Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Botany Beach Resort 3 *. Таїланд. Паттайя. Готель Botany Beach Resort 3 * ціни / відгуки / опису / замовлення готелю :: hochuvotpusk.ru

  1. останні відгуки
  2. Форум
  3. інші Готелі курорту Паттайя
Оплатити тур ви можете готівкою рублями, за допомогою кредитної картки, за безготівковим розрахунком.

останні відгуки

всі відгуки

Форум

Re: обмеження щодо віз "" автор: sckameikin22 залишити відгук Відгуки

07.02.2013 4:55 Сергій. час відвідування: 4.11.2012

Відпочивали в листопаді 2012 року, замовили Віллу.Отдихал з дружиною і донькою 7лет.Ето окремі будиночки на 2-х господарів, вхід роздільний тобто з сусідами Ніяк не пересекалісь.Все сподобалося, прибирання кожен день, зміна білизни, рушників-кожен день. кожен день ставили свіжу мінералку.В віллі безкоштовний сейф-дуже удобно.Обслужівающій персонал сподобався, доброзичливий.
Сніданки хороші, різноманітне меню, наїдалися від душі, і до обіду були ситие.Всем рекомендую, все було замечательно.Тіхій сімейний готель.

19.11.2010 10:32 Ланна. час відвідування: 17.11.2009

Всім привіт! Відпочивали в бунгало, супер !!!!! В бунгало 4 номери, у нас компанія зібралася 3 пари, тобто жили одні в будинку)))) Готель чудовий)) персонал відмінний (як і всюди в Тайє)
Були на екскурсіях: в Бангкоку, на річці Квай, ходили на Алказар-шоу, їздили на о.Самет, все сподобалося! Кому, до речі, не подобаються пляжі готелю, їдьте на острови. 20 бат (20 руб.) На людину варто паром, якщо мені не зраджує пам'ять !! Хоча в Ботані пляж не поганий) Так само, щовечора гуляли по Паттайя, по магазинам (цікаво)). Вечеряли щовечора в кафе, навіть побували у вірменському ресторані. Ціни смішні, тобто низькі !! Устриця 100 бат (100руб.) Де ще таке можна зустріти!? !! Так само ходили в ресторан готелю, в ньому поїсти виходило в два рази дорожче !!
У нашій сім'ї є друзі, які щорічно відлітають відпочивати в Тай, вже п'ять років))))) і ми тепер потрапили в залежність))))) Сервіс аналогічний з Балі, а ціни найнижчі для курортів (і для Росії). Інша знайома нам сімейна пара, їдуть в Паттаю на місяць, знімають част бунгало, теж чотири роки поспіль)) Хто зібрався в Паттаю, вибирайте цей готель))))) Є правда у нього один плюс і мінус, розташовується далеко від центру, але мож дістатися на тук-туку або на таксі, і, Торгуйтеся з таксистами !!!!! Ну, про тай масаж писати я не буду))))) скажу тільки, що робили його щодня)))))))))

05.08.2010 22:09 Марія. час відвідування: 01.12.2009 по 11.12.2009.

Путівку купували в Eurasiatravel.kz тур був з 01.12.2009 по 11.12.2009.
Відпочинок дуже сподобався.
Готель класний, для тихого пляжного відпочинку, іноді складалося враження, що в готелі відпочиває дуже мало людей, хоча це зовсім не так.
Готель "тягне" як мінімум на 4 *.
Великий плюс - власний пляж (на відміну від багатьох готелів). Вода досить чиста (позначається віддаленість від міста).
З харчуванням проблем немає. Днем можна харчуватися або на пляжі (риба, креветки), або в ресторанах на території готелю (їх 3). Увечері - в тих же ресторанах, або перейти через дорогу (їх там теж 3). Скрізь готують відмінно. Хочете свіжих морепродуктів - їдьте в рибальське село (вона знаходиться недалеко від готелю - пішки 15-20 хвилин в зворотну сторону від Паттайї). Там три ресторани з найсвіжішими і різноманітними морепродуктами (від акул і скатів до різних лобстерів, креветок і черепашок).
Для телефонних розмов з Росією потрібно купити місцеву SIM-карту "1-2 call". Вартість розмови з Росією 6 рублів / хвилина.
Загалом, відпочинок в Таїланді доставив масу задоволень і вражень. Обов'язково поїдемо ще раз.

