільки в Червоний мураха, що через дорогу, заходили кілька раз - дуже смачно і недорого, на 400-500 бат можна удвох наїстися від пуза. Чоловік у мене там трохи збожеволів-кожен день з'їдав по 2-3 порції тому яма. Зовсім пропав чоловік, мріє тепер навчитися цей суп тут готувати. А я полюбила Жаренко локшину з м'ясом або морепродуктами. Та й взагалі мені як любительку морських гадів і фруктів (в принципі, мені взагалі іншої їжі не треба) в Таї захотілося просто оселитися.
Ми брали багато дрібних екскурсій (на кшталт оглядової по Паттайя і т.д.), дещо самі оглянули - наприклад, Храм Істини в пішої доступності від готелю. Це велике, дуже красиве повністю дерев'яна будівля з неймовірною різьбленням всередині і зовні - але це, звичайно, ніякої не храм, просто пам'ятник зодчества. Там же поруч парк зі слонами і дельфінячим шоу. Цікаво, що дельфіни там зовсім не схожі на звичних - НЕ афоліни, а якийсь інший вид, тупоморденькіе, але теж тямущі і ласкаві. Дуже сподобався котик, який брав участь в шоу - в кінці він взагалі став дельфіна на голову)) Ну ось, а ще ми брали дві великі, з ночівлею, екскурсії - на річку Квай і ... в Камбоджу !!! Якщо кошти дозволяють - беріть і то, і то. Це незабутні враження в моєму житті, навіть і описати не беруся - не одна сторінка знадобиться. Обидві екскурсії брали у Наталі, страшнувато в маленьких агентствах, які за тебе не відповідають, це справа купувати, хоча там дешевше, звичайно.
Повертаючись до готелю. Перед поїздкою я прочитала багато відгуків, і зараз мені навіть смішно згадувати свої страхи - а їх було багато після цього читання. І мурахи-то мене повинні зжерти живцем, і пляж розміром з носову хустинку ... Люди! Ви де були-то? Ми з чоловіком в повному захваті від цього відпочинку, ніщо нам його ні разу не зіпсувало, і співвідношення ціни-якості вважаємо оптимальним, тим більше, що їздили по спецпропозиції. Так що готель сміливо рекомендую.

