Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новий рік в Білорусії - все, що ви не знали

Погодьтеся, мало хто з росіян всерйоз замислюється про новорічні канікули в Білорусії

Погодьтеся, мало хто з росіян всерйоз замислюється про новорічні канікули в Білорусії. Якщо не брати до уваги людей, що віддають перевагу сімейне святкування Нового року, то більшість віддасть перевагу Туреччину, Єгипет або гірськолижні курорти Європи. Тим часом, Білорусія не дарма вважається однією з кращих країн для російських туристів. До того ж, щоб відвідати цю країну, не потрібна віза.

Селище міського типу Мир. Розташований в 90 км від Мінська і по праву вважається одним з кращих населених пунктів для святкування Нового року. Тут розташований замок XVI століття, який в новорічну ніч особливо привабливий.

Музейний комплекс «Дудутки», розташований під відкритим небом і працює навіть взимку Музейний комплекс «Дудутки», розташований під відкритим небом і працює навіть взимку! любителі зустріти Новий рік оригінально будуть в захваті! Саме в цьому музеї ви зможете повністю зануритися в побут білоруського селянина XIX століття, оглянути справжню млин початку минулого століття, відвідати місцеву ферму і ставок.

Біловезька пуща. Саме тут знаходиться резиденція білоруського Діда Мороза. І він зовсім не казковий, а справжнісінький: веде сторінки в соціальних мережах, там же приймає новорічні листи від дітвори і ділиться цікавими фотографіями. У новорічні свята тут проходять різні фестивалі, працюють ярмарки та заклади громадського харчування.

Гірськолижний курорт «Логойск», розташований поблизу Мінська. Унікальна білоруська природа, хвойні ліси і траси будь-якої складності припадуть до смаку як новачкам, так і досвідченим професіоналам. Не забудьте купити новорічні іграшки , Щоб обдарувати ними друзів і знайомих!

Мінськ - столиця Білорусії Мінськ - столиця Білорусії. У новорічну ніч місто особливо гарний: вулиці і площі прикрашені гірляндами і різними світлодіодними фігурками . Тут ви можете спробувати всі страви національної кухні, від різноманітних картопляних до запеченої птиці та хвилинах домашніх ковбасок. До речі, ви можете не турбуватися про свою безпеку. У Білорусії низький рівень злочинності, а в Новорічну ніч на вулицях чергують посилені патрулі міліції.

Буде нечесно не розповісти про знаменитого озері Нароч. Це найбільше озеро з 40 водойм поменше, розташованих в Національному парку. Мальовничі зимові ліси, різноманітні тварини і птахи приведуть в захват цінителів дикої природи.

Особливо порадіють любителі зимової риболовлі: в озері живе більше 20 видів риби, організовується підлідна риболовля.

Тепер ви знаєте, як зустріти Новий рік в Білорусії. На закінчення додамо, що відпочинок вам обійдеться значно дешевше, ніж у тій же Туреччині або Єгипті. Знамените білоруське гостинність припаде до смаку навіть найвибагливішим туристам!


Новости