16.01.2010 2:11 VLAD. час відвідування: 28.12.2009-09.01.2010

Всім доброго часу доби! Був з сім'єю з 28.12.09 до 09.01.10. З чого почати!?
Ну, це моя 1-ша поїздка в Тайланд.Летелі з Борисполя Боїнгом 737-800 з пересадкою в Абу-Дабі на Боїнг 777 (вразило), переліт вимотав спати не удавалось.В Банкоке зустрічав від Самая травел, далі (С.Т.. ) Богдан, посадив на їх бусик і прямо в Паттаю (ПТТ) .В Ботані до нас від С.Т.к приставлена ​​була Ірина, дівчина приємна, екскурсії не нав'язувала, напевно тому брали пакетом, але основна причина не шукати дешевше, це втрата страховки в разі чого (Слава Богу обійшлося, хоча пару небезпечних моментів все-таки було) ... Спочатку поселили нас в бунгало №27, зайшли ... курей вом просмерділося все, хоча забороняє курити табличка була на столі на видному місці ... Дружина пішла на рецепшн з'ясовувати стосунки ... прибігла тайка з "діфлофосом" почала виганяти бурхливої ​​струменем спрею місцевого виробництва очищати наше приміщення від розлютив нас запаху (ми люди не палять) .Одержимо ще гірше. + 35, волого і вонь.Короче, домоглися нашого переміщення в бунгало №7, інтер'єр такий же велике ліжко + піднесли ліжко складну на дитину., Вбудована шафа., Холодильник з баром (бар відразу попросили прибрати)., Столик, тумбочки, дзеркало , кондиціонер (НЕ спліт) працював не дуже, але нам хватало.Ванная + душ + тулет совмещенний.Номер забирався кожен день, на чай залишали 20 батт, злодійства не спостерігалося ... Вообщем, устроілісь.Бассейн дійсно не маленький сміття не спостерігалося, але хлорки у воді було більш, ніж достатньо ... Лежаки і рушники бесплатно.Далее, за б ассейне по шляху до моря (2 мін.хотьби) розташовувалися масажистки, мінім.цена масажу 230 батт, можу сказати свою думку, масаж в Таїланді більше раслабляющий, релакціонний, я людина не худенький і, якщо є проблеми з шиєю і спиною, то їх мистецтво для мене недостатньою ... Море ... каламутне ... зліва пірс з яхтами ... зайшов у воду, а там ... на дні, куди ноги не порахує, наступаєш на всяке сміття (пакети і т.д. ), одного разу хватіло.Завтрак, з 07-00 до 10-00, нічого незвичайного: рис, макарони, омлет, жар.яйца, жар.бекон, туш.остр.овощі, сосиски, соуси, салатна нарізка, фрукти кавун + ананас + Папайа, чай і кава + солодощі, образно кажучи наїдаєшся, вистачає на день.На, а ввечері ходили їсти морепродукти + тайську їжу на пляж в місцеву кафешку, спасибі попереднім відгуками, своєчасно перед поїздкою вичитав, і дійсно хлопці там молодці, їжа дуже смачна і свіжа, ми були в захваті! Кафе знайти оч.легко, підійти до моря, повернути праворуч, іти 10 хв., Там знаходяться пластм.столікі (близько 10), на вигляд ніяке, але не лякайтеся, жодної скарги !!! Нас обслуговував таєць на ім'я Нім, йому величезне спасибі !!! Екскурсії сподобалися: 1.Морской пригоди (катання на катері з риболовлею + відпочинок на острові + купання у відкритому морі з маскою і трубкою + відвідування острова мавп + обід з спійманої риби та інше), розважали і вели екскурсію Азат і Андрій, молодці!