02.12.2010 23:18 Олександр. час відвідування: 31.10-12.11.2010

ГОТЕЛЬ. Час перебування -31.10 -12.11.2010. Готель досить новий, сучасний. Номер у нас був на 9 поверсі 9024 з видом на море, інші готелі і Храм Істини далеко. Номери на верхніх поверхах мають кращі види, ніж номери внизу, так як до готелю праворуч і ліворуч впритул примикають інші території та там погляду нічому порадіти. Територія доглянута, але маленька, але для нас це було не суттєво, так як ми проводили час або в місті, або на екскурсіях.
В принципі готель можна назвати "російським", наших співвітчизників відсотків 90. Решта 10% корейці німці, індуси. Але корейці снідають в 6 ранку і всієї зграйкою їдуть на острови, так що на пляжі готелю ви їх не зустрінете. Особливе розчулення і тугу за Батьківщиною може викликати дядечко в тільняшці, потягується коктейль в барі або тітоньки з фіолетовими або гідропірітнимі "Вавилон" на головах, з бурчанням і пихтінням зважують і упаковують багаж близько ресепшен.
Дуже вигідно розташування готелю-в тихому місці, варто пройти хвилин 15 і опинитеся на Наклуа-роуд, сідайте на тук-тук і за 10 бат "з носа" в центр. Чого не скажеш про готелі на Біч-роуд, де "двіжуха" напевно цілодобово.
НОМЕР. Все чисто, доглянуто. Якщо не збираєтеся користуватися баром, а закуповуватися самостійно, то виставте баночки, пляшечки, наприклад до телевізора, де вони і простоять до кінця вашого відпочинку. (При збиранні їх не приберуть) До речі, біля готелю є магазини "Фемілі маркт" і "Севен- Елевен", де можна купити все необхідне. У номері фен і чайник !!!!!! Сейфи в номерах не скрізь, але у нас був, що безсумнівний плюс, так як сейф на ресепшен працює з 6.00 до 24.00 і туди з відео-фото-грошима-паспортами не набігає.
У номері два ліжка-двоспальне і одиничка, яку ми пристосували під сушку білизни, так як в номері не багато місць де його можна розвісити. Поряд з готелем є кілька пралень, де виперуть, погладять швидше і дешевше. Якщо ви користуєтеся будь-якими послугами в готелі (прання, прасування, бар), то беріть відразу чеки і зберігайте їх до виїзду, щоб уникнути неприємних сюрпризів (прецеденти були).
По ТБ чотири російськомовних каналу РТР-Планета та місцеві "Перший російський", "Наш дім-Таїланд", "Ласкаво просимо в Паттайї". Кондиціонер регулюється в номері. Прибирання в номері щодня, але іноді не зайве повісити табличку на ручку дверей з проханням про прибирання. Чайові за прибирання бат по 20 через день.
СЕРВІС. Персонал привітний. Носії навіть охочіше беруть на чай рублі !!!! На ресепшен вас зрозуміють без проблем, тим більше поруч, за столом з папками турфірм, завжди знаходиться російськомовна дівчина.
ХАРЧУВАННЯ. У готелі тільки сніданок, шведський стіл. Особливих вишукувань немає, але голодними не залишитесь. І правильно, що немає "все включено" - не прив'язаний до готелю і не об'їдатися на халяву. До того ж тайська кухня це щось. По дорозі від готелю до Наклуа є кілька ресторанчиків де за 700-800 бат на двох дуже добре можна поїсти, наприклад в "Дакота"-ресторані у Едді -суп на кокосовому молоці з морепродуктами, зелений з каррі, тому ям (109 бат) і креветки і кальмари в клярі. Меню російською-немає проблем.
ПЛЯЖ. Ось цікава тема. Море каламутне і за морськими красотами і дайвінгом треба їхати на острови. Пляж власний, піщаний, але такий маленький !!!! Або треба приходити дуже рано і займати лежак або йти трохи правіше і розташовуватися на піску або траві або є ряд лежаків по 30 бат, ніж ми і користувалися. А так годині о 11 пляж готелю нагадує Геленжік або Алушту році в 87-89-народ розташовується як шпроти в банці.
Якийсь карапуз верещить (голосно і багато разів) на весь пляж "Тату, тату, дивися як я умеюуууу!" Наші мужички-пузатікі з татуюваннями самого пікантного змісту розслабляються з пивком під полуденним екваторіальним сонечком-ідилія і пастораль. АЛЕ !!!! Власний пляж, навіть маленький, як носовичок краще, ніж пляж міський як на Біч-роуд, де м'яко кажучи антисанітарія і вештається хто завгодно.
РОЗВАГИ. Хто що під цим розуміє! Вечорами в холі місцеві дівчата виконують варіації на теми наших пісень, то ж відбувається в рибному ресторані поруч з готелем - дуже зворушливо чути "Групу крові" в тайському варіанті. Ми вечорами виїжджали на Біч-роуд, Секонд-роуд.
Пройшлися пару раз (вдень і ввечері) по Уолкінг-стріт (місцевий квартал червоних ліхтарів) для ознайомлення і загального розвитку-не вразило. Ми в основному "розважалися" по екскурсіям- Храм Істини в Паттаї (ходили самі, це поруч), Бангкок (1 день), Камбоджа (2дн-1 ніч), Аюттая + річка Квай (2 дн-1 ніч), оглядова по Паттайя (з крокодиловим і зміїним шоу, екскурсія була включена в тур-пакет). Обійшовши штук сім екскурсійних бюро біля готелю і зібравши прайси "підбили бабки".
У підсумку взяли три екскурсії зі знижкою-Бангкок, Камбоджа, Квай у Миколи в Динамік Тур (поруч з готелем ліворуч біля "Фемілі Маркт"). Жодної накладки не було і все дуже сподобалося, вражень маса. Ціни Бангкок-1700, Камбоджа-7000, Аюттайя + Квай-3400 бат. Курс приблизно дорівнює Рубльова. У Наталі-Турс нам "викотили" за те ж саме відповідно 2500, 9500, 5300 !!! І розповідали якісь мляві казки про ЇХ сервіс! Як то кажуть "думайте самі, вирішуйте самі"!
РЕЗЮМЕ. Країна фантастична і дуже красива. Камбоджа-це фантастика і "винос мозку"! Відпочинок вийшов дуже хорошим і дуже сподобалося відлітати з сірої московської хмари в цю казку. Але наступна країна буде вже інша, тому що красивих країн у світі багато і треба постаратися встигнути побільше побачити. Але хто не був в Таїланді, тому рекомендую. Можна отримати той відпочинок, який захочеш. Бажаю прекрасного проведення часу і самих позитивних емоцій. У разі необхідності можу відповісти на питання по [email protected]

