Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

25 порад для російськомовних гостей Майамі

  1. 1 - Факти і Цифри
  2. 15 - Правила американских ресторанів
  3. 25 - Чому варто скористатися послугами Майамі Біч 411?


Дорогі друзі,

Ласкаво просимо на сайт Майамі Біч 411. Ми дуже раді, що Ви завітали до нас. Ми знаємо все про Майамі і хочемо розповісти про нього і Вам. Нижче Ви знайдете корисні поради для гостей, які приїхали з-за кордону. Вони допоможуть зробити Вашу подорож безпечним і, звичайно, веселим!

Ми радимо завантажити "25 порад гостям Майамі" в форматі PDF і тримати під рукою під час всієї поїздки.

Натисніть ТУТ, щоб завантажити PDF файл

Майамі - дивовижне місце, відчуття новизни народжує оптимізм, здається, що все можливо, і в усьому супроводжує удача.

Але відвідування Майамі може виявитися не тільки чудовим, але і повним розчарувань. Ми хочемо, щоб Ви уникнули хвилювань і відчували себе тут як вдома.

Тож почнемо!


1 - Факти і Цифри

населення
Майамі Біч: 87,975
Майамі: 409,719
Майамі і передмістя: 5,413,212
Флорида: 18,251,243
територія
Майамі Біч: 48 км2
Майамі: 143 км2
Майамі і передмістя: 6,296 км2
Висота над рівнем моря: 2 м
Середня температура: 25 ° C
Щорічна кількість дощів: 149 см
Сезон дощів: Серпень і вересень
Сезон ураганів: З червня по грудень
Щорічно відвідують: 8 мільйонів чоловік
Прізвиська Майамі Біч: Саус Біч, собе, Біч, Сонячна столиця світу, світова столиця веселощів
Прізвиська Майамі: МІА, Чарівне місто, 305, Ворота в Латинську Америку, кокаїнова столиця

2 - Подолання мовного бар'єру

Майамі населяють різні народи. Ми звикли до того, що багато хто говорить на "ламаною" англійською, тому тут Вам не варто боятися практикуватися. Повірте мені, жителі Майамі говорять на "ламаною" англійською і один з одним. Не бійтеся робити помилки. Ми не звертаємо на них уваги. Нам подобається, що Ви раді поспілкуватися з нами.
Більшість водіїв таксі з Гаїті, вони говорять французькою мовою, але не на паризькому, а на гаитянском діалекті. Однак, в ресторанах і магазинах найчастіше говорять тільки англійською та іспанською мовами. У багатьох ресторанах і готелях є і російськомовні співробітники. Коли Ви приїдете в готель, запитаєте, чи не говорить хтось російською мовою.

3 - Забезпечення безпеки

Аеропорт Майамі сумно відомий вороством багажу. Чи не кладіть цінні речі в валізи, які плануєте здати в аеропорту. Ваш багаж пройде через безліч рук, не за всіма з яких ретельно стежать. Оcтавьте фотоапарат, комп'ютер, коштовності, гроші, ліки і важливі документи в ручній поклажі.
Майамі Біч, Брікелл, Корал Гейблс і Коконат Гроув - безпечні передмістя. Однак, всяке буває. Коли Ви подорожуєте, будьте обережні і не довіряйте кожному. Гуляючи по місту, постарайтеся виглядати впевненими і стежте за тим, що відбувається навколо.
Також слід уникати прогулянок на пляжі після настання темряви. Не те щоб це було дуже небезпечно, але чи варто залишатися незахищеним в чужому місті? А якщо Вам потрібно кудись йти пізно ввечері, вибирайте для прогулянки жваву вулицю.
Коли Ви в нічному клубі, легко втратити обережність, якщо вже пізно і Ви випили кілька коктейлів. Пам'ятайте, злочину і пограбування трапляються. Крім того, якщо Ви оплачуєте напої кредитною карткою, погляньте на чек і перевірте, чи не внесені в нього коктейлі, які Ви не замовляли.

4 - Підготовка до погодних умов

Зима в Майамі тепла. Середня температура в січні 19.6 ° C, але стовпчик термометра рідко опускається нижче 10 ° C. Середня температура в літні місяці - 22-27 ° C.
Сезон дощів починається в червні, а закінчується в середині жовтня. В цей період температура змінюється від 29 до 35 ° C, погода відрізняється високою вологістю, хоча спека часто поступається місцем пообіднім гроз і свіжому морському вітрі. Більшість річних опадів 1,420 мм випадає в цей час. Найбільш дощові місяці - серпень і вересень.
Сезон ураганів починається з 1 червня і триває до 30 листопада. Найчастіше шторми трапляються з середини серпня до кінця вересня.

