Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Осінні салати - 60 золотих рецептів !. Обговорення на LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

  1. Салат в апельсинових кірках
  2. Салат "Бахор" з куркою
  3. Салат з грибами та оливками
  4. Салат "Узбецький"
  5. Салат з рибою і помідорами
  6. Салат з перцем і грибами
  7. Салат з кабачками і куркою
  8. Салат з грибами шарами
  9. Салат "Узбекистан"
  10. Салат "Рвана курка" з чорносливом
  11. Салат "Чубарочка"
  12. Салат "Чингісхан"
  13. Салат "Зелена богиня"
  14. Салат "Ярмарок"
  15. Салат до тушкованої картоплі
  16. Салат з кальмарами і огірком
  17. Млинцевий салат з копченою куркою
  18. Салат "Зелена галявина" з грибами
  19. Салат "Озеро" з чіпсами
  20. Морський коктейль з соєвим соусом
  21. Салат "Обожайка"
  22. Салат з копченої фореллю
  23. Салат рибний з тріскою
  24. Салат з горошком і грибами
  25. Салат з бринзою і куркою
  26. Салат з грудинкою і грибами
  27. Салат "Веселка" з курячим філе
  28. Салат "Королівський" з куркою
  29. Салат "Розбійницький" з куркою
  30. Салат з насінням і куркою
  31. Салат "Подарунок" з копченою куркою
  32. Царський салат з куркою
  33. Салат листковий з копченою ковбасою
  34. Мисливський салат з куркою
  35. Рибний торт-салат
  36. Морський коктейль з овочами
  37. Салат з риби гарячого копчення
  38. Салат з копченої качкою
  39. Салат капустяний вітамінний
  40. Салат з лісових грибів
  41. Салат з оселедцем і грибами
  42. Капустяний салат з крабовими паличками
  43. Салат з грибами і Кіріешкі
  44. Овочевий салат з рибою
  45. Салат з динею і креветками
  46. Салат з тунцем і маринованими огірками
  47. Помідори шматочками з часником
  48. Салат "Уральський простір"
  49. Салат "Обжорка" з печінкою
  50. Салат "Ульотний" з печінкою
  51. Баклажани, смажені з перцем і помідорами
  52. салат миттєвий
  53. Капустяний салат зі сметаною
  54. Помідори з цибулею
  55. Салат капустяний з кукурудзою і яблуком
  56. Салат з цвітною капустою з майонезом
  57. Свіжий салат з капусти з морквою
  58. Салат "Уралочка"

Вівторок, 25 Августа 2015 р 14:44 + До цитатника

Кулінарне співтовариство Li.Ru - Рецепти осінніх салатів

осінні салати

осінні салати

Салат в апельсинових кірках

Чи пробували Ви коли-небудь салат з апельсинової скоринки? Спробуйте приготувати такий салат на романтичну вечерю або на новорічний стіл, запевняю, він Вас приємно обрадує смаком і ароматом.

Салат "Бахор" з куркою

Смачний салатик. Дуже легкий. Я готую його з куркою, але бачила рецепти з яловичиною, ковбасою.

Салат з грибами та оливками

У салату з грибами та оливками є багато плюсів - це і пікантний смак, і гарний зовнішній вигляд, він досить простий в приготуванні. Такий салат легкий і не зашкодить вашій фігурі.

Салат "Узбецький"

Чудовий салат. Підійде і для вечері, і для свята. Дивимося рецепт і готуємо.

Салат з рибою і помідорами

Хочете приготувати легкий, дуже апетитний і неймовірно смачний салат з рибою і помідорами в домашніх умовах? Пропоную максимально простий варіант, який здивує своїм смаком.

Салат з перцем і грибами

Легкий і соковитий салат, який також просто готувати. Готую його на сімейні торжества - всім домочадцям дуже подобається. Спробуйте!

Салат з кабачками і куркою

Це дуже цікавий і оригінальний рецепт приготування салату з кабачками і куркою, і я впевнена, що ви такого точно не пробували! Адже тут кабачки будемо їсти практично сирими! Свіжо і смачно!

Салат з грибами шарами

Для салату підійдуть не тільки шампіньйони, але і будь-які інші гриби. Якщо хочете зробити салат менш калорійним, використовуйте варені гриби.

Салат "Узбекистан"

Я не знаю історії цього салату, але, думаю, вона повинна бути дуже цікавою. Назва цікаве, а смак ще краще.

Салат "Рвана курка" з чорносливом

Дуже смачний і ситний салат на святковий стіл. Чорнослив відмінно доповнює смак курки, цей салат обов'язково сподобається вашим близьким!

Салат "Чубарочка"

Салат "Чубарочка" готується з курячим м'ясом. Салат дуже ситний, але не дивлячись на це - легкий. Його можна подавати на будь-які свята, він подобається практично всім, особливо, якщо майонез смачний!

Салат "Чингісхан"

Салат "Чингісхан" досить незвичайне блюдо, в його склад входять непоєднувані інгредієнти. Головною складовою страви виступає пшенична крупа. Всі потрібні продукти для салату можна знайти цілий рік.

Салат "Зелена богиня"

Смачний і легкий салат із заправкою "Зелена богиня". Такий салат можна приготувати в будь-який час року. Він прекрасно підходить і для звичайного обіду або вечері і для святкового застілля.

Салат "Ярмарок"

Для любителів незвичайних поєднань смаків пропоную відмінний рецепт приготування салату "Ярмарок". Легкий, дуже апетитний салатик стане прикрасою вашого святкового столу.

Салат до тушкованої картоплі

Дуже простий і легкий салат до тушкованої картоплі в домашніх умовах. Капуста з огірком і зеленню відмінно поєднується з тушкованою картоплею. Ще можна подати квашену капусту або будь-які соління.

Салат з кальмарами і огірком

Салат з кальмарами і огірком - простий і легкий, цей салат - відмінне блюдо для літньої трапези. Він цілком наситить вас в спеку і не здасться таким важким, як салати з м'ясом або птахом.

Млинцевий салат з копченою куркою

Оригінальний салат, смачний, швидкий і незвичайний. Якщо у вас залишилися млинці на другий або третій день найкращий спосіб їх подати на стіл саме в складі такого салату. Обов'язково спробуйте!

Салат "Зелена галявина" з грибами

Знайшов цей рецепт на просторах інтернету - відразу привернув його зовнішній вигляд. І тут же захотілося приготувати і спробувати. Що вийшло - дивіться самі!

Салат "Озеро" з чіпсами

Цей салат "Озеро" з чіпсами в домашніх умовах я зазвичай готую влітку, - він не дуже "важкий", тому для літніх застіль підходить ідеально і змітається вмить! Обов'язково спробуйте, смачно!

Морський коктейль з соєвим соусом

Прекрасна альтернатива складним і ситним салатів на святковому столі - дивно апетитний і досить простий рецепт морського коктейлю з соєвим соусом.

Салат "Обожайка"

Цей салат "Обожайка" в домашніх умовах часто називаю "чоловічим", мені здається, саме чоловік міг придумати таке найпростіше, але дуже смачне поєднання морквини, зелені і сухарів! Рекомендую, смачно!

Салат з копченої фореллю

Такий салат з копченою фореллю в домашніх умовах готується швидко і просто, виходить смачним, до того ж, містить в собі всього лише 115 ккал на 100 грам! Так що і смачно, і не видужаєте!

Салат рибний з тріскою

Якщо ви любите не тільки смачні, але і корисні страви, тоді цей простий рецепт салату рибного з тріскою відвареної стане відмінною ідеєю для різноманітності щоденного і святкового меню.

Салат з горошком і грибами

Простий і смачний салат без майонезу. Заправляється жиром від смаження грибів. Можна використовувати не тільки шампіньйони, але і інші види грибів.

Салат з бринзою і куркою

Ділюся з вами простим рецептом салату з бринзою і куркою, він виходить дуже смачним і ніжним! Так що я просто впевнена, що вам він повинен сподобається - поєднання продуктів тут ідеальне!

Салат з грудинкою і грибами

Гарний салат на святковий стіл - виглядає дуже ефектно, можна застосувати фантазію і зробити його ще красивішим. На смак - чудовий, гриби, овочі і куряча грудка роблять свою справу!

Салат "Веселка" з курячим філе

Хочу вам розповісти, як приготувати салат "Веселка" з курячим філе - один з моїх найулюбленіших літніх салатів! Виходить дуже соковите, красиве і смачне блюдо, яке ще й мало калорій містить!

Салат "Королівський" з куркою

Цей салат "Королівський" з куркою в домашніх умовах готується дуже просто і, як показує практика, готувати його можна як на святковий стіл, так і просто щоб порадувати своїх домочадців!

Салат "Розбійницький" з куркою

От уже не знаю, чому цей дієтичний салат так називається! Моя подруга сказала, що розбійники зазвичай харчувалися тим, що зловлять. Так що уявімо, що вони зловили курку і зробили смачний салат!

Салат з насінням і куркою

Салат, який, спробувавши один раз, хочеться повторити. Дуже незвичайний смак набуває салат завдяки смаженим насінням соняшника. Пробуйте!

Салат "Подарунок" з копченою куркою

Свіжий, соковитий, смачний і неймовірно легкий салат "Подарунок" з копченою куркою в домашніх умовах готується дуже просто, так що рекомендую вам його приготувати! Відмінне частування для гостей!

Царський салат з куркою

У вас скоро день народження, хрестини чи весілля? Мені здається, цей класичний рецепт царського салату з куркою відмінно підійде практично до будь-якого застілля! Смачно, ситно і ніжно! Раджу!

Салат листковий з копченою ковбасою

Хочу з вами поділитися рецептом приготування салату листкового з копченою ковбасою, страва виходить ситне і смачне. Так що такий салат можна і для домочадців зробити, і гостям подати на свято!

Мисливський салат з куркою

Хочу з вами поділитися простим рецептом мисливського салату з куркою. Виходить блюдо пряне, соковите і дуже смачне! Легким цей салат не назвеш, але все ж перед ним складно встояти! Спробуйте!