29.11.2010 19:26 Євген. час відвідування: жовтень 2010

Відпочивали сім'єю в цьому готелі з 10 по 23 жовтня. Заселення зайняло хвилин 15. Це при тому, що заселялася група 26 осіб. За тайським поняттям люди з різними прізвищами (а у нас з дружиною різні) не є чоловіком і дружиною. Однак ми їх попросили і нам дали суміжні номери (у нас було 2 номери, тому що старша дочка вже потрапляє під поняття «дорослий»). Грошей не заплатили ні копійки (вони навіть і не просили). Персонал привітний, завжди готовий допомогти. Забиралися в номері щодня. Номери великі. Кондиціонер працює практично безшумно (на ніч ми його навіть іноді забували вимикати). Вода в номері постійно: і гаряча і холодна. На території басейн чистий (прибирали майже щоранку). З лежаками проблем не виникало (хоча приходили і в 10 і в 11 годин). На пляжі постійно перебували люди, які прибирали сміття, ретельно і відповідально. Море саме по собі мутнувате (на відміну від Червоного або Середземного), але це особливо не напружувало, тому що знали, куди їдемо. Хоча дня 3 або 4 після невеликого шторму море було ідеальним: стоїш по «шийку» в воді і бачиш кожну піщинку на дні. З їжею проблем не виникало взагалі. Вранці снідали в готелі. Меню було різноманітним і дуже смачним. Була як звична їжа (м'ясо, картопля, яєчня) так і місцева - супи, салати. Дуже багато фруктів. Обідали та вечеряли в кафе «Червоний мураха» (зліва від магазину "7 Eleven") недорого і смачно. Наприклад, добра порція шашлику - 100 бат. Іноді вечеряли і в місті. На 300 - 400 бат наїдалися вчотирьох. З екскурсій у туроператора ми взяли тільки безкоштовну «Оглядову по Паттайя». Решта екскурсії ми купували у російської дівчини, яка живе в Паттаї. Вона до того ж з нашого міста. Ціни на деякі екскурсії нижче, на деякі такі ж як у туроператора. АЛЕ ПРЕЛЕСТЬ ВСЯ В ЧОМУ: ми у скільки захотіли, у стільки і поїхали (у неї два автомобіля), не ждали, поки в автобус підтягнуться всі 40 туристів по 5 готелям, нікого не чекали (хто сфоткати забув, хто ще де застряг, а весь автобус чекає ...). В результаті екскурсія, яка займає у туроператора весь день, у нас займала час до обіду. Якщо кому цікаво, дам телефончик, пишіть [email protected]. Речі в магазинах значно дешевше, ніж в Росії. Підводячи підсумок скажу, готель коштує тих грошей, які ви віддасте. Наступного разу я обов'язково постараюся потрапити саме в нього.

