Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Підмосков'ї все включено. Відпочинок без проблем і турбот.

  1. В яких готелях найкраща система все включено в Підмосков'ї?
  2. обслуговування по системі «all inclusive»:

У нашій країні система «все включено» або All Inclusive в готелях була відсутня і далеко не всі знають, що в Підмосков'ї давно і не гірше, ніж в Туреччині і Єгипті, надається такий комплекс послуг У нашій країні система «все включено» або All Inclusive в готелях була відсутня і далеко не всі знають, що в Підмосков'ї давно і не гірше, ніж в Туреччині і Єгипті, надається такий комплекс послуг.

Ви хочете під час відпочинку повністю відключитися від всіх проблем і турбот, забути про повсякденні побутових турботах і розслабитися на всі 100%? Тоді вибирайте відпочинок в Підмосков'ї «все включено», щоб не думати, в яке кафе йти на вечерю і яку з додаткових платних послуг вибрати.

Замовивши відпочинок в Підмосков'ї по системі «все включено», Ви позбудетеся від необхідності вважати і щось економити. Заплативши за путівку один раз, ви будете насолоджуватися відпочинком кожен день, не дістаючи гаманець з кишені.

Якщо Ви вибрали відпочинок за системою «все включено» в Підмосков'ї, то буде стимул користуватися всім, а не сидіти в номері, частіше ходити в басейн, сауну, лазню, боулінг, грати в більярд, відвідувати концерти, шоу-програми та дискотеки. Вихідні або відпустку принесуть Вам велике задоволення і користь.

В яких готелях найкраща система все включено в Підмосков'ї?

У парк-готелі сонячний СПА 4 зірки, розташованому в 50 км від МКАД недалеко від Ленінградського шосе, одне з кращих пропозицій «all Inclusive» для Підмосков'я. Страви триразового розширеного «шведського столу» завжди апетитні і свіжі, вибір задовольнить будь-якого гурмана.

У будь-який момент з 8 ранку до 11 вечора можна випити холодного пива з традиційними для цього напою холодними закусками. Можна пригоститися і міцнішими напоями: шампанським, горілкою або вином. Але більшість гостей воліють в перервах між сніданком, обідом і вечерею посидіти і поспілкуватися за чашкою гарячого чаю, кави або шоколаду з випічкою, а в жарку погоду сьорбнути прохолодного соку, лимонаду, мінеральної води або з'їсти свіжий фрукт або морозиво.

Вибираючи відпочинок в Підмосков'ї по системі «все включено» в парк-готелі «Сонячний» в лісопарку поруч з Жівагінскім ставком, Ви, після оплати за проживання, вибираєте будь-який з варіантів розваг, який буде безкоштовним. Це може бути відвідування боулінгу та більярду, всіх спортмайданчиків, прокат сезонного спортінвентарю (велосипедів, лиж, ковзанів), перебування в СПА центрі з басейнами і парними, кіно і шоу програми кожен день, дискотеки і караоке.

10 учасників анімаційної команди знають, як розвеселити і дітей, і дорослих. Діти тут нудьгувати точно не будуть. У величезному розважальному комплексі, лабіринті, ігровій кімнаті час пробігає весело, з користю і непомітно.

обслуговування по системі «all inclusive»:

  • розширений шведський стіл: сніданок (08: 00-11: 00), обід (13: 00-16: 00), вечеря (19: 00-23: 00);
  • протягом всього дня з 8-00 до 23-00 розливне пиво, каву, чай, випічка, морозиво, соки, пепсі-кола, мінеральна вода, лимонади, алкогольні напої (вино, горілка, шампанське);
  • більярд, боулінг, пінг-понг; відкритий майданчик для волейболу та баскетболу, міні-гольф (в літній час); футбольне поле (в літній час);
  • каток (в зимовий час), обладнаний пляж (в літній час, природна водойма, без служби рятувальників);
  • прокат велосипедів і самокатів (в літній час), прокат ковзанів і лиж (в зимовий час);
  • відвідування термальної зони SPA-комплексу (10 басейнів і термальні кімнати, з них 3 басейни на відкритій вулиці - працюють цілий рік!;
  • тренажерний зал, обладнаний тренажерами фірми TechnoGym (відвідування в спортивного взуття);
  • сквош-корт, скалодром (відвідування в спортивного взуття);
  • розважальна анімація, вечірні шоу-програми, дискотека (у вихідні дні);
  • дитячий розважальний центр, ігрові автомати, дитяча анімація, дитячий лабіринт, відкритий майданчик для дітей;
  • автостоянка.

