Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ейфелеву вежу для захисту від терористів захистять куленепробивним скляним парканом (відео)

цею материал Доступний по-русски

Туристів заспокоюють, що скляний паркан можна буде побачити тільки якщо підійти впритул, тому вид вежі він не зіпсує.

Туристів заспокоюють, що скляний паркан можна буде побачити тільки якщо підійти впритул, тому вид вежі він не зіпсує

Навколо Ейфелевої вежі збудують куленепробивний скляний паркан / Ілюстрація REUTERS

Один з головних символів Парижа Ейфелеву вежу для захисту від терористів обнесуть триметровим скляним парканом, на будівництво якого планують витратити 35 млн євро.

Читайте також Громадський транспорт в Парижі до 2020 року може стати безкоштовним

Як говориться в сюжеті ТСН, на даний момент в Парижі вже починають будівництво нового захисного паркану навколо Ейфелевої вежі, а завершити його планують восени.

Зараз біля підніжжя вежі прибирають стару залізну огорожу і встановлюють нову. Триметровий паркан з куленепробивного скла товщиною в 7 см повинен захистити пам'ятник і туристів від можливих терористичних атак. Автори проекту стверджують, що помітити огорожу можна буде тільки якщо підійти впритул. Тому вид вежі для туристів, яких цей паркан покликаний захистити, він не зіпсує.

Відзначимо, попередній паркан навколо Ейфелевої вежі звели після так званої "Кривавої п'ятниці" в листопаді 2015 року, коли під час серії нападів терористів в столиці Франції загинули 129 осіб.

Як раніше повідомляв УНІАН.Турізм, в Венеції відчувають лазерні технології, щоб попереджати утворення натовпу піших туристів .

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости