Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

30-31 липня в Балтійську відбудеться II-мотоконференції

I-мотоконференції, організована Союзом мотоциклістів Калінінграда і проведена вперше 31 липня 2010 року в Світлогорську безсумнівно стала одним з найяскравіших подій минулого мото-сезону.

Протягом двох днів свята гостей заходу чекала не тільки різноманітна розважальна шоу-програма, а й обговорення найважливіших питань мото-руху. Одним з таких питань є проведення і результати щорічної всеросійської акції «На дорозі всі рівні».

В цьому році було вирішено зробити захід ще більш масштабним. Організатори заявили, що свята такого розмаху в Калінінградській області не було протягом останніх трьох років. Цього разу II-мотоконференції пройде 30-31 липня в місті Балтійську, на променаді, комплекс «Балтійське узбережжі». На гостей свята чекає:

1-й день, 30 липня, субота:

Море позитиву і гарного настрою на гостинному балтійському узбережжі. Концерт, конкурси та призи, запальний стриптиз від найкрасивіших дівчат Калінінградській області, пінна дискотека, світломузичне уявлення, шоу від групи МАГІЯ РИТМУ + фаєршоу + феєрверк = кульмінація концерту, ми приготували для Вас «вибух мізків» !!! У тому числі організаторами готуються різні сюрпризи для учасників!

Нічна дискотека «HOT BEACH BIKE PARTY». Для вас всю ніч будуть працювати 2 танцювальні майданчики.

Під час заходу буде працювати додатково спортивний майданчик, де Ви зможете помірятися силами в спортивних змаганнях: пляжний футбол, армрестлінг, перетягування каната та багато іншого.

2-й день, 31 липня, неділя:

Ранкові фізичні та водні процедури. Парад кораблів в гавані Балтійська в честь Дня ВМФ. Чемпіонат області з пляжного волейболу.

З 14-00 до 24-00 ВЕРТОЛІТНА МАЙДАНЧИК: рок концерт за участю відомих гуртів в рамках фіналу відбіркового конкурсу-фестивалю "Kaliningrad in Rock", шоу програма від театралізованої групи лицарів "Легенди Старого Кенігсберга", очікується виступ групи "Настя" (Санкт Петербург), святковий феєрверк та ДИСКОТЕКА!

Цього року прибуде багато байкерів з Росії, Литви, Латвії, Польщі, Німеччини, Білорусії. Свою спонсорську підтримку в організації заходу надали компанія "HORMANN" (Німеччина) і ТОВ «ЛУКОЙЛ-Калінінградморнафта», за що їм хочеться сказати окреме спасибі!

Слідкуйте за новинами на нашому сайті http://sm39.ru/

Новости