5 - Як одягатися

Майамі - звичайне місто. Шорти і легкі футболки - ось, що тут носять. Але ми радимо взяти хоча б одну футболку з довгим рукавом і легку кофту, через працюючі кондиціонери Ви можете замерзнути. Переконайтеся, що у Вас є зручне взуття, адже Вам доведеться багато ходити пішки. І, звичайно, не забудьте купальний костюм і пляжний рушник, якщо збираєтеся на пляж. Також варто взяти сонцезахисні окуляри і невеликий парасольку, особливо якщо Ви приїжджаєте в Майамі в сезон дощів.
Якщо Ви будете отримувати фінансову модні нічні клуби, Вам слід одягнути Ваш найстильніший наряд (скажімо, дизайнерські речі або сексуальне плаття), інакше Вас можуть не пропустити.

6 - Різниця в часі

Всі основні міста Флориди знаходяться в зоні східного часу (-5 годин від часу за Гринвічем). Різниця в часі між Майамі і Парижем, Брюсселем, Женевою, Берліном, Мадридом, Римом, Прагою і Копенгагеном - 6 годин. Це означає, що, коли в Москві полудень, в Майамі 4 ранку.
Говорячи про час, варто сказати, що в Америці дуже важливо бути пунктуальним. У той час, як американці відрізняються неформальним поведінкою за столом, вони вважатимуть за грубість, если Ви змусите їх чекати. Тут все відбувається вчасно, і запізнення не завжди легко прощається.

7 - Оплата кредитною карткою

У США щоденні покупки найчастіше оплачуються кредитними картами. Тому, коли Ви будете в Майамі, плануйте користуватися, в основному, кредитними картами. Кредитні карти будь-якої країни діють по всьому місту (в готелях, магазинах, ресторанах, агенствах, що надають машини в прокат, туристичних фірмах і т.д.); Visa MasterCard і American Express - найпоширеніші карти, які беруться до оплати.
Корисна порада: Щоб уникнути непередбачених проблем, перш ніж відправитися в подорож, зв'яжіться з Вашим банком і повідомте про те, де і коли Ви будете використовувати кредитну карту під час відпустки.

8 - Обмін валюти

Індустрія фінансових послуг приховує той факт, що Ви втрачаєте гроші кожен раз, обмінюючи їх. В середньому Ви втрачаєте 8 відсотків, коли обмінюєте євро на долари в банку. Якщо Ви обмінюєте валюту в обмінному пункті в аеропорту, Ви втрачаєте близько 15 відсотків. Якщо Вам доведеться обмінювати гроші в США, банки надають кращий курс. Перш ніж вирушити в подорож, дізнайтеся в Вашому банку, в яких банках США найвигідніше обмінювати гроші.
Ви з легкістю знайдете банкомат в Майамі, але знайте, комісія за зняття грошей дуже висока. Стягується комісія за використання банкомату і обмін валюти. Також хочемо вас попередити, що в баноматах в магазинах, барах і на заправних станціях найвищі комісії.

9 - Оплата готівкою

Хоча Ви майже всюди можете скористатися кредитною карткою, є місця, де Вам знадобляться готівку. Якщо Ви берете машину напрокат, оплатити проїзд по деяких дорогах Ви зможете тільки готівкою. На багатьох парковках також не приймають карти. Хоча більшість таксі приймають до оплати кредитні картки, Ви можете оплатити проїзд і готівкою. Тільки готівкою Ви зможете оплатити лежаки на пляжі, купити щось на фермерському ринку і оплатити проїзд на громадському транспорті. Чайові готівкою вітаються.