Ліс Арт Резорт відкрився в 2013 році, влітку 2018 році присвоєно 4 зірки. Готель розташований поруч із селищем Дорохово створені всі умови для повного комфорту і безтурботного відпочинку. Будинки готелів і котеджів тут тільки дерев'яні, «дихаючі». Триразовий "шведський стіл" вирізняється багатством і підбором страв на всі смаки. У великому СПА-комплексі є різні термальні зони: гроти, фонтани, душ вражень, доріжка Кнейпа.

Поруч з 50-метровим басейном - зона релаксації зі спеціальним освітленням для загоряння «штучне сонце». У готелі є ще два відкритих підігріваються басейну, один з них з морською водою. Все це, а також послуги дитячого центру розваг «Чарівний ліс», більярд, хокей, Інтернет і парковка входять в систему «все включено». Ще взимку 2017 року готелі став працювати новий спа-комплекс з лазнями і відкритими підігріваються басейнами.

В готелі зараз працює два відкритих підігріваються басейну, один з них з морською водою. У вартість проживання вже включено відвідування всесезонних комплексів LAGUNA і AQUARIUM з басейнами, фінською сауною і російською лазнею, а також харчування по системі все включено, боулінг і багато іншого. Третій басейн закритий, його розмір 50 метрів, є як і в LAGUNе дитяча гірка, закритий басейн знаходиться в основному корпусі з безліччю парних і чудовим СПА центром. Готель сучасний з приємним дизайном і великою інфраструктурою, тішить і те, що готель розширив свою і територію і є де погуляти. На території є навіть сяючий різними кольорами фонтан, що працює також круглий рік. Прекрасний номерний фонд і котеджі (вілли), особливо радує відкриття нових 2-х поверхових номерів - Townhouse «FAMILIA».

готель Гелиопарк Лісовий - це ще один готель Підмосков'я, який став працювати за системою «все включено». Готель відкрився в січні 2014 року.

За полюбилася багатьом системі «все включено» надається триразове харчування в форматі "шведського столу", без обмеження розливне пиво і безалкогольні напої (чай, кава, соки), випічка, фрукти з 09:00 до 22:00 в ресторані «Шемрок», більярд і настільний теніс, відвідування басейну, двох саун і дитячої зони, прокат інвентарю, дитяча кімната, анімація, надувний містечко і дитяче ліжечко для дітей до шести років. У вартість включений прокат праски і прасувальної дошки, парковка біля ресепшн, розважальні анімаційні програми, вечірні шоу-програми та дискотеки.

Заміський готель « кантрі Резорт »Також радує гостей системою« все включено »в Підмосков'ї. Готель розташований в селищі Вербилки серед соснового лісу, в двох хвилинах ходьби від річки Дубни. Житлові корпуси, ресторани, бари оформлені в стилі «кантрі», і гостей розважають відважні ковбої та індіанці - професійна команда аніматорів готелю. Тихе, спокійне місце на достатньому видаленні від галасливих трас на березі річки в лісовому масиві.

Концепцію «все включено» пропонують також і інші місця в Підмосков'ї, наприклад якщо потрібно відпочити недорого, то підійде « Ателіка Липки »Або парк готель рівня 4 зірки« Воздвиженське " і багато інших.

Якщо готові їхати подалі від Москви, то на береку річки стоїть прекрасний готель Ока Спа резорт . Даний готель, ми також рекомендуємо своїм близьким.

Зараз вже багато пансіонатів прагнуть налагодити роботу по системі «все включено», багато включили у вартість харчування зі спиртними напоями, але найкращим готелем Підмосков'я з розширеним спектром послуг, включеним в вартість, багато років вважається саме парк-готель сонячний .

В яких готелях найкраща система все включено в Підмосков'ї?
Ви хочете під час відпочинку повністю відключитися від всіх проблем і турбот, забути про повсякденні побутових турботах і розслабитися на всі 100%?
В яких готелях найкраща система все включено в Підмосков'ї?

Новости