Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Риболовно-мисливська база "Житне" (VIP клуб)

  1. Вартість розміщення:
  2. У вартість включено:
  3. Додаткові послуги:
  4. Опис розміщення:
  5. Опис риболовлі:
  6. Опис полювання:
  7. Опис підводного полювання:

Це відео не підтримуються вашим браузером.

Це відео не підтримуються вашим браузером

Риболовно-мисливська база «Житне» розташувалася всього в 100 км від Астрахані в Ікрянінський районі. Це мальовниче місце площею в 40 га на острові Шкільний в 10 км на південь від селища Житне. Близькість Головного Банку і доступ в охоронювані угіддя Прикаспійських гуркотів роблять це місце унікальним і привабливим для цінителів природної краси, якісної рибалки і полювання.

Організація відпочинку на базі передбачає максимальне задоволення ваших потреб та побажань. Номери і шале різного рівня сервісу розміщення ізольовані один від одного, надаючи вам спокій для якісного проведення часу на відпочинок. Основне правило персоналу бази «Житне» - персональний підхід до кожного гостя.

Кожне з дев'яти шале спроектовано і облаштовано індивідуально і неповторно. Після відмінної риболовлі або полювання вас чекають чудові апартаменти для відпочинку. Тут ви вибираєте, як вам відпочивати, що робити, а ми допомагаємо втілити ваші бажання в життя.

Відсторонитеся від міської суєти на просторах Дельти Волги в обіймах затишку бази «Житне».

Вартість розміщення:

Тип розміщення: Вартість за шале на добу: 2-х місцевий номер "Стандарт" 6 000 руб 4-х місцевий шале "Апартаменти" 15 000 руб 8-й місцевий шале "Сімейний" 30 000 руб 4-х місцевий шале "Рибак" і "Мисливець" 40 000 руб 4-х місцевий шале "Адмірал" і "Маршал" 60 000 руб 6-й місцевий шале "Прем'єр" 200 000 руб 6-й місцевий шале "Главком" 200 000 руб

У вартість включено:

У вартість включено:

Додаткові послуги:

  • 3-х разове харчування - 3 000 рублів з людини в добу
  • Човен "Бударки" мотор 15 к.с. з єгерем до 3 осіб - 6 000 рублів на добу
  • Човен "Казанка" мотор 30 к.с. з єгерем до 3 осіб - 6 000 рублів на добу
  • Катер "Silver Eagle Star Cabin" мотор 175 к.с. з єгерем до 6 осіб - 15 000 рублів на добу
  • Катер - водомет "North Silver PRO 730 JET" мотор 250 к.с. з єгерем до 6 осіб - 15 000 рублів на добу
  • Паливо за фактом витрати
  • VIP трансфер р Астрахань - готель "Житне":
    1. Автомобіль Mercedes Benz GL до 4 осіб - 20 000 рублів
    2. Автомобіль Mercedes Benz Viano до 6 осіб - 25 000 рублів
    3. Автомобіль Mercedes Benz Sprinter до 20 осіб - 30 000 рублів
    4. Катер "Silver Eagle Star Cabin" мотор 175 к.с. до 6 осіб - 35 000 рублів

Інфраструктура бази "Житне":

Банний коплекс (хамам, дров'яна російська лазня, 3 купелі, кімната відпочинку) - 12 000 рублів за 1 годину, мінімальна оренда 3 години.

фото 1 , фото 2 , фото 3 , фото 4 , фото 5 .

Спортивний оздоровчий комплекс (плавальний басейн - 25 м, тренажерний зал, дров'яна російська лазня, кімната відпочинку) - 10 000 рублів за 1 годину, мінімальна оренда 3 години.

фото 1 , фото 2 , фото 3 , фото 4 , фото 5 .

Фінська лазня (сауна, кімната відпочинку) - 5 000 рублів за 1 годину, мінімальна оренда 3 години.

фото 1 , фото 2 , фото 3 , фото 4 , фото 5 .

Альтанка - 1 000 рублів за 1 годину, мінімальна оренда 2 години.

фото 1 .

Опис розміщення:

Опис розміщення:

2-х місцевий номер "Стандарт" (7 номерів):

Готель складається з семи 2-х місцевих номерів, в кожному з яких два односпальні ліжка, санвузол з душовою кабіною. У кажном номері є телевізор із супутниковим TV, спліт-система.

фото 1 , фото 2 , фото 3 , фото 4 , фото 5 .

4-х місцевий шале "Апартаменти" (4 будинки):

Шале "Апартаменти" площею 67 м2 включає в себе вітальню з м'якими меблями, дві спальні з двоспальними ліжками, два санвузли з душовими кабінами. У кажном кімнаті є телевізор із супутниковим TV, спліт-система. У будинку є збройовий сейф.

фото 1 , фото 2 , фото 3 , фото 4 , фото 5 .

8-й місцевий шале "Сімейний" (1 будинок):

Шале "Сімейний" площею 135 м2 включає в себе вітальню з м'якими меблями, чотири спальні з двоспальними ліжками, чотири санвузли з душовими кабінами. У кажном кімнаті є телевізор із супутниковим TV, спліт-система. У будинку є збройовий сейф.

фото 1 , фото 2 , фото 3 , фото 4 , фото 5 .

4-х місцевий шале "Рибак" і "Мисливець" (2 будинки):

Шале "Рибак" і "Мисливець" площею 156 м2 включає в себе вітальню з м'якими меблями, дві спальні з двоспальними ліжками, три санвузли з душовими кабінами. У кажном кімнаті є телевізор із супутниковим TV, спліт-система. У будинку є збройовий сейф.