Рибний торт-салат

Хочете здивувати гостей і близьких не тільки смаком страви, а й презентацією? Тоді спробуйте повторити рибний торт-салат в домашніх умовах. Це неймовірно апетитно і дуже красиво.

Морський коктейль з овочами

Якщо ви не уявляєте свого життя без морепродуктів на столі, тоді урізноманітнити вже випробувані страви допоможе цей простий рецепт морського коктейлю з овочами.

Салат з риби гарячого копчення

Якщо вам до душі прості в приготуванні, але смачні і незвичайні страви, тоді рекомендую звернути увагу на цей ситний і смачний салат з риби гарячого копчення в домашніх умовах.

Салат з копченої качкою

Салат з копченої качкою готується просто і швидко. Дуже смачний, ситний, не соромно поставити на стіл перед гостями, та й вам він теж сподобається.

Салат капустяний вітамінний

Салат зі свіжих молодих овочів, заправлений оливковою олією. Легкий і хрусткий салат підходить до будь-якої страви.

Салат з лісових грибів

Для любителів «тихого полювання» мій рецепт. Хоча можна придбати вже зібрані і навіть мариновані гриби. У будь-якому випадку у вас вийде чудовий салат.

Салат з оселедцем і грибами

Цей салат віддалено нагадує стару знайому оселедець під шубою, але тут скоріше навпаки - оселедець буде поверх шуби. Але смак від цього зовсім не програє, а гриби вносять свою родзинку.

Капустяний салат з крабовими паличками

Спробуйте приготувати капустяний салат з додаванням крабових паличок і свіжого огірка.

Салат з грибами і Кіріешкі

Гриби і сухарики "Кириешки" роблять салат дуже смачним і ситним. До того ж, всі інгредієнти цього салату натуральні і корисні для нашого організму. Обов'язково спробуйте!

Овочевий салат з рибою

Пропоную любителям страв без зайвого клопоту відмінний варіант - простий рецепт овочевого салату з рибою. Це корисно, апетитно і дуже смачно. Спробуйте приготувати його будинку і ви не пошкодуєте.

Салат з динею і креветками

Салат з динею і креветками нагадує про літо, оскільки він легкий і дуже ароматний, а хрусткі листя салату надають йому особливий настрій. Навіть гурмани знайдуть доречним поєднання продуктів.

Салат з тунцем і маринованими огірками

Найпростіший рецепт салату. Чомусь він дуже подобається дітям: змітають в перші хвилини. Вперше спробувала салат в Ізраїлі (але не думаю, що він відноситься до єврейської кухні).

Помідори шматочками з часником

Гострий салат з помідорами і часником. Прекрасно підійде для легкого перекусу або як доповнення до м'ясної страви.

Салат "Уральський простір"

Салат "Уральський простір" - популярне і просте в приготуванні блюдо, яке відмінно підійде для святкового столу. У салаті дуже гармонійно поєднується куряче філе, сухарики і свіжі овочі.

Салат "Обжорка" з печінкою

Дуже смачний і святковий салат без майонезу. Приготуйте салат "обжорка" з вареної печінкою.

Салат "Ульотний" з печінкою

Смачний і ситний салатик. Побалуйте себе, улюблених.

Баклажани, смажені з перцем і помідорами

Пікантні баклажани в якості гарячої закуски або салату - здивуєте своїх гостей і знайомих цією стравою. Дивимося і записуємо рецепт баклажанів, смажених з перцем і помідорами.

салат миттєвий

Ви здивуєтеся, наскільки смачним може бути цей салат миттєвий в домашніх умовах. Неймовірно просто, швидко і дуже апетитно, а головне - дуже легкий і низькокалорійний варіант.

Капустяний салат зі сметаною

Для любителів простих і корисних страв пропоную рецепт приготування капустяного салату зі сметаною, який стане відмінним варіантом вечері для тих, хто стежить за фігурою і харчується правильно.

Помідори з цибулею

Літній легкий салат з помідорів, цибулі та зелені. Низькокалорійний салат до м'ясних або рибних страв.

Салат капустяний з кукурудзою і яблуком

Перед вами рецепт легкого та смачного салату. Тут багато вітамінів і корисних речовин, при цьому дуже мало калорій. Так що ті, хто на дієті, - можете сміливо приступати до приготування.

Салат з цвітною капустою з майонезом

Неймовірно простий в приготуванні і дуже смачний салат з цвітної капусти. Курячий стегенце можна замінити будь-яким іншим м'ясом. Салат можна подавати на святковий або звичайна вечеря.

Свіжий салат з капусти з морквою

Якщо ви любите салати зі свіжих овочів, то цей рецепт саме для Вас, для більш яскравого смаку вирішила додати в цей салат дайкон - аналог редьки, вийшов чудовий салатик!

Салат "Уралочка"

Салат "Уралочка" - легкий і дуже смачний, що поєднує в собі яловичину, консервовані грибочки і болгарський перець. Салат підійде як на кожен день, так і для святкового столу. Спробуйте!

Краща подяка - процитувати запис;)

Мітки: осінні салати осінні страви салати овочеві салати

процитовано 31 раз
сподобалося:

Новости