10 - Використання стільникового телефону та телефонними картками

Подорожувати з мобільним телефоном дуже зручно. Чи використовуєте Ви смартфон або звичайний стільниковий телефон, Ви також, як і зазвичай, зможете зателефонувати або відправити смс (американці називають це texting). Але ми повинні Вас попередити, що плата за роумінг дуже висока.
Якщо Ви збираєтеся багато дзвонити, задумайтеся про покупку мобільного телефону з передплаченими дзвінками на час відпустки. Вони коштують близько $ 35 за 30 хвилин розмов, при цьому не потрібно підписувати договір. Ви можете купити такий телефон в магазинах Target і Best Buy, а також в більшості аптек, таких як Walgreens і CVS. Ви також можете знайти телефони з передоплаченим тарифним планом у стільникових операторів AT & T і Verizon. Найзручніший спосіб дзвонити за кордон - використовувати додатки для інтернет-дзвінків, такі, як Skype. Ви також можете купити телефон з передоплаченим тарифним планом. Вартість дзвінків по телефонній карті може бути значно нижче звичайних тарифів на міжнародні дзвінки. При покупці телефонної картки звертайте увагу на тарифи для дзвінків в потрібну Вам країну. Вам також варто шукати карту, що дозволяє переглядати історію дзвінків по телефону або в інтернеті. Так Ви зможете стежити за тим, скільки грошей було знято, і помітите дзвінки, які Ви не робили.
Громадські телефони зараз не часто зустрінеш, але Ви завжди знайдете їх в аеропорту і в великих готелях. Вони приймають кредитні картки, але, можливо, варто мати з собою дрібні монети, щоб заплатити за дзвінок. Ви можете зателефонувати за кордон з телефонної будки, але це дуже дорого.

11 - Як знайти WiFi

У США безкоштовний WiFi є в більшості кафе McDonald's і Starbucks, а також в громадських бібліотеках. Кожна мережа WiFi вимагає використання спеціального пароля. Місто Майамі Біч також надає безкоштовну мережу WiFi. Система була створена так, щоб принаймні 95% міста перебувало в зоні покриття мережі WiFi і принаймні 70% міських будівель до другого поверху. Щоб підключитися до мережі, знайдіть сигнал WiFi: City_of_Miami_Beach_WiFi & MBKIDS. Безкоштовні мережі не безпечні, тому не передавайте важливу інформацію, використовуючи їх.

12 - Таксі

Як ми вже говорили, більшість водіїв таксі з Гаїті і говорять по-французьки. Коли Ви приїдете в аеропорт, замовити таксі Ви зможете на нижньому поверсі на виході із зони отримання багажу. Спеціальні службовці в уніформі допоможуть Вам зловити таксі.
  • Вартість проїзду з аеропорту Майамі до порту Майамі - $ 21
  • Вартість проїзду з аеропорту Майамі до Майамі Біч - $ 32
  • Вартість проїзду з аеропорту Майамі до Кі-Біскейн - $ 36
  • Вартість проїзду з аеропорту Майамі до району Авентура - $ 46

13 - Громадський транспорт

Ви можете звернутися до служби підтримки Майамі метробуса за номером 305-891-3131. Знайте, що система громадського транспорту в Майамі не так розвинена, як у багатьох країнах. Наприклад, Вам буде складно дістатися з Майамі до Форт-Лодердейл. У Майамі немає метро через високий рівень ґрунтових вод. Однак, з аеропорту Майамі до Майамі Біч Ви можете доїхати на Експрес автобусі "Route 150". Вартість проїзду - $ 2.35. Також Ви можете прокотитися на безкоштовній електричці до будь-якого місця в Майамі Біч. Щоб домовитися про трансфер, зателефонуйте за номером 305-409-6636.

14 - Готелі та орендоване житло в Майамі

Дозвольте мені попередити Вас, кімнати в готелях Майамі Біч зазвичай менше в порівнянні з готелями в інших містах. Вартість номера в готелях Майамі також одна з найвищих в США. Багато відвідувачів часто скаржаться на тонкі стіни і галасливих сусідів. Більшість готелів не пропонують безкоштовний сніданок, в той час як багато хто з них вимагають сплатити додатково $ 20 або більше в день за курортні умови.
Ми також повинні помітити, що у відповідність до законодавства готелі Майамі повинні додавати до вартості податок з продажу І курортний податок, що розрізняються в залежності від місця, де Ви зупинилися. У готелях Майамі Біч - 7% податок з продажу, 3% курортний податок Майамі Біч і 3% курортний податок Майамі. У готелях за межами Майамі Біч - 7% податок з продажу і 3% курортний податок Майамі.
Наприклад, готель на Маямі Біч може коштувати $ 150 за ніч. В сумі всі місцеві податки складають 13%. 13% від $ 150 - $ 19.50. Це означає, що $ 19.50 буде додано до вартості номера, щоб покрити податки, а повна сума, яку потрібно буде сплатити, - $ 169.50 за ніч (і сюди не входить додатковий курортний збір, який часто стягують готелі).
Якщо Ви не знаєте точно, що Ви шукаєте, пошук готелю може збентежити Вас. Тут Ви знайдете безліч різних готелів і варіантів знімання житла:

Хостели: Хочете заощадити або подорожуєте один? Тоді хостел якраз для Вас. Вони пропонують кімнати для одного або декількох людей за дуже низькою ціною, що починається з $ 12 за ніч. У багатьох з них у вартість включено обіди і WiFi, а також найчастіше є бар, де Ви можете замовити недорогі напої. Тут завжди панує святкова атмосфера. У хостелах найчастіше зупиняються молоді люди. Хостели є тільки на Саус Біч, і вони хороша альтернатива дешевому готелю.
Готелі Арт Деко: Це невеликі готелі, створені з перебудованих квартирних будинків 1920-их років. Готелі Арт Деко найчастіше в 2 або 3 поверхи заввишки. Розташовуються ці готелі на Майамі Біч уздовж Оушен-Драйв і Коллінз Авеню між п'ятою і сімнадцятої вулицями. У багатьох з цих готелів вестибюль перебудований в ресторан або бар. Власники готелів найчастіше приватні особи, а кімнати менше, ніж зазвичай. Басейни - велика рідкість. Якість обслуговування може бути і чудовим, і жахливим, тому ми радимо почитати відгуки, перш ніж бронювати номер.
Готелі на березі океану: Великі готелі розташовуються уздовж Коллінз Авеню, починаючи з 15-ої вулиці. Розкішні багатоповерхові готелі з басейнами і виходом на пляж пропонують кімнати з усіма зручностями. У багатьох з них є ресторани, бари і нічні клуби. Номери в таких готелях дорожче, але перебування в них буде більш комфортним.
Готелі Мід-Біч і Норт-Біч: Хоча багато хто воліє зупинятися на Саус Біч, є багато готелів на березі океану і в районах Мід- і Норт-Біч. Вони теж розташовані на території Майамі Біч всього в декількох милях на північ по узбережжю. Ці готелі набагато дешевше, але при цьому надають всі зручності, як і готелі Саус-Біч. Ви часто можете знайти більш дешевий номер в готелі, розташованому на північ, крім того, ви насолодитеся спокійним відпочинком і не таким багатолюдним пляжем.
Готелі даунтауна і району Брікелл: Готелі в даунтауні найчастіше розташовані в менш милі від порту, що робить їх зручним місцем для тих, хто вирушає в круїз. Ще одна перевага - можливість бачити мальовничий силует міста зі свого номера. Він вважається третім за красою, поступаючись лише Нью-Йорку і Чикаго. Тут Ви знайдете багато варіантів, з яких зможете вибрати, від готелю Holiday Inn до розкішних Epic і Mandarin Oriental.
Кі-Біскейн і Коконат Гроув: Кі-Біскейн знаходиться в 40 хвилинах їзди від Майамі Біч. Дістатися Ви зможете тільки на машині по платному мосту. Таксі з аеропорту Майамі коштує $ 40, тому, якщо Ви не подорожуєте на машині, це досить ізольоване місце. Теж саме можна сказати і про Коконат Гроув. Тут більш жваво, ніж в Кі-Біскейн, а також багато студентів, адже університет Майамі знаходиться неподалік. Обидва району гарні, если Ви не збираєтеся покидати готель, а хочете цілими днями відпочивати біля басейну.
Готелі біля аеропорту Майамі: Аеропорт Майамі знаходиться в 16 км від Маямі Біч і 11 км від порту Маямі. Близько аеропорту багато мережевих готелів, що пропонують недорогі номери, а також безкоштовний сніданок і трансфер до аеропорту. Embassy Suites і Sofitel - самі затишні з усіх готелів в районі аеропорту Майамі.
Знімне житло: Якщо Ви подорожуєте великою групою, Вам подобається влаштовувати все по-своєму, Вам підійде знімне житло. Ви можете зупинитися на довгий або короткий термін в приватній квартирі або будинку і насолоджуватися відпочинком.
Як забронювати недорогий номер в готелі в Майамі:
Крок 1: Пошукайте на нашому сайті, що дозволяє порівняти ціни - Запам'ятайте самі низькі ціни, які Ви змогли знайти, в готелях, де б Ви хотіли зупинитися.
Крок 2: Зателефонуйте в готель і попросіть знижку - Щоб знайти номер певного готелю, який Ви вибрали під час Кроку 1, відкрийте Google і пошукайте за назвою готелю. Зателефонувавши в сам готель, Ви часто можете замовити номер за ціною нижче, ніж пропонується в інтернеті. Завжди запитуйте про знижки, коли говорите зі співробітником готелю. Якщо вони не пропонують знижки, запитаєте, чи запропонують вони Вам номер кращого класу за ті ж гроші.

