Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вартість відвідування Ейфелевої вежі виросте

Вартість відвідування найпопулярнішою   паризькій   пам'ятки - Ейфелевої вежі - виросте Вартість відвідування найпопулярнішою паризькій пам'ятки - Ейфелевої вежі - виросте. Про це пише французький новинний портал 20 minutes.

З 1 січня 2018 року ціна вхідного квитка на Ейфелеву вежу збільшиться з 17 євро до 25 євро. Підвищення тарифів обумовлено грандіозними планами по реконструкції візитної картки Парижа.

У плани адміністрації входить також збільшення продажів квитків через інтернет. На даний момент онлайн продається близько 23% квитків. До 2020 року цей показник повинен вирости до 80%. На думку експертів, це дозволить зменшити чергу, яка щодня з раннього ранку вибудовується біля підніжжя споруди.

Нагадаємо, що восени 2017 року навколо Ейфелевої вежі почнуть установку куленепробивної скляної стіни. Такі заходи прийняті з метою посилення заходів безпеки.

Ейфелеву вежу в Парижі щорічно відвідує до 7 мільйонів туристів. Вона відкрита щодня з 09:00 до 00:45. Вартість квитка до самого верху становить 17 євро, до другий рівень - 11 євро. За 7 євро на другий поверх можна піднятися по сходах.

Версія для друку

Новости