2. "Політ гибон", поїздка в ліс, інструктаж, альпін.снаряженіе і літати на трос і кричиш, ЯК гибон, а самих мавпочок так і не побачили !!! З нами були і оберігали 2 інструктора Кон І Джек, молодці !!! + обід + зоопарк
3.Река Квай. Катання на човнах + зміїна ферма з їх шоу + ночівля на річці на плавучих будиночках + вечеря + вечірнє шоу жителів місцевого села Мом + відвідання села і печери монаха-відлюдника + вранці сніданок, далі сплав в рятувальних жилетах по річці (бачив варана) + обід 5-ти ***** готелі з отл.бассейном + катання на слонах (500 батт з особи.) + відвідування зеленої аптеки і придбання там всяких корисних ліків і бальзамів растіт.промсхожденія, здивувала настоянка на живих скорпіонів, випив 3 стопки + купання у водоспаді (мало не зламав ногу, стрибнувши зі скелі) + відвідування термальних і джерел + чайна лавка з дегустацією + проба місцевих вин (додому купив ананасове і мао), вимиталісь і залишилися задоволені, окреме спасибі нашому гіду Альбіні!
4.Бесплатно, Крокодиляча ферма.Кормленіе рептилій курятиною + шоу з гадами + відвідування і поїдання крокодила в місцевому ресторані (не обов'язково, м'ясо жовтувате і жестковатое, на смак своєрідне ...)
5.Океанаріум в Банкоке, багато всяких гадів і риб, цікаво!
6.Бесплатно, відвідування ювелірної фабрики в ПТТ., Скажу прямо вибору немеренно.Лучше всього купити самоцвіти окремо і вдома вставити їх в оправу на свій смак, або купити камені в сріблі (не так буде дорого в порівнянні з золотом), також зверніть увагу на жемчуг.Обязательно всюди торгуйтеся.
7.Бесплатно, Латексна фабріка.Много цікавих розробок ортопедичного напрямки + гіпоалергенні, читайте на сайтах.Ми додому придбали 2 наматрасника + 4 подушки з ефектом массажа.Отправілі поштою, ще ждем.Не дешево, заплатили з урахуванням транспортування близько 2000у.о. ( покупка не запланована)
Не в захваті:
8. У Банкоке, дитячий Дісней Ленд.Ідті потрібно тільки дітям, на любителя.
9.Квадроцікли. 4 колеса, ніякого екстриму, хоча папір підписати змусили ... Дружині і малому сподобалося (самі керували перший раз)
Екзотично, на любителя:
10.Альказар Шоу Трансвестітов.Можно з дітьми.
11.Х-шоу ... (одним словом траходром) ... відбирають фото і телефони.
Тук-туки: 200 батт таксі в будь-яке місце,
Або по маршруту 20 батт з особи.
Волкін Стріт ... був один раз (приїхав адже з родиною) ... Цікаво, музика, шум, веселощі і різні пропозиції ... Краще йти ситим, пошамати не дешево, але ми не втрималися Тигрових креветок вшкварили, смачно!
Спиртне: пили в основному місцеве пиво Чанг, Сінгха, Лео, нормальне!
Віскі Пробував, не мій напій, я вважаю за краще хороший коньяк ...
Чи не пошкодуєте, якщо їдете з дитиною, відвідайте "Фестивал Центр", 6 поверх, 4-D кінотеатр, фільми коротенькі (7 мін.одін), але задоволення колосальне!
Їхали з жалем про те, що час пролетів непомітно і швидко, було шкода розлучатися з ПТТ, але попереду ще чекав Банкок і 2-е доби в ньому ...

