Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гірськолижні курорти Білорусії

  1. Мозир
  2. Силичи
  3. Логойск
  4. Раубічі

Останнім часом Білорусь стає все більш популярна для туристів. Одним з найбільш затребуваних і запитуваних є гірськолижний відпочинок. І це не дивно, адже схили і пагорби, якими багата країна, ідеально підходять для заняттями зимовими видами спорту. Але незважаючи на це, клімат тут дуже м'який, тому тут буде дуже комфортно відпочивати з дітьми.

Гірськолижні бази і комплекси на білоруських курортах відповідають всім вимогам і є одними з найсучасніших. Тут є траси від найпростіших - для новачків, до трас з підвищеним рівнем складності, на яких тренуються професіонали. Але, в силу своїх особливостей, більш цікаві білоруські траси будуть все таки любителям і тим, хто бажає навчитися кататися.

Цінова політика гірськолижних центрів країни досить лояльна щодо світових курортів. Але тим не менш якість обслуговування залишається на висоті. Співробітники гірськолижних центрів дуже ретельно стежать за справністю і функціональністю обладнання, підйомників та інвентарю.

Зайнятися зимовими видами спорту Ви можете відправившись в будь-який з міст даного курортного напрямку. У кожному з них своя історія, свої традиції та архітектура, яка дуже добре поєднується з зимовими пейзажами і засніженими пагорбами.

Після активного відпочинку Вам завжди запропонують продегустувати страви місцевої кухні і ознайомитися з місцевими пам'ятками.

Мозир

Мозир відносять до числа найстаріших курортів країни. Він має у своєму розпорядженні сучасними трасами, які припадуть до душі тим, хто тільки починає знайомитися з гірськолижними видами спорту. Довжина спуску 300 метрів з перепадом висот в 35 метрів роблять курорт відмінним місцем для сімейного відпочинку. Найпопулярніша розвага - катання на тобоганів. Також є умови для сноубордів і бобслею. Відпочиваючи в Мозирі, вирушайте на екскурсію на Замкову гору, де розташований замок XV століття.

Відпочиваючи в Мозирі, вирушайте на екскурсію на Замкову гору, де розташований замок XV століття

Мозир, вул. Калініна, д. 38

Ціни від 1 341 руб.

Мозир, б-р Юності, д. 26

Ціни від 3 000 руб.

Силичи

Курортний комплекс Силичи розташований в Логойському районі. Його відкриття відбулося в 2005 році. Від Мінська його відділяє 32 кілометри. Інфраструктура представлена ​​4 гірськолижними трасами різного рівня складності, майданчиками для катання на санях, закритим катком. Чудовим доповненням насичених програм стане відвідування бару, ресторану або сауни. Залежно від ваших уподобань для проживання представлені комфортабельні готелі, гостьові будинки та затишні садиби.

Залежно від ваших уподобань для проживання представлені комфортабельні готелі, гостьові будинки та затишні садиби

Силичи, вул. Центральна, д. 6

Ціни від 2 618 руб.

Силичи, вул. Центральна, д. 12

Ціни від 1 916 руб.

Логойск

Логойск - приголомшливе місце для відпочинку. Для любителів лижного спорту тут облаштовано 7 трас різного рівня складності. Є червоні і зелені маршрути для початківців. З новачками працюють інструктори. Для справжніх гурманів свої двері відкриває ресторан з національною кухнею. На території гірськолижного комплексу функціонує комфортабельний готель і кілька затишних будиночків. Крім цього житло можна зняти в садибах недалеко від спортивної бази. Інфраструктура представлена ​​барами, кафе, лазнею та сауною.

Інфраструктура представлена ​​барами, кафе, лазнею та сауною

Логойск, вул. Центральна, д. 6

Ціни від 766 руб.

Мінська обл., Суха Гора, вул. Райдужна, д. 3

Ціни від 2 235 руб.

Раубічі

Раубічі - гірськолижний курорт, що розташувався недалеко від Мінська. Це не тільки відмінне місце для активного відпочинку, а й розвинений спортивний комплекс, в межах якого проводили чемпіонати Європи та світу з лижних видів спорту. На території функціонує кілька готелів, каток, кафе, ресторани, сауна, магазини, бібліотека і кінозал. Відмінна інфраструктура Раубічі дозволяє розглядати селище навіть в цілях ділового туризму. Місцеві приїжджають сюди на вихідні не тільки заради активного проведення часу, але для душевного відпочинку в колі друзів.

Місцеві приїжджають сюди на вихідні не тільки заради активного проведення часу, але для душевного відпочинку в колі друзів

Раубічі, вул. Іванівська, д. 4б

Ціни від 2 235 руб.

Раубічі, сел. Околиця

Ціни від 5 747 руб.

Новости