Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсія з Праги до Мюнхена і замки Баварії Нойшванштайн і Ліндерхоф, з ночівлею в Фюссені і з заїздом в Віскірхе і Обераммергау.

  1. Екскурсія з Праги в Нойшванштайн. Пропонуємо Вашій увазі топовий, дводенний маршрут Казкові замки...
  2. Славне місто Фюссен - це окрема пісня!
  3. Приблизний план поїздки:
  4. Як бронюється готель для ночівлі:
  5. На що потрібно звернути увагу при бронюванні:
  6. Як вибрати оптимальний варіант поїздки:
  7. Зимове доповнення:
  8. Вартість індивідуальної поїздки по даному маршруіу:
  9. Вартість вхідних квитків на туристичні об'єкти:
  10. Як зар езервіровать поїздку:
Екскурсія з Праги в Нойшванштайн.

Пропонуємо Вашій увазі топовий, дводенний маршрут

Казкові замки Казкового Короля.

Скажу без жодного перебільшення - це поїздка, яка відноситься до розряду MUST SEE і запам'ятовується на все життя.

Дуже рекомендую цю поїздку!

На початку нашої екскурсії з Праги в баварські Альпи ми відвідаємо ситий, п'яний і веселий Мюнхен - істинно баварський і, мабуть, найприємніший і харизматичний з великих міст Німеччини, де Вас очікує двогодинна оглядова екскурсія по історичному центру міста, точно така ж, як і в   одноденної поїздки в Мюнхен з Праги На початку нашої екскурсії з Праги в баварські Альпи ми відвідаємо ситий, п'яний і веселий Мюнхен - істинно баварський і, мабуть, найприємніший і харизматичний з великих міст Німеччини, де Вас очікує двогодинна оглядова екскурсія по історичному центру міста, точно така ж, як і в одноденної поїздки в Мюнхен з Праги. Приблизно о 14 годині ми закінчимо нашу екскурсію і на короткий час розлучимося, Ви отримаєте декілька годин вільного часу на обід і шопінг. Ну а в 17-30 ми з Вами зустрінемося знову на нашій парковці і продовжимо наш вояж.

Далі у нас з Вами в цей день буде ще багато чого. Заїзд в унікальну церкву Віскірхе з приголомшливим ефектом 3D на стельового розпису, прибуття в чарівний і романтичний Фюссен і прогулянка по ньому, красивий вечерю, зручний нічліг.

Славне місто Фюссен - це окрема пісня!

Повірте - це не простий про місце для ночівлі поблизу знаменитих замків Повірте - це не простий про місце для ночівлі поблизу знаменитих замків. Ночівля в Фюссені - це самодостатня, дуже красива і приємна частина нашої програми! Там є свій власний замок - Хохшлосс, що стоїть поруч з чудовим монастирем святого Магнуса, так, що навіть не відразу зрозуміло, де закінчується одне і починається інше. Вас чекає вечірня прогулянка по Фюссені з оглядом його пам'яток, а потім вечеря з баварським пивом в одному з недорогих, але таких смачних баварських ресторанчиків. Фюссен - чарівний містечко, нагодований романтикою середньовіччя, кажу Вам безумовно ...

Отже, ночуємо на хрустких простирадлах, в альпійській тиші і спокої, серед ідеальної альпійської екології, висипаємося так, як уже давно не висипалися, а вранці нас чекає сніданок.

Нехитрі продукти - сир, яйце, масло, шинка. Начебто нічого особливого, якби не один нюанс. Всі ці продукти - місцеві, такий там закон. А значить, сир зроблений тут же, в Альген. В інших місцях за нього просять великих грошей! Робиться з молока з смарагдових альпійських пасовищ, Ви їх побачите самі. Бачили рекламу шоколадок "Мілк"? Все саме так і є, ні в чому не обманули. У яєць жовтки жовті. Масло - смачне і масляні. Шинка зі сльозою, зроблена вчора в сусідньому селі ...

Снідати потрібно щільно, попереду - довгий і дуже насичений подіями день, що складається з навантажень і вражень Снідати потрібно щільно, попереду - довгий і дуже насичений подіями день, що складається з навантажень і вражень! Вас чекають Нойшванштайн, Хоеншвангау і Ліндерхоф, гірські озера, багато емоцій, ходьба вгору-вниз, переїзд по території Австрії в інший район Баварії (особливості місцевої географії і рельєфу), фотографування, перекушування на ходу, можливий підйом на альпійську вершину Тегельберг, а для самих безбашенних - спуск з неї на парашуті, тандемом з інструктором! Недешеве задоволення, щось близько 135 євро, але 1730 метрів по вертикалі - це Вам не це!

Ближче до ночі повернемося до Праги Ближче до ночі повернемося до Праги. Дороги назад Ви не помітите, оскільки будете міцно спати ...

Приблизний план поїздки:

1. Заїдемо за Вами в готель приблизно в 7-30, в залежності від початку сніданку у Вашому готелі. Їхати не поснідавши - не можна!