11.10.2010 17:56 Олена. час відвідування: 26 сент по 3 жовтня. 2010

Були в цьому готелі з 26 сент по 3 Жовтня 2010. Всі там нормально, якщо ви не будете будувати з себе панських осіб, то все вам сподобається. За кавою і самі сходите, благо не 2 км туди пертися - прям все під руков - ось тобі і булки, ось тобі і кофий на додачу. Пресонала дуже добродушний і послужливий, їжа досить різноманітна - на всі смаки. Обіди та вечері можна і не брати - кругом повно відмінних кафешок, де все можна і потрібно спробувати, тому на вечері та обіди зав'язуватися не раджу. Особливо, якщо їдете на екскурсії - вас там і покрмят, а оплачений вечерю пропаде. Тому беріть тільки сніданки. У готелі немає пухнастих халатів і діамантових люстр, але цього і не треба, так як постійно на екскурсіях або на море - в номері тільки спати. Є вода, м'яке ліжко, фен і шампуні всякі - що ще треба на відпочинку? На пляжі все торговці сувенірами і кожгалантрейко дуже милі і доброзичливі, у них сміливо можна збити ціну на ремені з крокодила, як вони стверджують, з трьох тисяч до трьохсот бат - торгути, посміхайтеся, все отримаєте, що хотіли. На пляжі крокодил не продається, там підробка чистої води - реально вам впихають шкіру корови. Тому, якщо ви хочете придбати вподобану вам річ ​​задашево, що не кричіть на весь пляж, потихеньку пошепчу з продавцем, покажіть грошики, скільки ви планували б заплатити, і все у вас буде.

05.05.2010 10:52 Олена. час відвідування: 09.11.2009

Готель чудовий, їдемо в Таїланд з листопаді 2010 року туди ж. Відпочинок просто казка.

17.01.2010 20:41 Наталія. час відвідування: 04.09

Готель супер. Не розумію людей, які пишуть про погане харчування, про погане обслуговування персоналу і т.д. Я часто буваю в цій країні. Ви навіщо туди їсте? За харчуванням і анімацією? Тоді Вам до Єгипту і Туреччини! Дуже хороший готель. А мінус в обслуговуванні, тому що вони не розуміють що ви від них хочете (мінус англійська). У готелі ми знаходилися вкрай рідко, в основному завжди на екскурсіях. Раджу всім цей готель, до речі, в квітні 2010 ми їдемо саме в Long .....

11.01.2010 11:16 Алекс. час відвідування: дек.2009-янв.2010

Нічого не змінилось. Басейн травмонебезпечний, ресторан - відстій, сервіс і менеджмент відсутній. Пляж - короткий і брудний, ходили трохи в сторону на інший і платили за шезлонги. З пляжними рушниками - цілий ритуал, з картками, підписами і недовірливими пиками видають. Повірте, в Патайї є готелі набагато краще, ніж цей і теж 4 зірки, але з білими скатертинами в ресторані ,, де не треба самому йти за кавою, а підійде офіціант і з ввічливою посмішкою наллє тобі твій перший ранковий напій, який створює настрій.
А цей готель для китайців, залазити з ногами на стілець в ресторані і галдящіх, як соронча. А ще для нас, які не вміють вимагати за свої гроші гідного сервісу.

10.12.2009 15:39 Юлія. час відвідування: 09.2009

Отлель відмінний, свои 4 * віправдовує. Сніданок-відмінний, я не знаю, что деякі їдять на сніданок, но думаю, что вібрато з того асортименту страв можна. Завжди курка, риба, свинина и яловичина, європейська и Тайська кухня, овочі, фрукти, мюслі, випічка-хлопців, что вам ще треба-ікру, шампанське? Много просто зажрались, з сніданок просто відповзає. Територія невелика, но мила, чиста. Ходили на масаж в масажний салон недалеко-раджу, Savanna. Щовечора Їхали в центр до Фестивалю (торговий центр), там и їли в Food Park. У сезон знижок потрапили, так що не обійшлося і без шопінгу.)))) Раджу відвідати торгвого центр Лотус (який більше-Північний) .А взагалі тільки позитивні емоції. І вам того ж раджу.