29.12.2009 13:27 Тетяна. час відвідування: 08.2009

Готель дуже хороший !!! З одним Але, це але полягає в любителях гучної нічного життя, якщо ви хочете всього пару раз вночі потусити-то це не проблема, а частіше мені здається набридає ахати по 20 хвилин .... Але знову ж якщо ви берете готель в місті, то варто врахувати, що в вашому розпорядженні тільки міський пляж, ті вузька смужка суші, на якій рядами наставлені лежаки і парасольки))) ті навіть не лежаки і сидячі ... типу крісельця (не знаю як називається.)
Що стосується пляжу ботані- то він чистий, хороші лежаки, два басейни.
Сніданки різноманітні (При нас були: фрукти: ананас, кавун, рамбутан, лічі, папайя, сосиски, сардельки, макарони, яєчня, вафлі- оч вкучне які темні, светлие- солонуваті, яєчня, супи, пластівці з молоком, овочі тушковані, локшина , чай, кава, соки і ще щось ... все вже не пригадаю ...
Що стосується номера, ми жили в бунгало, нам дуже пощастило .... бунгало було в самому центрі басейну рибка ... на будь-якому фото басейну наш вхід прямо біля плавника. Номери хороші, метрів 25 кімната, ванна напевно 15: душ, туалет, ванна, велика пальма)))). У номері: кондиціонер, телевізор (два російських канали: РТР, Ласкаво просимо в Паттайї), чайник, наборчики кави, душовою набір, телефон, фен.
Що стосується сервісу - прибирають добре і швидко кожен день -залишати 20 батт на чай, на ресепшені оч милі тайці, вже через пару днів дізнавалися в обличчя. Єдине за сніданками іноді коли їси підходили просили талончик на їжу, але це було всього пару раз. А так персоонал чуйний, усміхнений, якщо зрозуміють що ви хочете, то відразу ж допоможуть, пояснять, говорять англійською поганенько, тому слова простіше вибирайте, посміхайтеся і не треба підвищувати голос, вас все одно не зрозуміють)) добре говорять по Ангийский хлопчик повненький і найстаріший дядечко серед них.
Приймаючою стороною у нас була Саяма тревел.Хорошая компанія. Екскурсії брали тільки у них, гіди у них російські. Брали екскурсії: 1. Парк мілліонлетніх каменів - пізнавальна, але в цьому мені здається таємниця тайцев- вона можуть нічно перетворити на цукерку. Уявіть різні камені, різних конфігурацій, зібрані в одному місці ... ну так собі ... а якщо до цього додати приголомшливо красивий парк з красивими бонсай, деревами, ставком, Дуже красиво, танок там же шоу крокодилів (4 тисячі крокодилів, можна погодувати і для жорстоких - їх потім спробувати :(), слони, і міні зоопарк.
2. Альказар- Шоу трансвеститів. Просто приголомшливо !!! шалено красиві і не відрізнити від справжніх ... Таких у нас ви не знайдете)))
3. Річка Квай (два дні)! Їхати обязательно !!! Готель треба брати той який подорожче .... Джангл рафт- він без електрики взагалі !! Готель знаходиться на воді. Там дуже гарно ... Замість електрики вам дають кіросіновую лампу ... дуже красіво..просто шалено красиво, там ви дивитеся шоу монов. Хм ... це шоу ... отака мместного музика пісні і танці. Ми сіли в перший ряд і пожалелі..жуткая какофонія звуків ... Потім назад можна вплавь- теж дуже классноо (в жилетах, вас супроводжує дві лотки), потім йдете по полях з фруктами, дивіться як що росте, приходьте ще в один готель , там їсте і купаєтеся в басейні. На зворотному шляху заїжджаєте на горяччіе джерела і водоспад (він на початку поїздки по-моєму).
4. Осрова (2 дні) - Їздили на острів Ко Чанг і Ко Вай. Дуже красиві острова ... як на картинках Віндоус))). Звичайно вона була поганенько організована, але це напевно від гіда залежить, не сподобалося, що там на одному острові обідали і вечеряли в російській ресторані ... їсти котлети з картошкой- це було занадто ... Але коли приїжджаєте на Ко Вай розумієте що все це не дарма .... Білосніжні пляжі, на острові стоять бунгало маленькі, з дерева, острів в принципі не живемо за винятком сім'ї, яка обслуговує ресторанчик і приїжджає вранці і їде ввечері з острова. !!!!!
5. Морські пріключенія- ви просто ккатаетесь на катері кілька годин - вас веселять жартами піснями. У Принципі нічого .... нічого поганого, нічого хорошого .... хочете покататися на катері в перед, Та, там ще ловлять рибу і на острові мавп висаджують. Що мені здалося прох, Так це провідні два чоловіки .... ну років по 40 які вели себе як недоумкуваті хлопці ... в такому віці вже не комільфо і як то на цю рольнадо когось молодший, а вони пригнічували своїм прагненням виглядати як молоді хлопці.
6. крадроцікли. Прикольно, покататися по невеликих поселень поблизу Паттайї, покажуть як ростуть ананаси, хлібне дерево, заїдемо якщо хочете на ферму орхідей (їх можна купити - 600 батт штука, вам дадуть сертифікат для перетину кордону.) Загалом нашої компанії сподобалося))
Рада якщо кому допомогла своїм відкликанням
Вибачте, що написано в деякому сумбурі, важко висловити пережиті емоції)))