15 - Правила американских ресторанів

Американські ресторани немного відрізняються від тих, до якіх Ві звіклі. Одним з найбільшіх сюрпрізів может віявітіся якість обслуговування, Пожалуйста может здати Неймовірно швидка, в тій годину, як Ви Збирай відпочіті и насолодітіся вечерею. Американці вечеряють в течение години. У ресторанах швидке обслуговування вважається нормальним, но если Вам здасться, что Вас кваплять, просто скажіть про це, и офіціант знизу темп.
Ще одне, что может шокуваті Вас, - розмір порції. Все, починаючі від бутербродів и салатів до стейків и десертів, Величезна. Щоб заощадіті, замовляйте з розумом. Так як основне блюдо настолько велосипеді, что его можна розділіті на кілька людей, замовте на додаток салат або закуску. Чи не бійтеся здати жадібнім - це ті, як Американці вечеряють. Цілком нормально діліті страви або замовити только салат и бутерброд, даже на вечерю. А если у Вас Щось залишилось, що не соромтесь попросіті контейнер, щоб забрати їжу з собою, Американці всегда так роблять.
Щоб Дійсно заощадіті, пошукати альтернативи ресторанам. Етнічні кафе, маленькі продуктові магазини, мережі фаст-фуду, что предлагают різноманітні салати, добре підійдуть, если нужно недорого повечеряті.
Інші звичаї американских ресторанів, Які могут здати Вам чудовий:
  • Коли Ви входите в ресторан, нужно почекаті, поки Вас посадять. Чи не намагались зайнятості місце Самі.
  • Не дивуйтеся, якщо Ваша вилка або ніж загорнуті в паперову серветку.
  • Не виходьте з себе, якщо офіціант не змінить вилку і ніж після закуски.
  • В ту ж хвилину, як Ви сядете за стіл, Вам запропонують безкоштовну воду з льодом.
  • Газована вода коштує дорого. Якщо Ви хочете замовити газовану воду в пляшці, Вам потрібно запитати "sparking water".
  • Більшість ресторанів пропонують безкоштовне поповнення, якщо Ви замовляєте содову, кава або чай.
  • Салат подається до основного блюда, а не після.
  • Коли Ви замовляєте салат, Вас можуть запитати, який соус Ви віддаєте перевагу. Американські ресторани пропонують різноманітні соуси. Кращий вибір - італійський соус, інші швидше за все виявляться або солодкими, або жирними. "Французький" соус - це не масло і оцет, а вершковий соус з кетчупом.
  • Те, що в Європі найчастіше називається закускою, в Америці вважається основною стравою.
  • Сир ніколи не подається в кінці вечері, якщо тільки Ви не у французькому ресторані.
Деякі кажуть, щоб знайти хороший ресторан, потрібно запитати співробітника готелю, але так як вони зобов'язані рекомендувати ресторани готелю, ми з'ясували, що більш чесну рекомендацію можна отримати, поговоривши з офіціантом або барменом.

16 - Чайові

У США существет соціальний інститут, званий "чайовими". У загальних рисах в будь-якому місці, де подають їжу, в меню вказана не реальна ціна. Реальна ціна на 15% вище. Однак, Майамі Біч - виняток, де деякі ресторани і бари включають чайові в вартість, тому перевірте рахунок, щоб упевнитися, що Ви не заплатили чайові двічі.
Стандартні чайові - 15%. Якщо Вам не сподобалося якість обслуговування, Ви можете залишити менше або зовсім не залишити чайові, але, якщо Вас дійсно добре обслужили, 20% вітаються. Таксі працюють також. Чи не залишити чайові вважається великою брутальністю.