28.07.2006 13:52 ДМИТРО. час відвідування: скоро

сСобіраемся в цей готель !. Олег, який писав цей відгук по-моєму має масу комплексів. У нас в цьому готелі відпочивали багато знайомих, кото бували в дуже дорогих готелях, цей оцінили нормально. Рівень відповідає. Так що не слухайте цього ненорального Олега, йому по-моєму взагалі не догодити.

04.05.2006 13:25 Олег. час відвідування: квітень 2006

Огидний готель !!!! Повірте мені, ми відпочиваємо в Таїланді не перший раз і я прекрасно знаю, що таке 4 *, вже, то що це не LONG BEACH GARDEN HOTEL & SPA 4 * це точно. Максимум, що можна дати цьому готелю 3 *, а сервіс 2 *, їдальня взагалі 1 *.
Тепер все по порядку. Емоцій просто ... .. У перші два дні перебування в цьому готелі ми просто хотіли переїхати в інший, але потім вирішили змиритися і не витрачати нерви.
Доброго дня! Відпочивали в цьому готелі з 24 квітня 2006 р 01 травня 2006 р. Тур Бангкок 2 дня + Паттая 7 днів. Вартість на 3-х чоловік 2670 доларів США.
Почну з того, що ще в автобусі, місцева гід Денги, повідомила, щоб ми стежили за тапочками, тому що були випадки, що покоївка забуває класти в номер тапочки і потім Вам виставлять рахунок за їх відсутність. Це вже дивно, тому що тапочки у всіх готелях (нормальних) одноразові. Ну добре. Нас поселили, тапочок в номері не було. Ми повідомили про це і покоївки і на ресепшен, результат нуль! Через два дні приїхала наша гід Денги ми розповіли їй і нам ввечері принесли тапочки, хоча вони нам як такі й не потрібні, просто переживали, що з нас віднімуть за їх відсутність. Бачили б ці тапочки ...... Таке відчуття, що в них з Москви прийшли.
НОМЕР. Номер ми взяли в корпусі «А», це той, що з боковим видом на море. Корпус «Б», це 5 поверховий будинок взагалі без будь-яких видів. Вікна в вікна інших будівель на відстані 5 метрів. Там зазвичай селяться китайці. Там просто ... ..песня.
Коли ми зайшли в номер мене охопив жах. Там крім білизни та рушників нічого не прибирали. Пол, обшарпаності паркет, брудний. У ванній кімнаті всюди волосся і бруд. Викликали покоївку, я лаявся. Прийшли три людини, прибирали хвилин 5, ну сказати, що прибрали, це злукавити. Коротше, так. У номері все абсолютно не продумано. Речі покласти нікуди зовсім. Є тільки одна шафа з плічками і все. Ні тумбочок, ні полиць немає. Все лежало на спинках стільців і в чемоданах. У ванній немає навіть гачків для рушників і нижньої білизни. Роздяглися і кладете все зверху на рушники. Для сушки плавок і.т.д., взагалі нічого немає, натягнули на балконі бинт. У номері немає ні швейного набору (нитки, голки), ні Вехотко для протирання взуття, ні ручки, ні паперу. Шампунь поставили тільки на 3-й день. Коли посварилися в ресепшен. До цього ставили тільки гель для душу (хімія, що шкіра злізе).
ПЛЯЖ. На пляжі і біля басейнів є кілька забігайлівок, де можна перекусити. Навіть кафешками це назвати ну ні як не можна! В одній забігайлівці правда дешево креветки, пиво, риба, фрукти.Століков немає, все БЕРЕЖ з собою на лежак і там намагаєшся з'їсти. Виглядає самі розумієте, як це. В іншій, його назвали «Океан тераса», моторошно дорого і тому нікого немає. Все на відкритому повітрі під сонцем, спека 35-38 град. Дерев'яні столи є, природно без скатертин.
