Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Купити будинок у моря і нерухомість в Європі на березі моря

  1. Купити нерухомість у моря в Європі
  2. Нерухомість у моря - який зробити вибір

Хто з нас в дощовий осінній день або сніговий зимовий вечір в таємниці або відкрито не мріяв поїхати далеко-далеко, забути про всі турботи і жити щасливо прямо біля моря, насолоджуючись південним сонцем, лагідною хвилею, теплим вітерцем

Хто з нас в дощовий осінній день або сніговий зимовий вечір в таємниці або відкрито не мріяв поїхати далеко-далеко, забути про всі турботи і жити щасливо прямо біля моря, насолоджуючись південним сонцем, лагідною хвилею, теплим вітерцем ?! При цьому фантазія зазвичай малює власний будинок у моря, який знаходиться прямо на березі: на місці, яке професіонали і люди розуміють називають «першою лінією».

І ось, нарешті, з'являється можливість здійснити мрію - на рахунку є необхідна сума, а в серці і голові колективна готовність перетворити світ мрій в реальність. Що і де можна підібрати, щоб потім, згадуючи минулі роки, із задоволенням відчувати себе персонажем власної здійсненої мрії? У цій бесіді ми зупинимося на середземноморських узбережжях, де можна купити будинок у моря недорого, так як цей регіон близький жителям однієї шостої частини суші з точки зору не тільки географії, а й життєвих цінностей.

Купити нерухомість у моря в Європі

Купити нерухомість у моря в Європі

Однією з найпопулярніших країн серед тих, хто хоче стати власником «будинку біля моря», останнім часом стає Чорногорія. Країна, котра переживає великі зміни і активно прагне і підтримувана Євросоюзом, має вихід до мальовничому узбережжі Адріатичного моря. Описувати цю красу безглуздо - їх треба бачити. На одній з Рів'єр Чорногорії можна підібрати собі цілком затишний будинок, що знаходиться прямо на березі Адріатики, за ціною від € 600.000. Швидше за все, це буде будинок біля моря з невеликою ділянкою в безпосередній близькості від води, прекрасно вписується в місцевий антураж. Якщо звернутися трохи східніше, до теплих берегів Туреччини, то там, прямо у вод Середземного або Егейського моря, абсолютно реально підшукати цілком гідна пропозиція від € 90.000. За ці гроші Вам запропонують квартиру в комплексі, що розташувався прямо на першій лінії моря, немов один із численних готелів. Причому, щоб жителі могли сповна насолодитися тією безтурботністю, яку можна випробувати лише на морському узбережжі, будівля на всякий випадок буде охоронятися. Взагалі, купити нерухомість біля моря в цих країнах, сильно залежить від рівня пропозиції. Вірно одне - і в Чорногорії, і в Туреччині прямо на узбережжі можна підібрати як скромний будиночок або квартиру, так і розкішну віллу ціною кілька сотень тисяч євро і вище.

А от в Іспанії , Відомої не тільки природним розмаїттям своїх узбереж, а й щільною забудовою прибережної території, дозволити собі життя у власному будинку біля моря в наші дні можуть власники суми, що наближається до € 1.200.000. Аналогічні пропозиції на півдні країни, на Costa del Sol, в Малазі і Гранаді, а також на узбережжях Costa Blanca, в Бенідормі, і Costa Maresme зажадають більш значних вкладень. Зокрема, Барселона стає універсальною відповіддю для наших співвітчизників, які передбачають купити нерухомість за кордоном. Але справедливості заради треба визнати, що ці ціни в повній мірі виправдані прекрасно розвиненою інфраструктурою, високим рівнем життя і красою цих місць. Крім того, в Іспанії іноземці користуються найсприятливішими в Європі умовами іпотечних кредитів. Детальніше дізнатися про пропозиції та можливості покупки можна, звернувшись в компанію EstateService.

Відмінним місцем, де можна купити будинок у моря недорого, буде Болгарія. Процедура покупки нерухомості тут можлива на пряму від забудовника. Розкішні пейзажі і приємний клімат - це чи не те місце, яке ви шукали. А на цій сторінці ми приготували для Вас вибірку нерухомості в Болгарії, також докладніше дізнатися про пропозиції та можливості покупки будинку біля моря, можна, звернувшись в компанію EstateService.