29.12.2009 13:26 Юлія. час відвідування: 10.2009

Готель залишає хороші впечатленія.Не страшно, що далеко від центру Патайї-береш тук-тук, і ти в центре.Свой пляж, лежаки, а не як в центрі-як оселедець в бочці, плюнути ніде ... Прийшов, ліг, і лежи, ніхто не заважає ... Територія готелю дуже зелена, білки по деревах скачуть, вночі жаби-бики орут.Завтракі смачні, хоча і однообразние.Жіла на віллі-тихо, спокойно.В номері є все-фен, холодильник, телевізор, ванна, туалет, душ, халат дають і мильно-рильной приналежності теж ... Я була в багатьох країнах, в різних готелях, повірте, цей готель-хороша 4, а решта, це тільки російські ниють, що все не так, так їдьте в Туреччину, там все "супер" .... Ми приїжджаємо не в готелі спати, а країну подивитися, а де переночувати-не грає ролі, головне позитивний настрій ...
Далеко від центру Патайї, але берете мото за 250 рублів на добу і катаєтеся скільки влізе, везде.Сама їздила куди хочу, без всяких гідів ...
Навпроти готелю є Саша тур, там все екскурсії дешевше, ніж у гідів, там все берут.Там є ресторан тайської кухні і масажний салон, так що нудьгувати не будет.На пляжі теж роблять масаж.
Не беріть бунгало, там чутність 100%, в суперіор непогано, а в віллах взагалі супер.2 басейну, 2 ресторани, 2 бари, сейф на ресепшн, прибирання кожен день.
Беріть гроші і не будете сидіти в номері і шукати недоліки в отеле.Я взагалі в готелі не жила, весь час екскурсії ...
Головне позитив і все буде добре ...

29.12.2009 13:25 Олександр. час відвідування: 11.2009

Готель не новий, але це не псує загального впечатленія.Расположен чудово в порівнянні з іншими готелями у південній частині города.Отлічная приймаюча турфірма "ILVIS Tour" і гід в готелі Сергій велике йому спасибі !!!!

29.12.2009 13:25 Андрій. час відвідування: 12.2009

Відпочивали в цьому готелі з 01.12.2009 по 11.12.2009.
Відпочинок дуже сподобався.
Готель класний, для тихого пляжного відпочинку, іноді складалося враження, що в готелі відпочиває дуже мало людей, хоча це зовсім не так.
Готель "тягне" як мінімум на 4 *.
Великий плюс - власний пляж (на відміну від багатьох готелів). Вода досить чиста (позначається віддаленість від міста).
З харчуванням проблем немає. Днем можна харчуватися або на пляжі (риба, креветки), або в ресторанах на території готелю (їх 3). Увечері - в тих же ресторанах, або перейти через дорогу (їх там теж 3). Скрізь готують відмінно. Хочете свіжих морепродуктів - їдьте в рибальське село (вона знаходиться недалеко від готелю - пішки 15-20 хвилин в зворотну сторону від Паттайї). Там три ресторани з найсвіжішими і різноманітними морепродуктами (від акул і скатів до різних лобстерів, креветок і черепашок).
Для телефонних розмов з Росією потрібно купити місцеву SIM-карту "1-2 call". Вартість розмови з Росією 6 рублів / хвилина.
Екскурсії замовляли в "Саша Тур" через дорогу від готелю. Організація екскурсій на високому рівні, а ціна нижча, ніж у "готельних" гідів. І не слухайте "готельних" гідів, що при замовленні екскурсій в подібного роду агенствах вас обов'язково обдурять. Їздили на 3 екскурсії через "Саша Тур" і залишилися дуже задоволені (особливо екскурсією на річку Квай).
Загалом, відпочинок в Таїланді доставив масу задоволень і вражень. Обов'язково поїдемо ще раз.

25.04.2008 15:08 Dashka. час відвідування: квітень 2008р.