Басейни досить цікавих форм, але не продумані. Входу в воду як такого немає, все намагаються зайти з боку підводних фонтанчиків, там є уступи. У воді лежать величезні валуни дуже грубої поверхні. Зачепиш випадково, шкіру зірве до кістки. Дуже небезпечно !!! Настил навколо басейнів дощатий, фарбований коричневою фарбою. Дошки розхиталися і місцями цвяхи вилізли. Дуже небезпечно, слідкуйте за дітьми. При басейні можна взяти рушники записавшись в журналі. Тобі дадуть картку (ламінована папірець), на якій написано, що в разі втрати цієї картки штраф 500 бат. Такого я ще теж ніде в світі не бачив. Від басейнів потрапляєш відразу до моря, море відносно чисте, пісочок. Лежаків практично ніколи немає, все зайнято. Обслуга готелю нічого не поправляє, не прибирає. Все роблять відпочиваючі самі. З відпочиваючих в цьому готелі тільки росіяни і китайці-корейці. Усе !!! Європейцям мабуть цей «4 * - зоряний» готель навіть не пропонують. Знають вже про наявному «сервісі».
ЇДАЛЬНЯ. Рестораном це точно назвати неможливо. Столи не витирають. Якщо попросиш прибрати, підійде хлопчик з папірцем, змахне все на підлогу. Прибрав.
З шести сніданків, два рази ми просто в їдальню не змогли зайти. Представте станцію метро вранці, в годину пік. Один в один і в цій їдальні. Всі метушаться з тарілками, а сісти і навіть встати не де. Асортимент відповідний, з м'ясного тільки хімічні сосиски і типу шинка. Усе! Сиру немає, овочі-фрукти мінімум. Одна локшина з травою в різних варіантах. Ми купували йогурт в магазині і чай (пакетики). Користувалися лише окропом. Чай у них справді був. Розповім. Вони беруть чайник кидають туди 3 пакетика Ліптона, а потім у міру витрати напою просто доливають туди окріп. Зрозуміло якого кольору потім цей напій.
ВІД'ЇЗД. В останній день перед від'їздом, при збиранні нашого номера у нас в міні барі Герасимчука однієї банки Коли. Природно, коли ми виїжджали на ресепшен нам сказали заплатити 35 бат. Пояснити, що ми не пили і не брали, а пропало при збиранні, марно! Віддали 40 бат. Ні здачі, ні квитанції нам не дали. Мабуть у них так заведено. Коли звернулися до трансферного гіда від «Наталі Турс», то він просто сказав, не заплатите, я Вас не знаю і в автобус не посаджу. Молодці в загальному.
РЕЗЮМЕ. З огляду на, що готель новий. Відкрито в 2004 году. Запущено страшно. Навіть в лобі, брудні скла а в барі по підлозі весь час кусають якісь блохи. Причому кусають всіх. Нас було 7 чоловік, всі втекли звідти дуже швидко.
Менеджмент в готелі відсутній як такий. Скаржитися немає кому, все відразу не розуміють. Коли говориш англійською, слухають, посміхаються і нічого не роблять. Ось так. Дуже багато подумайте, перш ніж взяти цей готель.
Ідеальний варіант «Айсаван» і будь-які інші готелі, ну вже точно не цей.
Тур був придбаний у туроператора «Наталі Турс» м.Москва. Причому вони переконували мене, що це дуже хороший готель і навіть краще, ніж «Айсаван». Так нахабно брехати в очі клієнтові, я такого ще не зустрічав. Я розумію, що вони викуповують блоки номерів в цьому готелі за демпінговими цінами і їм вигідно його сплавити туристам. Але це ж так не далекоглядно. Збираюся на днях їхати в Наталі Турс писати претензію. Благо є багато свідків.
Коли я читаю позитивні відгуки з цього готелю я просто дивуюся. Зрозуміло одне, що пише їх одна і та ж зацікавлена ​​сторона, тобто туроператор, якому треба продати неліквід і поиметь солідну маржу з різниці.
З повагою до читача, спасибі за увагу.
Олег. [email protected]

