Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Друга за висотою будівля Ізраїлю побудують в Бат-Ямі

Ізраїль. Бат-Ям. Фото з сайту flickr.com

Мер міста Бат-Ям спільно з обраними членами ради схвалили будівництво кварталу City Center, в якому буде зведено друга за висотою будівля Ізраїлю. Здійснення проекту покладено на компанію Mirazhi Group.
Як повідомляє портал Globes Online , Документація на об'єкт в даний момент знаходиться на розгляді в Центральній регіональної комісії з планування та будівництва. Згідно з проектом, в комплекс увійдуть дві будівлі висотою в 38 поверхів, в яких розмістяться 324 квартири і одна будівля висотою в 50 поверхів, загальна площа якого становить 50 тисяч квадратних метрів.
50-поверхова вежа, висота якої дорівнює 160 метрам, стане офісним комплексом. Поруч з нею пізніше зведуть двоповерховий торговий центр.
Найвища вежа Ізраїлю під назвою Moshe Tower володіє висотою 244 метри і знаходиться в Рамат-Гані.

Довідка порталу "Нерухомість і ціни"

Бат-Ям розташований в самому центрі країни, на узбережжі Середземного моря, і межує з містами Холон і Тель-Авів. Бат-Ям (перша назва міста було «Байт ва-ан» - «Будинок і Сад») заснований в 1926 р заможними торговцями з Яффо, членами організації «Байт ва-ан».

Населення міста значно зросла за рахунок репатріантів. У 1938 році поселення отримало сьогоднішню назву, а в 1958 - статус міста. Чисельність населення - 180 000 жителів, 35 000 складають представники східних громад і вихідці з країн СНД.
Місто забудований в основному багатоповерховими будинками. Ціна 3-кімнатної квартири в оренду - 450-500 доларів в місяць, квартири на покупку - 110-130 тисяч доларів.

Новости