Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що таке Новий рік в аквапарку?

Що таке Новий рік в аквапарку? Це свято який не має меж для веселощів і розслаблюючій млості. Саме таким буде святкування Нового року в аквапарку «Лебединий»!
Що таке Новий рік в аквапарку

Забудьте про нудні посиденьки за столом біля телевізора! Ви тільки уявіть зустріч Нового року в гарячому басейні під відкритим небом з казковими сніжинками, а після - в лазні! Для цього не потрібно летіти на дорогі, жаркі курорти - все найцікавіше буде сконцентровано прямо в аквапарку!

31 грудня з дев'ятої вечора і до п'ятої ранку зустрічаємо «Старий добрий Новий рік»! Чарівний вечір будуть вести відразу троє ведучих: дует «ХБ» і Дмитро Радченко. Атмосфера танців і веселощів: водні танцполи, екстремальні гірки, сім різних саун, надувні атракціони та фотографи. І це ще не все! Піднімати градус настрою в акваторії буде кавер-бенд «Монако», а також неповторні вокалістки. За пультами Dj Koshel, Dj Antonio, Dj Nicky Martinez. А ще «Старий добрий Новий рік» - це багато-багато-багато подарунків! А перший - келих ігристого опівночі кожному гостю.
31 грудня з дев'ятої вечора і до п'ятої ранку зустрічаємо «Старий добрий Новий рік»

Для своїх маленьких відвідувачів аквапарк приготував «Новорічну казку в лебединого»! З 22 грудня тут пройдуть найвеселіші новорічні розваги і класні подарунки! Святкова анімаційна програма з хороводами, іграми в незвичайні сніжки, загадками, перевтіленнями в казкових героїв, міні-шоу мильних бульбашок, аквагримом, Твістінг і караоке! А в кінці свята Санта Клаус разом зі своїм другом Ельфом подарують кожній дитині солодкий подарунок! Після анімаційної програми діти і дорослі відпочинуть в акваторії, покатаються з гірок і продовжать заряджатися новорічним настроєм.

Запрошуємо всіх в аквапарк «Лебединий» зустріти 2018 ий рік у великій веселій компанії
Запрошуємо всіх в аквапарк «Лебединий» зустріти 2018 ий рік у великій веселій компанії! У парку водних розваг можна замовити персональний новорічне свято для вашої компанії.

Квитки в касах KVITKI BY по всій Білорусі і на сайті.
Інформація та квитки: Старий добрий Новий Рік .
Інформація та квитки: Дитячі Ялинки в аквапарку .

Що таке Новий рік в аквапарку?

Новости