Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія БЕК ЕЙР

  1. Сфера діяльності
  2. Соціальні мережі
  • Адреса: Казахстан, м.Алмати, Міжнародний аеропорт м.Алмати, 2-й поверх терміналу, праве крило
  • Телефон: +7 (701) 733-4576, +7 (727) 354-5000
  • E-mail: [email protected]
  • Web: https://bekair.aero
  • Анкета створена: 15.06.2017, змінена: 20.02.2018 (за відкритими джерелами)

Сфера діяльності

Авіакомпанія "BEK AIR" - це перша в Казахстані низкобюджетная авіакомпанія (Low-coster), що здійснює внутрішні регулярні авіаперевезення в / з міст Астана і Алмати в міста Атирау, Актау, Актобе, Уральськ, Костанай, Павлодар, Караганда, Шимкент, Кизилорда, Жезказган і між ними, а також в міста Москва і Санкт-Петербург з міста Уральськ і чартерні рейси в напрямку багатьох країн СНД, а також О.А.Е., Туреччину, Монголію і Китай.
Місія регіональної авіакомпанії "BEK AIR" - забезпечити безпечні, ефективні і фінансово доступні основній масі населення авіаперевезення по Республіці Казахстан і за її межі. Для цього компанія вибрала надійні моделі повітряних суден Fokker-100, що мають найбільш підходящу для регіональних польотів конфігурацію.
На сьогоднішній день парк повітряних суден Авіакомпанія "BEK AIR" становить 7 (сім) літаків типу Fokker-100 в конфігурації до 108 крісел.
Поповнюється парком повітряних суден Авіакомпанія "BEK AIR" має намір розширювати географію польотів, дотримуючись регулярність, пунктуальність і безпеку польотів, якісне обслуговування пасажирів.
Основний пріоритет компанії - якісне і недороге обслуговування пасажирів при найвищому рівні регулярності, пунктуальності і безпеки авіаперевезень.

Соціальні мережі

Зміни до відомостей про авіапідприємстві Авіакомпанія "БЕК ЕЙР" вносилися: 20.02.2018. Доповнити розміщену інформацію або внести в неї зміни можна звернувшись в агентство «Авіапорти».

Новости