Хороший готель, територія чиста, зелена, номери прибирають кожен день, їжа одноманітна, безкоштовна сейф, Нічого не пропало :) Знаходиться на березі моря, но море Брудно. Розраховувалі, что далеко від центру море буде чістіше и краще, но обламала. Своїм ходом добиралися до порту на тук-туку за 200 бат, там брали квитки на острів Ко Лан (в 40 хвилинах від Паттай) по 20 бат і цілий день проводили там- білий пісок і чисте море. На Ко Лані кілька пляжів, ми були на Сангван бич (там народу мало), на сама, на Monkey beach (годували диких мавп). Вечеряли в Лотусе і Біг Сі, добиралися на білих тук-туках по 20 бат на особу. Недалеко від готелю знаходиться парк Нонг-Нуч, слонова ферма (каталися на слонах по 400 бат)

15.03.2007 17:41 Наталя

Путівка з 20 лютого по 07 березня 2007 року. У Бангкоку після прильоту зустрічає, «ILVES TOUR». Отримання візи не склало труднощів. Тільки зайняло якийсь час. Після нас зустріли і, не чекаючи інших за списком туристів, посадили в автомобіль і доставили в готель. У готелі були о 4 годині дня за місцевим часом.
1.Отель.
Готель «Ботані бич» -твердих четвірка. Готель знаходиться в південній частині Паттаи, віддалений від центру, що є великим плюсом. Тут чисто і немає такого бруду як в центральній частині. Тут відпочивають тільки свої туристи, а в центрі готелі як прохідний двір. Гуляючи по місту можна зайти в будь-який готель, відпочити в холі і сходити в туалет. Тому в нашому готелі спокійніше. Територія красива, дуже зелена. Два великих басейни з джакузі. Два корпуси триповерхових, бунгало і вілли в тайському стилі. Якщо Вам не сподобається номер, запропонують інший. Номери просторі і світлі, балкон, телевізор (є канал російський-РТР планета), душ, туалет. У міні-барі напої платні, лежить прайс-лист, вода питна в пластмасових пляшках з синьою кришкою безкоштовно. Номер прибирають чисто, залишали чайові 20 бат. Біля готелю йде будівництво. Будується багатоповерховий будинок. Ніякої пилу та інше, все чисто і будівництво не заважає. Беріть номера в другому триповерховому корпусі, там будівництва не видно і не чутно. Тихо і спокійно відпочивати в віллах. Вони розташовані біля басейну «Рибка». Так само будівництва не видно і не чутно, співають пташки. У басейнах можна купатися вночі, включена підсвітка.
Беріть тільки сніданки. Сніданки хороші. Соки, молоко, фрукти (ананаси, кавуни, диня, папайя), овочі (помідори огірки), м'ясо, сосиски, бекон, рис, омлет, яйце варене і смажене, булочки, кекс чай, кава. Пообідати і повечеряти можна в кафе на пляжі. Воно виглядає блідо. Але, тим не менше, годують смачно, дешево, страви на одну людину від 50 бат. Якщо прийдете зі своїми напоями, Вам принесуть склянки. Відпочивали в готелі росіяни, українці, трохи німців і китайців.
2. Пляж.
Пляж чистий. Забирають вранці. Велика берегова лінія. Море було чисте. Маска і ласти Вам не знадобляться, тут немає коралів, вода каламутна.
3. Магазини.
Бліжайшій- «Лотос». Їхати на білому тук-туку за 20 бат на людину 8-10 хвилин. Побутові товари, одежа, продукти. Дуже дешево, одяг практично копійки коштує. Шорти 150 бат, футболки від 50 бат, гавайські сорочки 85 бат. Продукти: недорогі фрукти (ананас 19 бат і акція була + 1 безкоштовно), свіжа і смачна випічка, дуже смачне молоко, їсти сир, морозиво, готові набори страв з морепродуктами, ціла курка гриль - 65 бат. Тут же можна і недорого поїсти. Є кілька кафе, піцерія.
Недалеко від «Лотоса» знаходиться «Big C», можна дійти пішки. Дуже схожий на перший. Відмінність-різні господарі і різні постачальники.
У центр їздили на автобусі від готелю. Йде кожну годину від готелю, розклад Вам дадуть. 50 бат з людини. Зворотно з центру теж на цьому ж автобусі. Автобус зупиняється недалеко від ТЦ «Майк шопінг мол». На першому поверсі можна торгуватися. Можна купити брендовий одяг за недорогими цінами. Поруч з «MIKE SHOPING MALL» знаходиться ТЦ «ROYAL GARDEN PLAZA», подорожче першого.
Сувеніри купуйте в магазині «Лукдод». Це оптово-роздрібний магазин сувенірів. Потрапити в нього можна з екскурсією, у нас входило відвідування цього магазину в екскурсію «Парк Нонг-Нуч» або на тук-туку білому в північну частину Паттайї.
У готелі є безкоштовна газета «Інфо-сервіс» російською мовою. Там карта Паттайї, адреси магазинів і багато цікавої інформації.
4. Екскурсії.
1.В Бангкок поїхали на четвертий день відпочинку, коли відпочили вже від перельоту.
Вартість екскурсії 2000 бат. Прогулянка на човні по каналах (дивилися як живуть місцеві жителі), королівський палац, храм лежачого Будди, храм Смарагдового Будди, обідали на 77 поверсі найвищої будівлі в Бангкоку, на 84 поверсі крутиться оглядовий майданчик, огляд міста з висоти пташиного польоту. Програма практично така ж, коли Ви їдете відразу в Бангкок на 2 дня, а потім в готель. На мій погляд, краще приїхати в готель, а потім спланувати екскурсію в Бангкок.
2. Екскурсія в тропічний сад «Нонг Нуч». Парковий комплекс. Тут орхідеї, кактуси, різні пальми. Подивилися чудове шоу слонів. Слони грають в футбол, роблять масаж, малюють. Можна сфотографуватися з тваринами.
3. Сад мільйонорічних каменів і крокодиляча ферма. Цікаво. Шоу крокодилів, гарний сад.
4. Дводенна екскурсія на річку Квай. Відмінна екскурсія. Обов'язково поїдьте. Ви дізнаєтесь багато що про Таїланді і отримаєте масу вражень. Ми пливли на довгохвостих човнах по річковим каналах; відвідали плавучий ринок, центр різьблення по дереву; обідали на плату -в плавучому ресторані; їздили в село слонів (подорожували по джунглях на слонах), дивилися невелике шоу слонів; зупинялися на майданчику, де багато диких мавп і годували їх бананами; фотографувалися і купалися біля водоспаду; спускалися до печери; гуляли по тропічному саду; купалися в мінеральних термальних джерелах; сплавлялися по річці в рятувальних жилетах.
5. «Алказар-шоу». Брали від готелю. 600 бат на людину. VIP-ложі. Красиве шоу за участю трансвеститів. Після шоу можна сфотографуватися з будь-яким з них за 40 бат.
Щасливого Вам відпочинку!

