Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Башаров відпочиває на Лазурному березі в компанії колишньої дружини і коханки

Марат Башаров відпочиває в Монако з колишньою дружиною і коханкою, & nbsp; фото Бориса Кудрявова

Марат Башаров в ці дні відпочиває на Лазурному березі у великій компанії: артист відправився у відпустку разом зі своєю подругою Ганною та донькою Амелі. Крім того, компанію їм склали колишня дружина Марата Ліза, її нинішній чоловік Сергій і їх маленький син Арсеній.

Марат не просто запросив свою "колишню" і її чоловіка з собою, але ще і повністю оплатив їх вояж. Воістину, високі стосунки!
- Марат вирішив подарувати нам всім це свято, він дуже щедрий чоловік, - зізналася екс-дружина артиста Ліза Круцко журналу "7 Днів".
- Нещодавно в Монако закінчилися перегони "Формули 1", і Амелі, наша з Маратом дочка, дуже хотіла побачити боліди, які ще залишалися в боксах. А потім ми милувалися заходом, годували чайок і кидали монетки в фонтани в надії повернутися.

Нагадаємо, колишня дружина Марата Башарова Єлизавета Круцко в грудні минулого року вдруге стала мамою - вона народила сина від оператора Сергія Шульца. Одними з перших Лізу привітали колишній чоловік-актор і їх загальна восьмирічна дочка Амелі. Марат ж зараз будує нові відносини з Ганною Сазонової - інструктором з плавання та аквааеробіки одного зі столичних клубів.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Новости