Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Спеціальна програма по догляду за тілом під час вагітності

Вагітність - це чудовий час в житті кожної жінки, наповнене емоціями і відкриттями, але також сумнівами і побоюваннями.

Це час, коли потрібно бути спокійною, прислухаючись до потреб свого тіла, яке піддається перетворенню і вимагає спеціального догляду.

Одне з головних виникають сумнівів - чи треба користуватися косметикою протягом 9 місяців вагітності.

Дуже часто виникають побоювання, що косметичні засоби, особливо найбільш активні, можуть мати шкідливий вплив на розвиток плода.

В цілому всі ці побоювання не мають під собою ніяких підстав, і часто їх єдиним наслідком є, зведення нанівець всіх зусиль, зроблених в минулому для підтримки свого тіла в ідеальній формі.

Ось чому Collistar, лідер і фахівець в догляді за тілом, розробив Спеціальну Програму для Вагітності, яка допоможе розвіяти всі сумніви і побоювання і відкрити для себе специфічні продукти для того, щоб насолоджуватися своєю вагітністю з абсолютно спокійною душею.

Як косметичні продукти діють в період вагітності. Легко припустити, що під час вагітності змінюються деякі фізіологічні баланси.

Почнемо з того, що всі косметичні продукти не проникають глибоко в шкіру, а тим самим в наш організм, інакше вони не могли б називатися косметичними, а ставилися б до категорії ліків. Їх використання не повинно розглядатися, як пряме втручання в розвиток плоду. Однак деякі косметичні продукти мають тимчасовими ефектами на шкіру: ефект почервоніння або інтенсивний осмотичний ефект, які можуть привести до деякого дисбалансу, хоча і проходить, артеріального тиску. Ось чому деякі особливо реактивні продукти не рекомендується використовувати в період вагітності, хоча вони ніколи не поставлять під загрозу життя і здоров'я плоду. Навпаки, освіжаючі продукти можуть бути дуже толерантні і перш за все усунути відчуття втоми ніг.

Спеціальна Програма для Вагітності Collistar

Ці спеціальні процедури допоможуть доглядати за вашим тілом протягом всього періоду вагітності і допоможуть після пологів відновити вашу форму в рекордно короткий час.

1. TALASSO-SCRUB для тіла:

- Талассо-скраб з морською сіллю омолоджуючий Talasso Scrub . Винятковий продукт Collistar на основі 90 видів морських солей, який увібрав в себе всі переваги моря (таласотерапія) і безцінних ефірних масел (ароматерапія). Завдавши і масажуючи їм шкіру перед душем, цей скраб відновлює і оживляє тіло, готуючи шкіру до нанесення наступних продуктів і підвищуючи їх ефективність.

- Дренуючих талассо-скраб для тіла Talasso Scrub Anti-Water . Всеохоплюючий концентрат морських солей і цукрової тростини, спецій і ефірних масел, плюс анти-набрякла і слімінговая сила коктейлю дренуючих та липолитических екстрактів.

Наносити на суху (для більш жорсткої ексфоліаціі) або вологу шкіру і кілька хвилин масажувати циркулюючими рухами, приділяючи особливу увагу областям, які її найбільше потребують дренажі. Шкіра стає помітно чистою, гладкою і більш еластичною, зменшуються округлості і набряки тіла.

- Сіль-скраб для тіла з антивіковим ефектом Talasso Scrub Anti-Age

Скраб містить розгладжують і отшелушивающие солі з ефірними маслами, квітки апельсина і сицилійських цитрусів.

Цитрусова терапія допомагає в боротьбі з процесом старіння шкіри і зберігає шкіру молодою.

- Зміцнюючий талассо скраб Firming Talasso Scrub . Цей талассо-скраб з вишневим екстрактом і ефірними маслами розгладжує шкіру, позбавляє від токсинів і шлаків, надає шкірі відновлює колір шкіри і надає їй пружність. - Зміцнюючий талассо скраб   Firming Talasso Scrub

2. Побалуйте себе Talasso Shower Cream .

Талассо крем для душа увібрав в себе енергію моря, влада пожвавлення ефірних масел, що обволікає м'якість масла дерева Ши, що робить його дію особливо цінним і одночасно приємним. Цей унікальний крем для душа користується багатими можливостями моря (таласотерапія), об'єднуючи їх з ретельно відібраними лікувальними маслами (ароматерапія) і направляє свою дію на очищення, оновлення і пожвавлення шкіри.

Цей унікальний крем для душа користується багатими можливостями моря (таласотерапія), об'єднуючи їх з ретельно відібраними лікувальними маслами (ароматерапія) і направляє свою дію на очищення, оновлення і пожвавлення шкіри

3. Попередьте розтяжки:

- Інтенсивний крем від розтяжок Intensive Anti-Stretch mark cream . Його інноваційна формула гарантує ефективність одночасно з попередження розтяжок і зменшення вже існуючих розтяжок. Секрет криється в спільній дії чотирьох амінокислот, змішаних з пептидами рослинного походження, які протидіють еластазу і колагенази (ензимам, які надзвичайно активні в період вагітності, руйнуючи колаген та еластин). В результаті посилюється стійкість волокон еластину до натягнення і руйнувань і попереджається формування розтяжок. Міці з 6 вітамінів, які наповнюють тканини життєвою енергією, підтримує клітинний обмін і фізіологічні процеси відновлення шкіри, впливаючи на існуючі розтяжки і мінімізуючи їх. На додаток гіалуронова кислота масло ши гарантують інтенсивне зволоження і підвищення еластичності шкіри. - Інтенсивний крем від розтяжок   Intensive Anti-Stretch mark cream