Будь ласка, не забувайте паспорта і страховки!

2. Приблизно в 11-30 прибуваємо в Мюнхен. Наша парковка розташовується безпосередньо в в історичному центрі, близько Марієнплац і йдемо на оглядову прогулянку по туристичній стежці історичного центру міста, яка займає приблизно 2 години. Далі Ви маєте вільний час на обід, шопінг, самостійні прогулянки.

3 3. У 17-00 їдемо з Мюнхена в Альпи, по дорозі заїжджаємо в унікальну Wieskirche і приїжджаємо в містечко Фюссен, де і ночуємо - це найцікавіший варіант. Середньовічний, дуже гарне містечко, зі своїм монастирем і замком - сам по собі є об'єктом туристичного інтересу! Якщо в Фюссені не вдалося забронювати нічліг за розумною ціною - ночуємо в альпійському селі в якомусь мальовничому місці. Ночівля в Фюссені - 60-90 євро за двомісний номер, в залежності від сезону

4. З ранку - виїжджаємо з Фюссена в Швангау (5 км), де власне і стоять два замки - Нойшванштайн і Хоеншвангау, оглядаємо замок батьків Людвіга II - Хоеншвангау і замок самого Людвіга - Нойшванштайн. Трохи інформації про замах Баварії і про славне місто Фюссені Ви знайдете в описі дводенної поїздки "Все баварські замки Людвіга Другого - Казкового Короля".

Квитки в Нойшванштайн на найоптимальніший час ми зарезервуємо.

ПРИМІТКА: Останнім часом стало тенденцією не ходити в замок Хоеншвангау, оскільки інтер'єри замку багато в чому дубльовані в Нойшванштайні, а замість цього заїхати на зворотній дорозі в чудовий містечко Обераммергау, відомий на весь світ аж трьома унікальними речами ПРИМІТКА: Останнім часом стало тенденцією не ходити в замок Хоеншвангау, оскільки інтер'єри замку багато в чому дубльовані в Нойшванштайні, а замість цього заїхати на зворотній дорозі в чудовий містечко Обераммергау, відомий на весь світ аж трьома унікальними речами. Якими саме? Дізнаєтеся! Заїзд в Обераммергау або ж відвідування замку Хоеншвангау, а то і навіть підйом на вершину Тегельберг (1730 метрів) по канатній дорозі - цілком на ваш розсуд.

Потім ми перетинаємо кордон Австрії та по території Тіролю висуваємося в другій замок Людвіга - його літню резиденцію Линдерхоф, це приблизно 50 км від Швангау.

5. Після огляду Линдерхоф - або беремо курс відразу на Прагу, або, якщо залишається час - заїжджаємо в красивий альпійське містечко з писаними будинками Обераммергау, обідаємо, після чого беремо курс на Прагу.

Важливо пам'ятати, що ми повинні виїхати до Праги не пізніше 17- 30.

6. Прибуття в місто Прага - орієнтовно в 23-00.

варіант №2

Все те ж саме, але ночівля - в Мюнхені. Тобто їдемо в Мюнхен, селимося в готель, оглядаємо місто, ввечері щільно сидимо за пивом в Хофбройхаус (нацистське гніздо, звідки власне почався пивний путч). Ночуємо. Вранці, о 8-30 виїжджаємо в Альпи. Програма та ж, що і в першому варіанті, але часу на Обераммергау вже не вистачить ...

Переваги - більше часу проводимо в Мюнхені. Маємо хороший шопінг, а так само багато пива в мюнхенських пивних.

Недоліки - нічліг в Мюнхені може бути дорожче, ніж в Фюссені (але може і не бути).

Як бронюється готель для ночівлі:

Ви самостійно бронюєте свій нічліг через дуже надійну систему booking.ru. При виборі готелю Ви керуєтеся тільки і виключно своїми уявленнями про рівень ціни і рівень комфорту. Це не тільки вигідно для Вас, а й дуже цікаво! Ну а якщо потрібна допомога чи порада - я завжди на зв'язку. Бронювання виконується російською мовою, це дуже просто. Для бронювання використовується Ваша банківська карта. При бронюванні ні готель, ні система Booking не знімає з неї гроші і не блокує їх - це лише спосіб Вашої ідентифікації. Оплата здійснюється безпосередньо в готелі, готівкою або карткою. Після проведення бронювання роздрукуйте ласка підтвердження про бронювання і візьміть його з собою в готель. Про проведене бронюванні негайно поінформуйте нас, щоб ми могли забронювати готель для себе неподалік.

На що потрібно звернути увагу при бронюванні:

- включений сніданок у вартість номера.

- безкоштовна скасування бронювання.

За інших рівних умов вибирати краще такі готелі.

Якщо для Вас виконати бронювання самостійно по яким - то причин важко - напишете мені, все вирішимо.