17 - Купівля продуктів, одягу і електроніки

Майамі відомий чудовим шопінгом. Нижче перераховані найпопулярніші місця, де Ви можете витратитися, заощадити кілька доларів або просто подивитися на вітрини:
Їжа: Publix - найбільша мережа продуктових магазинів у Флориді. Також в Майамі Ви можете зустріти невеликі кубинські магазини, де продаються продукти і овочі. В аптеках також продаються продукти і алкоголь. Якщо Ви зупинилися в готелі, ми радимо купувати продукти в магазинах, щоб уникнути високих цін в готелі.
Торговий центр Сограсс Міллз: Відомий своїми магазинами-аутлет, торговий центр пропонує хороші ціни і можливість повечеряти. Він розташований в районі Бровард Каунті, в 30 хвилинах на північ від Маямі.
Торговий центр Долфін: Долфін Молл, розташований на захід від аеропорту Майамі, пропонує відвідувачам понад 200 ресторанів і магазинів.
Торговий центр Авентура: Найбільший торговий центр Маямі. Основні магазини: Bloomingdale's, Nordstrom і Macy's. У торговому центрі також понад 300 бутіків, таких як Louis Vuitton, Abercrombie & Fitch, Apple і Diesel.
Магазини Бол Харбор: Якщо Ви шукаєте висококласний шопінг, є лише кілька місць, які можна порівняти з магазинами Бол Харбор. Тут Ви знайдете бутики Tiffany, Prada, Saks Fifth Avenue і Neiman Marcus.
Лінкольн Роуд: Ця пішохідна вулиця, що стала своєрідним торговим центром під відкритим небом з численними магазинами, бутиками, галереями і ресторанами - прекрасне місце, щоб повеселитися і подивитися на людей навколо. По неділях тут Ви знайдете фермерський ринок.
Електроніка: Відвідайте магазин Best Buy, якщо хочете знайти електроніку, комп'ютери, мобільні телефони, відео ігри та багато іншого за низькими цінами. Один з магазинів Best Buy розташований на Майамі Біч на розі п'ятої вулиці і Алтон Роуд.
Більшість торгових центрів і магазинів відкривається о 10:00 і закривається о 21:00. Багато аптеки і продуктові магазини закриваються пізніше або навіть працюють цілодобово. Практично всі магазини відкриті по неділях. Коли Ви купуєте що-небудь, не забудьте взяти чек, він може знадобитися, якщо виникне необхідність повернути покупку. Великі магазини зазвичай здійснюють повернення протягом 30 днів.

18 - Загоряння топлес і без одягу

Загоряння топлес заборонено в США. Однак, Майамі Біч є винятком. Тут жінкам дозволено загоряти топлес на пляжі між першою і 16-ій вулицею.
Також в північній частині парку Холовер Біч є пляж, де необов'язково засмагати в одязі. Пляж розташований між районами Санні-Айлз і Бол Харбор, ділянку для нудистів Ви відразу побачите. Нудистський пляж ділиться на три частини: на півночі загоряють гомосексуалісти, в центрі - свінгери, на півдні - нудисти.

19 - Поцілунки в щоку

Поцілунки в щоку не надто звичні для американців. Однак, це правило не діє в Майамі з-за величезного числа проживають тут латиноамериканців і європейців. Тому поцілунки в щоку вважаються прийнятними між друзями і знайомими: чоловіком і жінкою, двома жінками, але дуже рідко між двома чоловіками. Найчастіше це просто один поцілунок.

20 - Почуття гумору

У американців гарне почуття гумору, але, говорячи стереотипами, воно відрізняється від гумору інших країн. Для американців типовий гострий гумор, веселі жарти і перебільшення, тому не дивуйтеся, якщо американець почне жартувати над Вами. Це знак того, що Ви йому сподобалися. Не дозволяйте культурного шоку зіпсувати Вашу поїздку. Знаючи, як зберегти почуття гумору під час подорожі, Ви насолодитеся часом, проведеним поза домом.

21 - Закон про вживання спиртних напоїв штату Флорида

У США дуже суворі закони щодо розпивання алкогольних напоїв. Особам, які не досягли 21 року, навіть у супроводі дорослих або будинку заборонено розпивати пиво, вино або будь-які інші алкогольні напої. У цього закону немає винятків, незалежно від Вашого громадянства.
Час, коли дозволено продаж алкоголю, залежить від міста і штату, де Ви перебуваєте. У більшості міст алкогольні напої перестають подавати о 2 годині ночі. Однак, в Майамі Біч бари закриваються о 5 ранку, а в Даунтаун Маямі є місця, де дозволена цілодобовий продаж алкоголю. Варто пам'ятати, що розпивання спиртних напоїв на пляжі і вулицях заборонено.

