Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсія Рим епохи бароко від екскурсійного бюро Sputnik по Риму в Італії

  1. Sputnik екскурсійне бюро 197372, г. Санкт-Петербург, ул.Турістская, д. 38 Тематична екскурсія...
  2. Додати фотографії до місця
  3. Місця в екскурсії

Sputnik

екскурсійне бюро

197372, г. Санкт-Петербург, ул.Турістская, д. 38

Тематична екскурсія Рим епохи бароко від екскурсійного бюро Sputnik по Риму в Італії з описом, фотографіями, списком відвідуваних місць, які можна подивитися на карті, порадами, що взяти з собою, докладними цінами на людину або групу, із зазначенням тривалості екскурсії. Ви можете забронювати екскурсію Рим епохи бароко або ж задати питання екскурсійного бюро, зв'язавшись з ним безпосередньо.

Ви можете забронювати екскурсію Рим епохи бароко або ж задати питання екскурсійного бюро, зв'язавшись з ним безпосередньо

формування PDF

Будь ласка, виберіть орієнтацію документа


Додати відгук

Додати фотографії до місця

Інформація про екскурсію

Екскурсія по Риму епохи бароко, основні архітектурні пам'ятки, мальовничі шедеври, а також просто прогулянка по одному з найстаріших міст світу.
У XVI столітті Рим втратив свій економічний і політичний перевагу, разом з цим закінчилася і епоха Відродження. На зміну прийшов стиль бароко, назва якого походить від італійського слова «розпущений». До цього дня будівлі, побудовані в цьому стилі, є основними архітектурними домінантами міста.
Під час нашої екскурсії ми побачимо Народну площу, фонтан Треві, церква Санта Марія дель Пополо, а так же нам випаде можливість відвідати такі знакові місця, як:
площа Іспанії - знаменита площа в формі двох трикутників в центрі Риму, яка отримала свою назву по розташованому на ній Іспанському посольству;
церква Сант-Андреа-деллe-Фратте - будівництво якої почалося ще в XII столітті на самій околиці міста, пізніше виявилася вже в самому центрі столиці і була перебудована в 1653 році представником раннього італійського бароко архітектором Бороміні.
Палаццо Мадама - резиденція італійського сенату, що отримала свою назву на честь Маргарити Австрійської - дружини Алессандро Медічі, яка жила в цьому палаці. Замок був побудований в XVI столітті на місці терм імператора Нерона.
Крім того, ми відвідаємо церква Санта Марія Маддалена, фасад якої виконаний в стилі рококо, церква Сан Луїджі дей Франчезе, де знаходяться роботи Караваджо, Галерею Альберто Сордо, церква Сан Іньяціо, церква Сант-Іво-алла-Сапієнца і площа Навона. Два останніх наших пункту є роботами архітекторів Бороміні і Берніні.
Якщо ви б хотіли внести зміни в екскурсію або відвідати кілька додаткових місць в Римі, то ми зможемо заздалегідь або вже під час екскурсії трохи змінити запланований маршрут.

Місця в екскурсії

Фонтан Треві

Фонтан Треві, що примикає до фасаду палаццо Полі і займає майже всю площу перед палацом - знакове місце, повз якого не проходить жоден турист. Фонтан являє собою грандіозну композицію, що складається з декількох прекрасних скульптур. Площа Пьяцца дель Пополо В шістнадцятому столітті на перетині трьох головних вулиць Риму була утворена Площа дель Пополо (в перекладі з італійської - Народна площа). Церква Санта Марія дель Пополо Санта Марія дель Пополо - церква ордена августинців в Римі, що дала назву прилеглої великої площі. Храм був побудований неподалік від північних воріт Риму папою Пасхалій II. До цього на цьому місці стояла каплиця Площа Іспанії Площа Іспанії - одне з найпопулярніших місць в Римі серед туристів. Примикає до площі вулиця Кондотті є центром модного "шопінгу". Площа Навона На римській площі Навона постійно панує атмосфера свята, життя тут не замовкає ні на хвилину. Це одне з найпопулярніших місць міста. Овальна форма площі нагадує про античний стадіоні, який був побудований ще Гаєм Юлієм Цезарем і згодом перебудований. Поступово руїни стадіону стали будівельним матеріалом для навколишніх будинків. Галерея Альберто Сордо Галерея Альберто Сордо побудована в 1914 році і стала першим справжнім торговим центром, розташованим в історичній частині Риму - на площі Палаццо Пьомбіно (Palazzo Piombino) Спочатку назва звучала інакше - GalleriaColonna, воно зберігалося до до 2003 року. З цього моменту оновлений і реконструйований торговий центр отримав нове ім'я на честь великого італійського актора і став називатися Галерея Альберто Сордо. Фонтан Треві, що примикає до фасаду палаццо Полі і займає майже всю площу перед палацом - знакове місце, повз якого не проходить жоден турист

Написати повідомлення

Ваше повідомлення
відправлено

Новости