Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кіркоров і Басков вибачилися за «Ібіцу» новим скандальним кліпом

(Казань, 20 вересня, «Татар-інформ»). Народні артисти Росії Філіп Кіркоров та Микола Басков вибачилися за свій скандальний кліп Ibiza, що вийшов 8 вересня. Відео опубліковано на YouTube-каналі сценариста «Вечірнього Урганта» Олександра Гудкова, який виступив творцем «Ібіци».
Новий кліп є пародією на відео реперів Каньє Уеста і Lil Pimp «I Love It», ролик яких швидко став вірусним, на даний момент його подивилися більше 120 млн разів.
Відео Кіркорова і Баскова триває дві хвилини. Артисти, одягнені в величезну квадратну одяг - «дізлайкі», спародіювали бренд Уеста Yeezy.
На самому початку ролика співаки приносять вибачення бабусі, яка лає їх і каже, що вони зганьбили всю Росію. Кіркоров з Басковим не заперечують і навіть «каються»: вони «заслужили всі дізлайкі». Музиканти просять фанатку «не йти» і зізнаються, що «хотіли пожартувати, але зачепили її почуття».

У кліпі Басков цитує негативні коментарі користувачів і зазначає, що «на його обличчі сиділи», а глядачі «посивіли»
У кліпі Басков цитує негативні коментарі користувачів і зазначає, що «на його обличчі сиділи», а глядачі «посивіли». Після цього Кіркоров-Уест визнає критику користувачів, що мотив Ibiza повторює «Колір настрою синій» і тут же виправдовується, що «сплагіатив» сам себе. Також Кіркоров зазначив, що не торкався до козла - «він зробив все сам», а козел голосом Гудкова каже, що «Кіркоров не чіпав його там».
Передплатники в Мережі оцінили нове творіння артистів і Гудкова.
«Вони не висміюють свою стару аудиторію, вони по-перше висміюють себе, по-друге Стьобуться тих, хто не розуміє для чого зняті минулі кліпи, тих бабульок, які і не були їх фанатами, але обожнювали їх за відсутністю альтернативи (ну вона є, але приблизно така ж). Бо якщо щось не подобається, то можна забити і слухати далі шарманку ту ж саму, а не позбавити їх звання народних артистів та інше »,« 1. Зробити хайповую Ібіцу 2. Вибачитися за Ібіцу через більш хайповий кліп. Профіт! »- написали фоловерів (пунктуація та орфографія авторів збережені - прим. Т-і).
Раніше публіка назвала кліп Ibiza «огидною гидотою» і запропонувала позбавити Баскова і Кіркорова звання «народних артистів».

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Новости