02.03.2007 13:23 Дмитро. час відвідування: Бер 2007

Збираючись в середині марта.Нас буде 6 осіб, думаю ніхто не дасть збрехати так, що правдивий фотозвіт гарантую.

22.11.2006 17:12 Ліна. час відвідування: липень 2006

була в цьому готелі з 14 .07.06 по 29.07.06, можу сказати одне-кошмар !!! їжа-сніданок, фрукти брудні, овочі з мурахами, які не млинців тобі, чи не сиру, офіціантки не прибирають посуд, поки ти сама її стопкою НЕ стожішь в величезну гору, тільки потім вона прийде і з особою, ніби це я повинна прибирати посуд, а не вона, забёрёт тарілки, прибирають в номерах погано-міняють рушники і ліжко, не протирають дзеркала і не віметают сміття з усіх кутів, хлопчики, які тягають валізи - не дають проходу, весь час щось кричать і чіпляються, басейн брудний, мабуть його не чистять, там пісок і китайці в ньому купяются в одязі та взутті, і немолоді іноземці призводять тайських повій в цей басейн і плескалися з ними; море-ще гірше, пакети, пляшки, труси, прокладки, чого там тольок немає, хоча він вважається приватним готельним пляжем, готель знаходити на відшибі, до центру 15 хвилин їзди, пов оч незручно.
їздили через фірму Велл на річковому, наговорили нам багато хорошого, а на ділі все навпаки; зустрічає, Санклод тур, там є девущка Маріанна, яка абсолютно нічого не знає і на всі питання відповідає "запитаєте на ресепшн", також вона кидає людей на гроші і не випослняет свої обіцянки; в номері (у нас був звичайний номер, в корпусі) крім поганого прибирання-мурахи та ін комахи, у нас ще був зламаний душ, зламаний шафа і душ (т е плиткова стіна) з грибком, фотографії, які висять в неті і показують в турфірмах це фотографії вілл і бункай, так то, раджу, брати бунгало або віллу, так набагато цивільне.
з 2 сторін від готелю - будівництво, т е 2 будівництва, постійно довбання;
Зовсім забула-є там жінка, яка живе в Таїланді 13 років вже-Наталя, через неї можна поїхати не ексруксіі-не раджу, кидає на гроші.
якщо є питання-пишіть, [email protected]
можу вислати фотки моря-смітника

23.01.2006 21:47 Katrin. час відвідування: Лип 2005

Розповім, нарешті, про свої літні враження від готелю - може, кому-небудь ця інформація стане в нагоді.
Оскільки в Таіладне немає фіксованої градації готелів за зірками, 3 зірки цього готелю не зовсім відповідають дійсності. По-моєму, Botany заслуговує тверді 4 зірки.
Територія зелена, доглянута, нехай і не дуже велика. Приємно радують око різні квіточки і кущики, підстрижені під тварин.
Є два басейни, в яких можна плавати навіть вночі, чим ми займалися регулярно. Вода чиста і не сильно хлорована.
Ми були в липні, тому застали брудний океан з приливами і відливами. Не хочу лякати, але океан сповнений усякої живності. Під ногами чавкали якісь присоски, а мені ще пощастило "познайомитися" з чимось, що мене ужалило в підборіддя. :) Нічого смертельного, але, повірте, бажання купатися відпало. Думаю, взимку океан набагато краще.
Сервіс бездоганний, напевно, тому, що у таєк в крові бажання прислужувати. Прибирають щодня, рушники теж міняють щодня - ніяких претензій.
У вартість туру зазвичай входять сніданки. Їжа якісна, але не різноманітна. З іншого боку, для сніданку не потрібно якихось кулінарних шедеврів ... Вечеряти теж можна в ресторані готелю, але раджу всім відправлятися в таверенку, розташовану на пляжі! Там мила пухкенька тайка принесе меню і ви зрозумієте, що ніде за такі гроші ви не з'їсте стільки смакоти! Вона також радісно принесе склянки, якщо ви завітали зі своєю випивкою.
Єдиний, на мій погляд, недолік готелю - тиша. Це, звичайно, не недолік, по суті справи, але для молоді тут немає ніяких розваг - за ними потрібно вирушати на Walking street.
Додам ще, що біля пляжу дівчата роблять різні масажі - не пошкодуєте, якщо підете до однієї з них! Особисто я розслаблялася на масажі ніг.
Успіхів!

20.11.2005 14:15 Ната. час відвідування: 10/2002

Дуже пристойний готель. Мені є з чим порівнювати. Збираюся ще раз до Таїланду і обязатьно зупинюся знову в цьому готелі

20.11.2005 14:14 Міла. час відвідування: 15/08/2005

готель, просто супер, я не очікувала, ехілі в 3, а потрапили в 4. Дуже пристойний, чудове харчування.

20.11.2005 14:14 Сергій. час відвідування: 29/11/2004

Готель чудовий! Переїхали в нього з хваленого 4-х зоряного Амбассадора ... Тихо, мило, спокійно. У номерах прибирання виконується з величезним старанням і завзяттям, ліжко білосніжна, і кожен день зміна. Потрапляєш просто в рай. Ніколи б не полумал, що це 3 *. Хоча територія дуже не велика, але все так красиво, чисто і доглянуто. Був у Туреччині, Єгипті 2 рази, В Іспанії, є в чим порівнювати, але Ботані Біч - мабуть найкращий готель. З мінусів мабуть тільки те, що від готелю далеко від цивілізації, зате море найчистіше, і пляж де факто виходить СВІЙ !!! А в самій Патайї або в Жомтьене пляжі загиджені, вода не така прозора. А 15 хвилин на тут-туку - це навіть романтично.
Їжа як така в готелі не цікава, але ВОНО і не треба, коли навколо таке гастрономічне буйство на кожному розі! Хоча до сніданків немає претензій.

Публікація відклікання

Ми будемо вдячні, если Ви залиша свое мнение про цею готель. Для цього Вам нужно заповнити поле "Ім'я", а в полі відклікання Поділитися своими враженнями про відпочинок в даного Готелі. При заповненні поля "Ваш e-mail" з'явиться можлівість зворотнього зв'язку з Вами в разі Виникнення будь-якіх вопросам у відвідувачів сайту.

|
->
інші Готелі
курорту Паттайя

5 *

4 *

3 *

2 *

Наші проекти

Новости