фото 1 , фото 2 , фото 3 , фото 4 , фото 5 .

4-х місцевий шале "Адмірал" і "Маршал" (2 будинки):

Шале "Адмірал" і "Маршал" площею 267 м2 включає в себе вітальню з м'якими меблями, міні кухню, дві спальні з двоспальними ліжками, три санвузли з душовими кабінами. У кажном кімнаті є телевізор із супутниковим TV, спліт-система. У будинку є збройовий сейф.

фото 1 , фото 2 , фото 3 , фото 4 , фото 5 , фото 6 .

6-й місцевий шале "Прем'єр" площею 574 м2 (1 будинок):

Перший поверх: кабінет офіс, вітальня з м'якими меблями, сучасна кухня, кінозал, більярдна, кімната охорони, два санвузли з душовими кабінами.

фото 1 , фото 2 , фото 3 , фото 4 , фото 5 , фото 6 .

Другий поверх: три спальні з двоспальними ліжками, три санвузли з душовими кабмнамі.

У кажном кімнаті є телевізор із супутниковим TV, спліт-система. У будинку є збройовий сейф.

фото 1 , фото 2 , фото 3 , фото 4 , фото 5 , фото 6 , фото 7 , фото 8 , фото 9 , фото 10 .

6-й місцевий шале "Главком" площею 574 м2 (1 будинок):

6-й місцевий шале Главком площею 574 м2 (1 будинок):

Перший поверх: кабінет офіс, вітальня з м'якими меблями, сучасна кухня, кінозал, більярдна, кімната охорони, два санвузли з душовими кабінами.

фото 1 , фото 2 , фото 3 , фото 4 , фото 5 .

Другий поверх: три спальні з двоспальними ліжками, три санвузли з душовими кабмнамі.

У кажном кімнаті є телевізор із супутниковим TV, спліт-система. У будинку є збройовий сейф.

фото 1 , фото 2 , фото 3 , фото 4 , фото 5 , фото 6 , фото 7 , фото 8 , фото 9 .

Словами неможливо передати всю красу тутешньої природи, затишок шале в оточенні молодих фруктових садів і довгих алей, мальовничого ставка з помостами і відокремленими декоративними причалами і заплавами. Все це можна відчути тільки фізично, перебуваючи тут в комфорті і спокої риболовно-мисливської бази «Житне».

Подбайте про бронювання відповідних номерів в зручні для вас дні. Враження від тутешнього відпочинку з непереборною силою будуть вабити вас знову відвідати ці чудові місця і насолодитися увагою до себе і комфортом. Серед інших наших послуг:

  • комфортне розміщення;
  • повноцінне триразове харчування;
  • прокат плавзасобів;
  • єгерське обслуговування;
  • послуги російської лазні;
  • автостоянка на території бази;
  • обробка та приготування страв з ваших трофеїв;
  • трансфер з м Астрахань на базу «Житне» (і назад).

Телефонуйте, замовляйте, бронюйте на сайті! Візит до нас - гарантований спосіб задоволення ваших побажань щодо комфортного відпочинку та якісної риболовлі.

Опис риболовлі:

Багато говорити про тутешню риболовлі немає сенсу, так як назва Прикаспійські гуркіт вже все сказало за себе. Професіонали-рибалки знають всі особливості цілорічного багатого клювання в тутешніх місцях. Вам не доведеться борознити водні простори в пошуках рибних місць - вас від них відділяє 10-15 хвилин ходу на моторному човні, а досвідчені єгері заощадять ваш час підказавши секрети місцевого лову великих екземплярів в ту чи іншу пору року.

Вашими трофеями можуть стати: жерех, судак, сазан, щука, сом і ще кілька десятків видів мешканців підводного світу Волги. Ваш улов ви зможете приготувати і скуштувати прямо на території бази на багатті або в мангалі. Непередаваний смак апетитною юшки, запеченої на вугіллі риби, внесе свою емоційне забарвлення в минулий день.

Сезон зимової риболовлі відкривається до кінця листопада. І в цей час невибаглива риба легко бере наживку. А її смакові зимові «відтінки» вражають своєю вишуканістю.

Опис полювання:

Унікальний природний комплекс зі своїм різноманіттям проток і островів - являє собою справжнє пташине царство. Тут знайдеться місце для продуктивного проведення часу і професіоналам мисливцям, і новачкам-любителям.

З третьої суботи вересня відкрито сезон полювання на гуркоті Каспію, де збираються гуси, широконоски, шилохвіст, чирки-трескунка, лиски і просто качки - близько трьох десятків видів птиці комфортно себе почувають восени в дельті Волги.

Для досвідчених мисливців взимку - чудова полювання на зайця, тхора, лисицю, куріпку і фазана. У болотистих місцях є шанс зустрітися з кабаном, а відстріл вовків дозволений цілий рік.

Опис підводного полювання:

Новомодна тема підводного полювання легко реалізується на базі «Житне». Це відмінний вибір місця любителями підводного екстриму і гострих відчуттів. Особливо великі екземпляри риби простіше вполювати, ніж зловити на гачок. Єгері знають місця, де вода особливо прозора, а в глибоких ямах ховаються жирні представники сома, щуки, сазана, жереха і інших «ласих» жителів підводного світу.

Підводне полювання актуальна для Прикаспійських гуркотів з березня по листопад, завдяки комфортній температурі води, і її високої прозорості. Максимальна видимість в травні-червні - на відстані до 3-4 м.

Новости