Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бат Ям - куди сходити

На цікавить наших читачів питання «Бат Ям - куди сходити» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Їдемо з чоловіком у Бат-Ям. Поки він буде проходити планове обстеження в клініці, у мене буде пара вільних днів. Порадьте, будь ласка, куди сходити і що подивитися?

15.03.2018 Ольга Миколаївна До


Відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру»

ру»

Бат-Ям - це красивий тихий курорт неподалік від Тель-Авіва . Тут багато готелів різної категорії, пансіонатів і клінік. У сезон відпусток чудові пляжі Бат-Яма користуються популярністю не тільки у самих ізраїльтян, а й у численних туристів з усього світу. Тож не дивно, що у гостей курорту часто виникає питання, куди сходити і як розважитися в Бат-Ямі.
Для спокійних прогулянок і споглядального відпочинку найкраще підійде чудова набережна, яка примикає до міського парку. Численні кафе запрошують відпочити за столиком, випити чашечку кави і насолодитися морськими видами. Ближче до вечора на набережній пожвавлюється. Тут часто проходять паради, концерти, фестивалі вуличних театрів і всякі міські розважальні заходи.
Любителям мистецтва варто заглянути в виставкову галерею "Рів'єра". Тут часто проходять виставки картин і скульптур відомих художників.
У невеликому Бат Ямі є свій відомий музей - "Будинок Рибака", в якому можна познайомитися з роботами художника Іссахаре-Бера Рибака.
Дуже популярна у туристів, відпочиваючих в Бат Ямі, екскурсія в сусіднє містечко Лод, де, згідно з легендою, похований Святий Георгій Побідоносець. У Лоде ви побачите церкву, побудовану хрестоносцями, старовинні мечеті, стародавні міські лазні.
З Бат Яма також можна зробити пізнавальні екскурсії в Старий Яффо, в Тель-Авів, розташовані в 5 км від курорту (прогулятися сюди можна навіть пішки, уздовж моря), в Єрусалим (Дорога туди займе 40 хвилин).

Порадьте, будь ласка, куди сходити і що подивитися?

Новости