Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Повертаємо молодість і красу в санаторіях Білорусії

  1. Чому саме Білорусь?
  2. Процедури омолодження в білоруських санаторіях
  3. Де все це спробувати?

Стреси і погана екологія великих міст зношують організм і прискорюють старіння. Псується шкіра, виникає зайва вага, страждають внутрішні органи. Якщо недбало ставитися до здоров'я, то і результат буде плачевним. Тому хоча б 1 раз на рік варто відвідувати санаторій. Наприклад, в Білорусії, де можна відпочити якісно і недорого.


Чому саме Білорусь?

санаторії Білорусії відкривають відмінні можливості для поєднання лікувальних процедур і повноцінного відпочинку. Ця країна, яку називають Маленькій Швейцарією, дивує тих, хто приїжджає мальовничими лісами і озерами, чистим повітрям, цілющими грязями і джерелами.


Мінеральні і термальні води, торф'яні і сапропелеві грязі, прекрасний клімат і наявність в повітрі речовин, які заспокоюють нервову систему, - всі ці «коштовності» природи дають величезну перевагу білоруським санаторіям в лікуванні і омолодження. Адже вони дозволяють пацієнтам знайти здоров'я, красу і відмінний настрій.


Процедури омолодження в білоруських санаторіях

Санаторії Білорусії, ціни в яких значно нижче, ніж в російських здравницях, порадують вас якісними омолоджують процедурами. Тут ви зможете пройти курс унікальних процедур по оздоровленню організму. Пропонуємо ознайомитися з деякими з них:

  • Масажі, спа, грязелікування - приємні і ефективні процедури для антивікового догляду за обличчям і тілом. Різні види масажів, водо- і грязелікування, процедури з водоростями і камінням, - дають відмінний оздоровлюючий і косметичний ефект. З організму виводяться токсини, поліпшується кровообіг, підвищується тонус, зникають целюліт і розтяжки. Шкіра набуває красивий свіжий колір, гладкість і бархатистість.
  • Радонові ванни - насичення організму мінеральної радонової водою. Ці ванни допомагають комплексному оздоровлення організму: знижують холестерин, покращують кров і обмін речовин, активізують імунітет і попереджають старіння.

  • Сухий аквамасаж - масаж в спеціальній аквакапсуле. Він проводиться за допомогою 36 водяних струменів, які коригують проблемні зони з усіх боків тіла. Після процедури шкіра стає еластичною, прибирається «апельсинова кірка», знижується вага.
  • Ультразвукова чистка обличчя - процедура очищення шкіри ультразвуком. Проводиться із застосуванням масок, сироваток і кремів. Під час процедури шкіра не травмується, при цьому поліпшується кровообіг і регенерація клітин, що надає особі свіжість і перешкоджає старінню.
  • Електромезотерапія - безпечна процедура, що насичує шкіру вітамінами, амінокислотами і корисними мінералами. Процедура повертає гладкість і еластичність шкірі обличчя, декольте і грудей, а також коригує контури тіла і прибирає целюліт.

  • Радіочастотний ліфтинг - підтяжка обличчя без хірургічного втручання. Метод стимуляції клітин шкіри, при якому поліпшується вироблення колагену і еластину. Шкіра підтягується і стає еластичною, зникають жирові відкладення і целюліт.
  • Гірудотерапія - лікування п'явками. Вони допомагають усунути зморшки, пігменти шкіри, целюліт і зайву вагу.
  • Лазеротерапія - лазерна стимуляція клітин для позбавлення від зморшок, вугрів, пігментів шкіри, випадіння волосся.
  • Кріотерапія - лікування повітрям або азотом, охолодженим до температури -150-190 ° C. Кріотерапія тонізує організм, стимулює оновлення клітин, робить шкіру гладкою і красивою.

Де все це спробувати?

Санаторій "Борове" (Вітебська область): косметологія, масажі, аквакапсула, грязелікування, кріотерапія; мінеральні, перлові, скипидарні ванни.

Санаторій ім. Леніна (Могильовська область): гірудотерапія, лазеротерапія, електромезотерапія, мінеральні ванни і грязелікування.

Санаторій Нарочь (Мінська область): лікування сапропелеві грязі, ванни з морською сіллю і шоколадом, антицелюлітна програма, вакуумний масаж живота, радіочастотний ліфтинг, ультразвукова чистка обличчя і більше 10 комплексних програм догляду за шкірою.


Якщо ви переглядаєте санаторії Білорусії, офіційний сайт kurort-expert.ru буде радий запропонувати безліч варіантів, де ви зможете відпочити душею і тілом, омолодити шкіру, підтягнути зморшки, скорегувати фігуру. І звичайно ж, зарядитися позитивними емоціями!

За матеріалами сайту kurort-expert.ru

Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкова!


Чому саме Білорусь?
Чому саме Білорусь?
Де все це спробувати?

Новости