Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Марат Башаров відпочив в Празі з новою коханкою

Любовні пригоди і вітряний характер російського актора Марата Башарова давно вже стали приводом для пліток як в акторських колах, так і серед колишніх пасій актора. Ледве зійшли з перших шпальт газет обговорення кривавої драми в родині 40-річного артиста і актриси Катерини Архарова, як в аеропорту Сочі Башарова застукали в обіймах заміжньої зірки шоу "Вогні великого міста" Марії Орлової.

Однак виводити в світ як офіційних, так і неофіційних коханих актор, здається, не має наміру. На червоних доріжках світських заходів Марат як і раніше з'являється під руку з колишньою дружиною Єлизаветою Круцко, а ось за кордоном легко знаходить розраду в обіймах гарненьких панянок.

Як повідомляє видання SUPER , Травневі свята актор провів у Празі. За вуличках чеської столиці Марат прогулювався з білявою супутницею.

Як вдалося дізнатися з джерел, близьких до актора, довгоногу красуню звуть Єлизавета Шевиркова. З дівчиною Башаров познайомився більше трьох років тому, ще до шлюбу з Катериною Архарова. Тоді ж між ними і спалахнули романтичні почуття. Правда, незабаром пара розпалася, після чого актор занурився в стосунки з тренером Анною Сазонової, але потім розлучився і з нею, переключивши свою увагу на Архарова.

Єлизавета ж близько року зустрічалася з дизайнером одягу В'ячеславом Масловим. З блакитнооким блондином дівчина об'їхала половину Європи, провівши не самі романтичні вихідні у Франції, Празі і на острові Капрі.

Як виявилося, через кілька років Башаров і Шевиркова зустрілися знову. Отримавши довгоочікуваний розлучення, актор знову запалав пристрасними почуттями до колишньої коханої. У Празі пара оселилася в одному з найдорожчих готелів - Paris Hotel Prague. Тижневе проживання в затишному номері акторові і його супутниці обійшлося майже в 60 000 чеських крон (близько 42 тис. Гривень). Про це свідчать рахунки з номера, в яких фігурують витрати на таксі, сніданки в номер і велику кількість спиртних напоїв з міні-бару.

Залишали готель голубки лише після полудня. Як правило, сніданок вони замовляли в номер, після чого відправлялися на прогулянку. Проходячи по Староміської площі, уздовж пам'ятників і ринку до Карлова мосту, закохані ніжно обіймали один одного.

Невеликі перерви в екскурсійній пішій прогулянці пара робила лише для того, щоб освіжитися знаменитим чеським пивом. У кафе і ресторанах пара незмінно вибирала відокремлені місця - дах або підвальні закутки.

Примітно, що саме в Празі актор рік тому зробив пропозицію Катерині Архарова. Красиве визнання в любові і поваги за традицією коліно, на жаль, не стали для пари дорогою до казкового хепі-енду - вже через п'ять місяців після пишного весільного торжества Башаров до напівсмерті побив дружину, заявивши, що насправді ніколи не любив її.

Однак драма, що розігралася в сім'ї актора, так і не стала уроком для його нинішніх пасій. Єлизавета Шевиркова з ніжністю і любов'ю ловить кожен погляд Башарова, не звертаючи уваги ні на пристрасть улюбленого до алкоголю, на ні його не саме світле минуле.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", при цьому Марат Башаров продовжує набридати колишній дружині гидкими СМС .

Як раніше повідомляв Обозреватель, при цьому   Марат Башаров продовжує набридати колишній дружині гидкими СМС

Чи не набридаємо! Тільки найважливіше - підписуйся на наш Telegram-канал

Новости