Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найкрасивіші пляжі Німеччини

Преровскій північний пляж вважається одним з найкрасивіших пляжів Німеччини. Він простягнувся на 5 км в довжину і 80 метрів у ширину неподалік від курорту Преров на Балтійському морі на півострові Фішланд-Дарс-Цінгст. Через пологого заходу в море пляж особливо підходить дітям, пенсіонерам і тим, хто не вміє плавати. На спеціально відведених ділянках дозволено купатися собакам.

Крім самого пляжу туристи можуть прогулятися по прибережній смузі, яка веде прямо до колишньої рибальському селі Преров, курортна історія якої налічує 130 років.

Той, хто любить природу в первозданному вигляді, може прогулятися по лісі Дарсер Вальд і податися на популярний Західний пляж з характерними для цієї місцевості зігнутими деревами.

острів Узедом острів Узедом

На Узедоме бували і купалися Томас Манн, Теодор Фонтані і Курт Тухольських - вже в XIX столітті острів став популярним місцем для відпустки. Оскільки тут проводили літні дні в основному багаті городяни з Берліна, острів називався «Берлінським курортом».

Культурна програма сконцентрована на 42-кілометровому піщаному узбережжі: тут знаходиться 8,4-кілометрова і найдовша набережна Європи. Її оточують розкішні вілли, а також відомі курорти трьох кайзерів: Банзін, Херингсдорф і Альбек.

Оточений лісами і купальними озерами, острів ідеально підходить для велопрогулянок.

острів Рюген

Рюген - третій за площею острів Німеччини (926 квадратних кілометрів). Поряд з 60-кілометровим піщаним пляжем, тут є традиційні Балтійські замки, а також великі національні парки.

Найвідоміший і популярний пляж острова Рюген - Шааб на північному сході. Він простягнувся на 12 кілометрів і з'єднує півострова Ясмунд і Віттів. З узбережжя відкривається прекрасний вид на мис Аркона і знамениті крейдяні скелі.

Крім того, дуже популярний п'ятикілометровий пляж в Бінц. Тут представлені різноманітні водні розваги: ​​починаючи з вітрильного спорту і серфінгу і закінчуючи водним велосипедом і катанням на «бананах».

Тут представлені різноманітні водні розваги: ​​починаючи з вітрильного спорту і серфінгу і закінчуючи водним велосипедом і катанням на «бананах»

острів Хіддензе

На північний захід від Рюгена розташований мальовничий острів Хіддензе. На ньому заборонено їздити на автомобілях, а популярність свою він придбав завдяки обліпихи деревам, що ростуть всюди і, як кажуть, що володіють цілющою силою. Але справжню популярність приніс острову поет Герхарт Хауптманн, який відпочивав тут влітку у власному будинку.

Туристи особливо люблять п'ятикілометровий піщаний пляж Вітте, де берег полого йде в воду, тому відмінно підходить для дітей, які не вміють плавати, і літніх людей.

любекський бухта

Прибережна смуга Тіммендорфского пляжу знаходиться в Любекской бухті і оточена розкішними віллами. Там, як кажуть, раз у раз можна зустріти знаменитість - по крайней мере, в «Кафе віпів», або по-іншому, «Ангельська куточку» ( «Engel's Eck»). Сюди заходили Отто Ваалкес, Удо Лінденберг та Володимир Кличко.

Тіммендорфскій пляж тягнеться на шість з половиною кілометрів і є найдовшим пляжем в землі Шлезвіг-Гольштейн. Тут дрібне дно, дитячий, нудистський і собачий пляжі розташовані окремо. На заході до Тіммендорфскому примикає піщаний пляж Ніндорфа з мальовничим портом. Обидва пляжу вперше на Балтійському морі стали пропонувати доступ для інвалідів, і з тих пір п'ять плавучих безкоштовних інвалідних крісел дають можливість викупатися і людям з обмеженими можливостями.

острів Зюльт острів Зюльт

На острів Зюльт приїжджають, щоб «на інших подивитися і себе показати». Насправді ж четвертий за розміром острів Німеччини доступний не тільки для багатих людей. На піщаному пляжі довжиною 40 кілометрів змиваються кордону між підтверджений за достойну поведінку і звичайним, серферскіх і собачим пляжами. Особливо відомий пляж Буні 16 в Кампені, де знаходиться Club Rotes Kliff - місце, навколо якого обертається вся нічне життя Зюльт.

Ських західний пляж на Півночі особливо підходить для сімейного відпустки. На північному кінці Зюльт є півострів Елленбоген: це найпівнічніша точка Німеччини.

острів Йюст

Острів Йюст називають Чарівної країною. Острів тягнеться на 17 кілометрів в довжину: це самий довгий і вузький острів Східної Фрісландії.

Місцеві жителі особливо пишаються своїм піщаним пляжем, який тягнеться через весь острів. Тут можна грати, загоряти, як слід розслабитися і позбирати черепашки.

Курорт Санкт-Петер-Ордінг

Найулюбленіше туристами місце на Північному морі - це Санкт-Петер-Ордінг. Тут найдовший пляж на західному узбережжі - 12 кілометрів завдовжки, оточений загатами і рухомими дюнами. Це єдина німецька купальна зона з сірководневими ваннами.

Найпопулярніший і великий відрізок пляжу знаходиться в Ордінг, де проходять щорічні великі заходи.

острів Боркум

Найбільший остфрізскій острів знаходиться в 50 кілометрах від материка. Острів площею 31 квадратний кілометр, вважається другим за красою островом Німеччини, після Йюста. Місцевий морський клімат особливо цілюще для алергіків.

Уже з 1830 року місто Боркум офіційно визнаний цілющим курортом Північного моря. Головним місцем для купання вважається Північний пляж, звідки можна кинути погляд на відкрите море. На сході знаходиться пляж для молоді, де користуються попитом запуски повітряних зміїв, волейбол, футбол і вітрильний спорт. Рівно посередині між двома відрізками пляжу прикордонний стовп маркує саму північно-західну точку Німеччини.

острів Амрум

Амрумскіе морські пірати шокували місцевих жителів в жах: стверджують, що в 1816 році все населення острова сиділо в тюрмі. Сьогодні він виглядає більш мирним. Пляж під назвою Кніпзанд розтягнувся на 16 кілометрів в довжину і 1,5 кілометра в ширину.

Амрум складається з дюн, полів і лісів, а в 42 метрах над землею піднімається найвищий доступний для відвідування маяк на узбережжі Північного моря. З нього відкривається вид на Хернум і сусідній острів Фер.

Ще більше цікавого в нашому каналі Яндекс.Дзен. Підпишіться!

Читайте також

Новости