Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

енергетичний масаж

Енергетичний масаж - сукупність певних прийомів, що дозволяють відновити або гармонізувати енергетичні потоки в тілі людини Енергетичний масаж - сукупність певних прийомів, що дозволяють відновити або гармонізувати енергетичні потоки в тілі людини. Основне його дія спрямована на відновлення енергетичного балансу в організмі і пррработку глибинних блоків. Він впливає на енергетичні канали (меридіани), по яких циркулює в організмі життєва енергія Ци. Вплив на біологічно активні точки, розташовані уздовж меридіанів, стимулює роботу органів і систем організму, за рахунок передачі енергетичних імпульсів. Правильно виконаний енергетичний масаж не тільки знімає біль, але і усуває причину захворювання.
У даного масажу немає протипоказань, тому його можна застосовувати практично без обмежень.
Для проведення енергетичного масажу необхідні знання про біоенергетичних процесах в фізичному тілі людини і в його більш тонких тілах, а також знання методик роботи з цими енергіями.
Енергетичний масаж грає велике значення у відновленні не тільки фізичного тіла людини. Завдяки йому створюються умови, при яких активно включаються життєвоважливі енергопотоки, відновлюються тонкі тіла, які, в свою чергу, включають механізм самовідновлення ділянок тіла, де цей потік був порушений.
Мета енергетичного масажу - відновити потік життя енергії, направити божественну енергію до кожного органу і кожній клітинці фізичного тіла в тих частотах, які необхідні для його якнайшвидшого відновлення і нормальної роботи.
Слід при цьому зазначити, що, необхідно зняти забруднення від усіх негативних енергетичних впливів. Таких як пристріт, псування, чаклунство, програми і т.д., якщо вони є, і поставити захист.
Потім очищається біополе - енергоканали і центри. Заряджаються всі центри. Для отримання максимальної користі від енергетичного масажу, необхідна кармічна чистота пацієнта.
Цей вид допомоги людині вимагає від масажиста власної чистоти думок і енергії, любові і величезного бажання допомогти. Так як він в цей час повинен працювати за двох і вести через себе енергію пацієнтові, причому настільки сильну, що вона буде пробивати всі перешкоди, і на кожну енергопробку він буде реагувати підвищеною напругою всіх своїх органів, особливо серця.

Ефект енергетичного масажу

  • м'язове розслаблення і усунення м'язових затискачів
  • знімає втому, біль
  • зміцнює імунітет
  • очищення організму від шлаків
  • відновлює баланс між тілом і душею
  • зупинка нав'язливих думок
  • дозволить підтримувати в найкращій формі тіло і дух
  • знімає енергетичні блоки
  • очищає енергетичну систему від забруднень і шлаків
  • активує базові енергетичні точки на рівні тонких тіл
  • енергетичне прокачування
  • збільшує потік енергії і направити її до кожного органу в тих якостях, які необхідні для відновлення функцій і нормальної роботи
  • відновлює енергетичну систему

Аюрведа і Аюрведический масляний масаж в Казані

АЮРВЕДА З ІНДІЇ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я І КРАСИ ПО МІНІМАЛЬНИМ цінами! ВЕЛИКИЙ АСОРТИМЕНТ В НАЯВНОСТІ І ПІД ЗАМОВЛЕННЯ

© Всі матеріали сайту охороняються законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці активне посилання на джерело Аюрведа https://www.evaveda.com обов'язкова!

Новости