Нерухомість у моря - який зробити вибір

Нерухомість у моря - який зробити вибір

І все ж в процесі здійснення своєї мрії, коли Ви точно хочете купити нерухомість в Європі у моря, краще пам'ятати одну просту істину: здоровий глузд - гарантія позитивних емоцій. І підходити до вибору свого майбутнього будинку - в широкому сенсі цього слова - краще зі здоровою часткою практичності, звичайно, не забуваючи і про приємні враження, які повинна приносити бажана покупка.

Перш за все необхідно пам'ятати, що будь-яку будівлю на першій лінії моря, незалежно від його стану, обійдеться на 20-30% дорожче, ніж аналогічне в декількох десятках метрів. А завдяки високій вологості і специфічних умов в зимовий час, підтримка такого будинку біля моря в порядку вимагатиме додаткової уваги та витрат - щовесни доведеться починати принаймні з косметичного ремонту.

Проте, при виборі розташування свого майбутнього житла вельми корисно орієнтуватися, перш за все, на свій же комфорт - фізичний і душевний. Якщо Вам подобається вологий клімат і Ви нормально ставитеся до досить великій кількості людей, що прогулюються прямо біля Вашого будинку в сезон відпусток (а він в перерахованих вище країнах триває близько 6 місяців), то можна і потрібно купувати будинок в Європі у моря. Там Ваш слух буде постійно пестити звук прибою, а в негоду Ви будете свідком драм, що розігруються прямо перед Вами хвилями моря. Однак в цьому випадку треба готуватися до того, що доведеться набагато інтенсивніше опалювати свій будинок у моря в зимові місяці, а іноді і боротися із зайвою вологою.

Однак в цьому випадку треба готуватися до того, що доведеться набагато інтенсивніше опалювати свій будинок у моря в зимові місяці, а іноді і боротися із зайвою вологою

Якщо ж Ви прихильник ідеї «моє житло - моя фортеця», то має сенс придивитися до пропозицій, розташованим на деякому віддаленні від першої лінії. Там завжди можна бути спокійним за дітей, які без дозволу не полізуть в воду в будь-який, тільки їм відоме, час. Там Ваш будинок у моря буде захищений від вітру елегантними живими огорожами з дерев і чагарників. Там під Вашими вікнами НЕ будуть цілодобово влаштовувати вечірки любителі тусовок на пляжі. Там Вас не злякають великі хвилі, і Ви завжди будете віддавати собі звіт в тому, що перебуваєте в безпеці. Нарешті, там оптимальна вологість повітря, що вкрай позитивно відбиватиметься на здоров'я. А зекономлені - в порівнянні з аналогічною пропозицією на першій лінії моря - кошти в деяких випадках дозволять витратити їх на велику і корисну покупку. До того ж трохи в сторону, можна купити будинок у моря недорого або бунгало в одній з гольф-резиденцій, яка оточить затишком і турботою Вас і Ваших близьких. Адже там, як правило, крім акуратних газонів і чемних сусідів, присутні всі об'єкти інфраструктури від високого класу ресторанів до госпіталів і, природно, сам гольф-клуб. Хіба можна відмовити собі в задоволенні долучитися до однієї з найбільш аристократичних ігор в світі?

Без сумніву, кожен знайде свої доводи на користь будинку біля моря або житла, розташованого на деякому віддаленні. Тим не менш, дуже корисно буде порадитися з професіоналами. Фахівці компанії EstateService Вам дадуть зважений рада, запропонують варіанти і грамотно організують сам процес покупки, залишаючи вибір за Вами. І критерієм тут може бути тільки баланс між власними потребами і мрією.

Що і де можна підібрати, щоб потім, згадуючи минулі роки, із задоволенням відчувати себе персонажем власної здійсненої мрії?
Хіба можна відмовити собі в задоволенні долучитися до однієї з найбільш аристократичних ігор в світі?

Новости