- Суперживильний крем для тіла Sublime Melting Cream . Чарівний насичений відновлює, зволожуючий і живить шкіру тіла крем з маслом ши і манго. Підходить навіть для самої сухої шкіри. Насичена текстура крему миттєво тане на шкірі і прекрасно розподіляється, не створюючи жирної плівки. - Суперживильний крем для тіла   Sublime Melting Cream

4. Зміцніть тонус шкіри:

- Насичене масло для пружності та еластичності шкіри з маслом солодкого мигдалю Firming Elasticizing Rich Oil . Еластірующее дію з зміцнюючою дією активних інгредієнтів стимулює синтез колагену. Формула продукту містить ексклюзивний зміцнює комплекс Collagener®, який стимулює фібробласти для виробництва колагену. Масло солодкого мигдалю багате на вітаміни, білки, мінеральними солями. Містить більше цінних жирних кислот, ніж будь-яке інше масло. Масло не тільки зволожує, зміцнює і живить шкіру, але і захищає шкіру від розтяжок і ослаблення тканини. Сприяє регенерації тканин і стимулює процес самовідновлення. Екстракт фарфорового квітки (Hoya lacunosa) допомагає шкірі сяяти і виглядати бездоганно. - Насичене масло для пружності та еластичності шкіри з маслом солодкого мигдалю   Firming Elasticizing Rich Oil

- Сухе живильне масло для ідеальної шкіри Nourishing Perfecting Dry . Живить шкіру, насичує енергією, покращує зовнішній вигляд, надає сяйво. Шкіра миттєво виглядає краще: більш гладкою, сяючою, м'якою і просто досконалою. Крім зволоження і відновлення завдяки флавоноидам і фітостероли, цей екстракт утворює невагому светоотражающую плівку з ефектом soft-focus, що оптично маскує дефекти шкіри і робить її сяючою. - Сухе живильне масло для ідеальної шкіри   Nourishing Perfecting Dry

5. Переможете целюліт і втому ніг:

- Кріо-гель проти целюліту Anticellulite Cryo-Gel "ефект холоду" . "Мультисенсорний" антицелюлітний продукт: поєднання ефективності, задоволення і здоров'я.

Ефективність, посилена араматерапіей (стимулюючі одночасно на шкірному і фізіологічному рівні ефірні масла) + кріокосметіка (ефект холоду, від грецького слова kryos- холод, який стимулює мікроциркуляцію і допомагає підвищити активність функціональних компонентів)

• збагачений екстрактом зеленого кава для посилення дренирующего ефекту.

• ультра швидке нанесення, миттєве вбирання.

6 6. Загоряйте правильно.

Сонячні ванни дають відчуття тепла і приносять задоволення, надають гарний зміцнювальний дію: підсилюють обмін речовин, покращують роботу залоз внутрішньої секреції, збільшують кількість гемоглобіну. Під впливом сонця з холестеролу крові починає синтезуватися вітамін D, який особливо важливий при вагітності для запобігання рахіту у плоду, а також для профілактики остеопорозу у майбутньої мами.

Сонячні промені володіють вираженим антидепресивну дію, а також стимулює пігментацію, отже, і загар. Важливо тільки, особливо під час вагітності, розумно використовувати корисні властивості засмаги і нейтралізувати шкідливі, дотримуючись нескладні правила безпеки.

- Максимальний захист від сонця для обличчя і тіла   Active Protection Sun Face Cream SPF50 + - Максимальний захист від сонця для обличчя і тіла Active Protection Sun Face Cream SPF50 + . Максимальний захист від сонця для обличчя забезпечує максимальний захист і відповідний догляд для чутливої ​​і ніжної шкіри обличчя шкіри, яка піддається впливу сонячних променів.

Крем містить потужні захисні фільтри з максимальним фактором захисту 50. Це забезпечує абсолютно безпечне перебування на сонці протягом тривалого часу.

- Максимальний захист від сонця для чутливої шкіри обличчя і тіла Active Protection Tanning Cream SPF50 + . Крем миттєво вбирається і створює відчуття комфорту, він протидіє пересушування і подразнення шкіри, зберігає її ніжною, м'якою і гладкою навіть після дуже довгого часу, проведеного на сонці.

- Заспокійлива і відновлює шкіру засіб після засмаги Ultra Soothing After Sun Repair Treatment . Заспокійлива і відновлює шкіру засіб після засмаги володіє ультра-заспокійливу дію, а також дає миттєве відчуття свіжості і полегшення, зменшуючи почервоніння, а також відчуття дискомфорту і перегріву. Крем надає живильну і зволожуючу дію завдяки концентрату гіалуронової кислоти, маслу дерева Ши, мигдальне маслу і вітаміну B5.

Крем надає живильну і зволожуючу дію завдяки концентрату гіалуронової кислоти, маслу дерева Ши, мигдальне маслу і вітаміну B5

Також майбутнім мамам необхідно запам'ятати кілька рекомендацій.

Засмагати вагітним бажано до 10 годин ранку і після 5 годин дня в період неактивного сонця. Днем, в саму спеку, краще приймати повітряні ванни в тіні. Якщо температура навколишнього повітря дуже висока, а атмосферна вологість значна, самопочуття жінки може погіршитися аж до теплового удару.

Не рекомендується спати на пляжі, оскільки повна відсутність контролю підвищує ризик перегріву і можливості отримати сонячний опік. Пам'ятайте, що хмари не захищають від ультрафіолетових променів, вони відбиваються від води, піску і потрапляють на ваше тіло!

Потрібно уникати вузького, прилеглої одягу - він порушує процес природного охолодження шкіри і сприяє перегріву.

При знаходженні на сонці потрібно користуватися головними уборами, сонцезахисними окулярами і косметичними засобами, що мають захисними UVB- і UVA- фільтрами.

Будьте здорові і красиві!

Новости