06.12.2005 13:01 Дмитро. час відвідування: 11/2004

Готель Лонг Біч. При від'їзді мені говорили що територія маленька. Вона виявилася дуже маленькою. Але як не дивно місця були завжди і у басейну і біля океану.
Сам пляж звичайно не Туреччина. І прибирають гірше і парасольки і лежаки гірше і т.п. Загалом в дрібницях помітно, що рівень не той. Океан дуже теплий градусів 30 напевно. Вранці більш менш спокійно. до обіду починає хвилі. Вода не те щоб брудна (хоча не дуже все ж) а скоріше каламутна. Прозорість - де то по пояс видно дно. Якщо пливеш в окулярах - ні хрена не видно.
З розваг в готелі є сауна (безкоштовно, але як то незрозуміло працює), наст. теніс і снукер. Сам готель відмінний (у Туреччині на 5 * потягне) - він новий і не задовбали. Все красиво - мармур, дерево, скло. Номери великі, метрів 30, здорова ванна. Харчування непогане, хоча і одноманітне (сніданок) - не Туреччина. Можливо вечерю краще, але я в готелі не вечеряв жодного разу (550 бат шведський стіл без напоїв). Взагалі їжа - це окрема пісня.
Дешеве харчування в Таїланді - це міф. Місцева їжа - повний відстій (тайці їдять якийсь смердючий суп з травою і шашлички незрозуміло з чого). Знайти ресторан з нормальною кухнею - проблема, навіть простого курчати легко можуть пережарити і він буде несмачний. Повечеряти в кафе обійдеться в 200-300 бат плюс спиртне. Пиво дороге - 35 бат 0,33 в магазині, а в кафе 60-80 бат, в барі на пляжі 120 бат. Так що не зажіреешь. Морепродукти я не люблю, так що нічого не можу сказати про них крім того що їх багато. Можу порекомендувати кафе Антон (німецьке) на перетині Наклуа роад і вулички, яка йде від Лонг бича через Гарден бич (зараз як то по іншому називається Айшан або щось таке) і ін. Готелі. 150 бат - і відмінний шведський стіл (шніцелі, піца, курчата, макарони та ін.)
Увечері готель вимирає - все рухають в місто на тусовку. Саме місце Волкін стріт. Там і індуси і турки і поляки і .... Місце на любителя - шум, музика кричить, повії скачуть, сутенери пропонують дівчаток, літаючі тарілки з радіоуправлінням, фото з мавпочками і ін та ін. Недохід до TonyS disco хлопці грають класний рок. Виконують хіти Діп перпл, Лід зеппелін, Пінк флойд і т.п. Неподалік є і таїландський бокс. Шоу звичайно, але виглядає красиво. Деякі європейці намагаються блиснути на рингу - я б не радив, тайці хлопці конкретні!
Про дівчаток. Заходиш в гоу-гоу бар, вибираєш. Платиш 400-600 бат закладу. Потім їй за домовленістю (1000-1500 бат). І за прохід в готель. Кажуть всюди по різному, у нас 800 бат (дають квитанцію, вранці можна поснідати). Дорого? Та вже за цим їхати не варто. Хоча ... Ну в вуличних пивбарах (через кожні 30 м) напевно дешевше. На вигляд на мій смак з 20 таєк якщо одна нічого, то вже добре.

