Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що летів з Москви в Алмати літак "Ейр Астани" здійснив вимушену посадку в Атирау


Photo courtesy of airastana.com.

Прямував з Москви до Алмати літак компанії "Ейр Астана" здійснив вимушену посадку в аеропорту Атирау, передає кореспондент Tengrinews.kz.
Як повідомив менеджер з корпоративних комунікацій авіакомпанії Тлек Абдрахімов, літак вилетів 10 січня через аеропорту Шереметьєво о 09.20 (за часом Москви). "Приблизно через годину польоту літак змушений був здійснити посадку з технічних причин. Зараз неполадки в лайнері усуваються. На даний момент всі пасажири цього рейсу очікують в аеропорту Атирау. О 21.25 (за часом Астани) повинен вилетіти інший літак, який доставить більшу частину пасажирів в Алмати. Решта полетять іншим рейсом, приблизно ще через три години ", - зазначив він.
Тим часом, як розповів Tengrinews.kz один з пасажирів цього рейсу, вимушену посадку літак здійснив через задимлення на борту.
Нагадаємо, раніше літак авіакомпанії "Бек Ейр", що слідував в 16.45 з Усть-Каменогорськ в Алмати, здійснив вимушену посадку в Шимкенті. Лайнер долетів до пункту призначення, але не зміг здійснити посадку через несприятливі умов. Пілоти були змушені піти на запасний аеродром. Варто відзначити, що літак все ж долетів до Алмати вранці наступного дня.

Новости