Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ексклюзивні торти можна замовити в «Баскін Роббінс»

Всі новини Забайкалля і міста Чити Всі новини Забайкалля і міста Чити

Кафе «Баскін Роббінс» вітає чітінцев і гостей міста з наступаючим Новим роком і запрошує скуштувати морозиво, десерти, коктейлі, придбати або замовити ексклюзивні торти.

Як повідомив кореспонденту ІА «Чіта.Ру» 26 грудня представник кафе, асортимент і якість продукції «Баскін Роббінс» відомі по всьому світу.

«Наша репутація світового лідера на ринку заморожених десертів заснована на багаторічних пошуках, послідовності у виборі інгредієнтів і зобов'язань за пропозицією відвідувачам кращого продукту», - зазначив представник «Баскін Роббінс».

1

Всі новини Забайкалля і міста Чити Всі новини Забайкалля і міста Чити   2   Всі новини Забайкалля і міста Чити   3   Всі новини Забайкалля і міста Чити   4   Всі новини Забайкалля і міста Чити   5   Всі новини Забайкалля і міста Чити   6   Всі новини Забайкалля і міста Чити   7   Всі новини Забайкалля і міста Чити   8   Всі новини Забайкалля і міста Чити   9   Всі новини Забайкалля і міста Чити   10   Всі новини Забайкалля і міста Чити 2 Всі новини Забайкалля і міста Чити 3 Всі новини Забайкалля і міста Чити 4 Всі новини Забайкалля і міста Чити 5 Всі новини Забайкалля і міста Чити 6 Всі новини Забайкалля і міста Чити 7 Всі новини Забайкалля і міста Чити 8 Всі новини Забайкалля і міста Чити 9 Всі новини Забайкалля і міста Чити 10 Всі новини Забайкалля і міста Чити

«Кафе« Баскін Роббінс »- це не тільки смачне морозиво, в розмаїтті сортів якого кожен відвідувач воліє, то, що відповідає його смаковим уподобанням. Це і чудові десерти, коктейлі та ексклюзивні торти з морозива. До нас приходять цілими сім'ями, адже у нас багаті традиції і чудові частування », - додав співрозмовник агентства.

Вас чекають за адресами: вул. Ленінградська, 5 і вул. Шилова, 100.

Олена Романова

2011-12-26 10:19 26 грудня 2011

Новости