06.12.2005 12:29 Annet. час відвідування: 11/2005

Їздила в Таїланд з 19 по 28 листопада 2005 р
Жили в готелі Long Beach Garden Hotel & Spa:
Готель - хороша 4 * ка, балкони все з видом на море, номери великі, просторі, рушників дають багато, Скільки хочешь.Спускаешься вниз до басейну, пишеш номер кімнати і береш стільки, скільки зможеш віднести :) тільки потім потрібно здавати назад. . :)
Якщо їдеш на морську екскурсію або на річку, то рушники можна взяти у рецепшена.Там варто спеціально навчений хлопчик, який записує вас в журнал і дає теж скільки хочеш рушників, але повернути їх теж обов'язково треба, інакше платиш 500 батт за одне (приблизно 12 , 5 у.о.). Шезлонгів завжди мало, не вистачає на всіх, але можна обійтися і без ніх.Вийдя до моря-йдіть направо і там хороший песочек.Можно лягати прямо на нього під пальмою і загорать.Зато ніхто не дзижчить над вухом .. :) У морі купатися можна, можливо. Іноді воно буває з "баранчиками", якщо звичайно дме ветер.А так, в цілому, все добре.
Поруч стоїть готель АЙСАВАНН. Можна сходити туди потусуватися .. :) В готелі є фен, а праски на жаль нету.Возьміте з собою мотузку, метра 4 і прищіпки, т.к. не продумана сушка купальників і праних речей. Натягаєте на балконі Тетевен і спокійно сушіть всі свої речі .. :) Дуже зручно.
Внизу, на рецепшене, є кафе.Там продають дуже смачні пірожние.Всегда грає в фойє ввечері жива музика. Сніданок - як і у всіх готелях. Яйця у всіх ракурсах, рис, сосиски, ковбаса і т.д. Жити можна. З фруктів-банани, ананаси, папайя.Со свежевижатими соками на сніданку-сутужно.
ОДИН ВЕЛИКИЙ МІНУС ГОТЕЛЮ - туди, мабуть за договором, селять корейців! Їх багато і вони як тайфун проходять скрізь! Це стосується і ресторану, і поверху, і якщо ви просто з ними зіткнетеся в ліфті. Вони нахабні і бридкі! Близько готелю, біля пляжу, сидять тайки і тайці. Продають кукурудзу і тигрові креветки. Кукурудза коштує 20 батт штука, тобто. 2 штукі- 1 у.о. , 1 у.о. = Близько 40 батт ..
на наші гроші 8 тигрових креветок обходилися в 70 рублів. Заплести африканські косички (плетуть красиво) коштує 4500 батт, але можна поторгуватися до 3000.
Тук-тук (місцеве таксі) в місто (8 хвилин їхати) коштує 100 батт (незалежно від кількості пасажирів). Але навіщо їхати на провітрюваному тук-туку, де можна застудитися, якщо можна скористатися комфортабельним маленьким автобусом прямо біля готелю за ті ж гроші. Чисто, зручно і комфортно.Еслі йти пішки, повільно, хвилин за 25 дійти можна.
Моя оцінка готелю - 5 балів з 10.Так як тайці дуже часто забувають, наприклад, покласти мило, принести шампунь, серветки, чайник-термос, навіть чайові не помогают.І ще погано прибирають номери, балкони не прибирають взагалі.
Якщо відкритий чемодан або сумка, то лазять там..і можуть що-небудь витащіть..напрімер, сигарети (витягли у наших знайомих) ..

Публікація відклікання

Ми будемо вдячні, если Ви залиша свое мнение про цею готель. Для цього Вам нужно заповнити поле "Ім'я", а в полі відклікання Поділитися своими враженнями про відпочинок в даного Готелі. При заповненні поля "Ваш e-mail" з'явиться можлівість зворотнього зв'язку з Вами в разі Виникнення будь-якіх вопросам у відвідувачів сайту.

|
->
інші Готелі
курорту Паттайя

5 *

4 *

3 *

2 *

Наші проекти

Ви де були-то?
Є вода, м'яке ліжко, фен і шампуні всякі - що ще треба на відпочинку?
Ви навіщо туди їсте?
За харчуванням і анімацією?
Завжди курка, риба, свинина и яловичина, європейська и Тайська кухня, овочі, фрукти, мюслі, випічка-хлопців, что вам ще треба-ікру, шампанське?
Дорого?

Новости