Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Мобільний інтернет в Іспанії

  1. Сімка Vodafone.it smart passport
  2. Orange Mundo - користуюся цією

Я не буду вам розписувати всі варіанти сімок, які стільникові оператори є в Іспанії. Розповім лише про тих, якими ми з Оленою користувалися. Я не буду вам розписувати всі варіанти сімок, які стільникові оператори є в Іспанії

Мобільний інтернет в Іспанії

Я не буду вам розписувати всі варіанти сімок, які стільникові оператори є в Іспанії. Розповім лише про тих, якими ми з Оленою користувалися. Дзвінки через мобільні мені не потрібні, крім кількох дзвінків на іспанські мобіли господарям квартир. Навіщо нам дзвонити в Росію, коли є Viber і Skype! Чекаю в коментарях ваші варіанти.

Сімка Vodafone.it smart passport

it smart passport

Цією універсальної сімки Vodafone Smart Passport користувався кілька років. Зручно увіткнути по прильоту, і у вас відразу буде 500мб інтернет, 50 SMS та 50 хвилин по Європі на день всього за € 3. Простий збалансований тариф. Можна дзвонити і писати господарям квартир і залишатися на зв'язку.

Висновок: Чи вигідна, якщо вам потрібні багато інтернету на телефоні і місцеві дзвінки. 25 хвилин вхідних в день безкоштовно. Можна роздавати інтернет по WiFi на ноутбук. Дуже дорогий початковий пакет € 40 і всього € 5 на рахунку. Замовляв ще в Росії тут .

Orange Mundo - користуюся цією

Сімка з інтернетом в Іспанії

З'явилася ще більш економна сім-карта від іспанського оператора Orange . У них є тариф з інтернетом теж по всій Європі.

Тариф там гранично простий. Пакети видаються на 30 днів:

  • 3Gb - € 7
  • 6Gb - € 10
  • 9Gb - € 15
  • Можна роздавати інтернет з телефону на ноутбук.

У найближчі місяці все тарифи потроюються, 3 Гб за 7 євро, 6 Гб за 10 євро і 9 Гб за 15 євро. Вигідніше не буває!

Можна користуватися інтернетом в 36 країнах Європи!

Наприклад, в кожній країні кожну поїздку я купував сімки приблизно по € 15. Ця сімка коштує приблизно € 40 і € 20 на рахунку. Тобто сімка окупиться вже за 3 поїздки або за 3 країни, а користуватися нею можна багато років. Головне поповнювати хоча б на € 5 разів на рік.

Висновки: Вже 3 роки користуюся цією картою , Дуже вигідні тарифи на інтернет по Європі і в Іспанії. Швидкість хороша. Часто додають бонус 50% до поповнення.

Не забудьте про промо-код на знижку 10%:

Промо-код: venagid

Сімку можна купити в Іспанії, але її неохоче продають туристам і не завжди включають всі ці опції. Ще до поїздки, я замовив сімку з доставкою по Росії тут . Виходить трохи дорожче, зате ви не витрачаєте свій час і нерви в Іспанії, а відразу по прильоту включаєте інтернет на телефоні.

Замовити сімку можна тут →

Новости