22 - Спілкування з поліцією

У більшості випадків поліція Майамі заслуговує довіри, а співробітники завжди раді допомогти гостям з інших країн. Ви побачите, що вони ввічливі і професійні. Як би там не було, спілкуючись з поліцією, тримайте руки на увазі і не робіть різких рухів. Уникайте ходьби за ними. Також, ніколи не чіпайте поліцейського або обмундирування.

23 - Зв'язок з консульством

Якщо Ви втратили паспорт або Вам потрібна допомога офіційних осіб, зв'яжіться з консульством. Щоб допомогти Вам, ми підготували список консульств Майамі і їх контактну інформацію.

24 - Якщо Вам потрібна медична допомога

Якщо Вам потрібна медична допомога, рушайте до найближчого відділення швидкої допомоги, але будьте готові заплатити за лікування. Лікування в США жахливо дорого в порівнянні з іншими країнами. Однак, згідно із законом лікарні зобов'язані надати невідкладну допомогу будь-якому нужденному, незалежно від громадянства або можливості заплатити. У Майамі-Біч відділення швидкої допомоги лікарні "Маунт Сінай" розташоване за адресою 4300 Alton Road. Номер телефону: 305-674-2200. Про пригодах, які потребують участі поліції, пожежної служби або медичних працівників, слід повідомляти за номером 9-1-1. Ви можете зателефонувати за цим номером з будь-якого телефону. Використовувати цей номер потрібно лише в екстрених випадках. Якщо Ви не говорите по-англійськи, попросіть співробітника готелю або перехожого на вулиці допомогти Вам.
Корисна порада: Відділення швидкої медичної допомоги приймає пацієнтів, які опинилися у надзвичайній ситуації, яка загрожує життю, або при травмах, які можуть викликати довготривалі ускладнення. Якщо Ви просто хочете щось перевірити, Вам необхідно звернутися в клініку, щоб лікар зміг визначити, наскільки серйозно Ваше захворювання і куди Вам найкраще звернутися за лікуванням. Медична клініка Майамі-Біч знаходиться за адресою 710 Alton Road. Номер телефону: 305-867-5805. Переглянути список інших клінік
Якщо Вам потрібна термінова допомога в неробочі години, коли всі клініки закриті, Ви можете звернутися в медичний заклад невідкладної допомоги. Медичний заклад невідкладної допомоги - хороша альтернатива відділенням швидкої допомоги. Ціни нижче, і закриваються вони зазвичай пізніше. Центр невідкладної допомоги Майамі-Біч розташований за адресою +1355 Alton Road. Номер телефону: 305-672-0777.

25 - Чому варто скористатися послугами Майамі Біч 411?

Ми допоможемо зробити Ваш відпустку незабутнім.
Деякі люди не знають цього, але на додаток до блогу Майамі Біч 411 і туристичного форуму, у нас також є успішна туристична фірма. Кожен день ми проводимо автобусні екскурсії по Майамі для всіх бажаючих, таких, як Ви. Ми також влаштовуємо прогулянки на аеробот в Еверглейдс, прогулянки на яхті біля будинків багатих і знаменитих, поїздки в Кі-Уест і Орландо.
Якщо Ви хочете побачити найцікавіші місця Майамі, наша оглядова екскурсія по Маямі чудово підійде Вам. Екскурсія проводиться російською мовою. Ми покажемо Вам весь Майамі Біч і район Арт Деко, а потім проїде по Майамі, де Ви побачите сотні цікавих місць, про чиє існування Ви навіть не здогадувалися.
Наша екскурсія по національному парку Еверглейдс проводиться і російською мовою.
Ми також можемо запропонувати Вам індивідуальну екскурсію з російськомовним гідом і приватний трансфер в і з аеропорту, порту і готелю.

Відвідайте наш сайт російською мовою


Зв'яжіться з нами вже сьогодні! Ми раді допомогти Вам в будь-якій ситуації!
- Команда Майамі Біч 411
PS Стаття виявилася корисною? Будь ласка, поділіться нею з друзями.
Не те щоб це було дуже небезпечно, але чи варто залишатися незахищеним в чужому місті?
Чому варто скористатися послугами Майамі Біч 411?

Новости