Як вибрати оптимальний варіант поїздки:

Принцип такий:

- якщо Ви хочете в Мюнхені робити шопінг до закриття магазинів в 20-00, а після відпочити в найбільшій пивній Європи Хофбройхаус - потрібно ночувати в Мюнхені, а вранці, в 8-30 виїжджати в Альпи.

- якщо вас шопінг і пивні не особливо цікавлять, а хочеться погуляти і переночувати в середньовічному романтичному альпійському містечку зі своїм монастирем і замком - тоді з Мюнхена потрібно їхати вже в 17-00 і ночувати в Фюссені, баварське пиво там теж є в безлічі! В цьому випадку ми встигаємо заїхати по шляху в унікальну церкву Віскірхе (Wieskirche). Особисто я дуже рекомендую зробити так. Якщо ж дана церква Вас не цікавить - перебування в Мюнхені можна продовжити на годину-півтори.

Зимове доповнення:

- Ночівля я раджу розглядати саме в Фюссені, а не в Мюнхені, все ж це набагато цікавіше! Фюссен - середньовічний альпійський чарівний містечко, Вам там неодмінно сподобається!

- З 8 жовтня замки працюють в скороченому режимі, з 9 до 15 годин. Тобто реально на другий день подивитися тільки найцікавіші Нойшванштайн і Ліндерхоф, і звичайно ж заїхати в Обераммергау. Підйом на Тегельберг, відвідування Хоеншвангау (замок максимілліана Другого, який був батьком Людвіга Другого) - доведеться відкласти до літа.

- Якщо самостійне бронювання готелю викличе у Вас труднощі - пишіть, все вирішимо.

Вартість індивідуальної поїздки по даному маршруіу:

Ціни вказані в євро, за одного туриста.

Кількість туристів,

чол.

2 чол. 3 чол. 4 чол. 5 чол. 6 чол. 7 чол. 8 чол.

Вартість поїздки,

євро за людину

275190150130115

110

100

Щоб оцінити приблизний бюджет Вашої поїздки рекомендую вважати вартість ночівлі в розмірі 30-50 євро на людину, щоб готель був хорошим, щоб отримати задоволення від поїздки і обійтися без негативу від ночівлі в 3-4 місному номері з незнайомими людьми. Ну в самій-то справі, ми ж з Вами не кожен день їздимо в ці чудові місця? Ми обов'язково знайдемо для Вас оптимальний варіант!

Вартість поїздок груп понад 8 осіб - за запитом.

У вказану ціну входить вартість трансферу туди-назад, дорожні збори, парковки, екскурсійне обслуговування, а так само добові і квартирні Вашого водія - гіда.

У вказану ціну не входить вартість Вашого ночівлі і вартість Ваших вхідних квитків на туристичні об'єкти.

Вартість вхідних квитків на туристичні об'єкти:

Нойшванштайн - 14 євро, діти до 18 років - безкоштовно.

Хоеншвангау - 12 євро, діти до 18 років - безкоштовно,

Линдерхоф - 8 євро 50 центів, діти до 18 років - безкоштовно.

Підйом на Тегельберг - 18 євро (туди-назад), діти з 9 до 15 років - 17 євро, діти з 6 до 9 років - 9 євро.

Музей BMW - 10 євро.

Як зар езервіровать поїздку:

Для резервації поїздок ласка надішліть на нашу електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. У вас повинен бути включений JavaScript для перегляду. заявку у довільній формі, в якій вкажіть наступні дані:

- дату поїздки,
- назва і адреса Вашого готелю в Празі чеською мовою, так, як написано у Вашому туристичному ваучері,
- Ваш контактний номер телефону в Празі,
- кількісний і демографічний склад групи - чи є в групі діти, люди похилого віку або люди з обмеженими можливостями,
- особливі побажання на поїздку.

- ВАЖЛИВО! Чи бажаєте Ви, щоб ми виставили замовлену Вами поїздку в лист Приєднання , З тим, щоб до Вашої групи могли приєднуватися поодинокі туристи? У будь-якому випадку, вирішувати або на дозволяти приєднання - вирішувати тільки Вам. Обидва варіанти мають свої плюси - якщо Ви не згодні з приєднанням Ви зберігаєте свою приватність, якщо згодні - маєте шанс зменшити свої витрати.

Залишається лише тільки дочекатися від нас підтвердження резервації.

На цьому все, передоплати ми не беремо, оплата відбувається готівкою євро, безпосередньо Вашому водієві-гіда, під час поїздки.

Особливо просимо Вас у разі зміни Ваших планів на поїздки поставити нас до відома про це якомога раніше.

Альпи - баварські, австрійські, швейцарські - це моя персональна спеціалізація в агентстві, тому з великою ймовірністю в цю поїздку я Вас повезу особисто.

Гарного Вам Подорожі з Праги в Альпи,

Щиро Ваш,

Олексій Гостєв, директор агентства Travelera.

Олексій Гостєв, директор агентства Travelera

Бачили рекламу шоколадок "Мілк"?
Якими саме?
Ну в самій-то справі, ми ж з Вами не кожен день їздимо в ці чудові місця?

Новости