Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Огляд актуальних знижок на бензин в Білорусі

  1. Акцизи на паливо дорожчають, а бензин дешевшає
  2. Знижки та акції на АЗС Білорусі: проста економія
  3. Белоруснефть. Супутні товари вам на допомогу
  4. Газпромнефть. Більше витрачаєш - більше знижка
  5. А-100. Для тих, хто не звик розмінюватися на дрібниці
  6. ЛУКОЙЛ. Мінус BYR600 на літрі
  7. Славнефть. Дуже високі і дуже точкові знижки
  8. Автокарта від МТБанк: додаткова знижка 3% на всіх АЗС Білорусі

Заправити улюблений автомобіль для багатьох з нас дуже буденна процедура: залив і забув. Але як виявилося, найважливіше проходить повз нас - значні знижки, які на постійній або сезонної основі з'являються на АЗС Білорусі.

Спеціально для тих, хто хоче заправлятися з розумом, ми підготували огляд акцій, що діють як в окремих мережах, так і по всій країні. Чи можемо заздалегідь порадувати - заощадити зможуть абсолютно всі автолюбителі. Причому до 13% від чека.

Отже, поїхали!

Акцизи на паливо дорожчають, а бензин дешевшає

З 16 березня 2016 року ставки акцизів на бензин і дизельне паливо в Білорусі зросли на 50%. На щастя, на вартості палива для автомобілістів нововведення безпосередньо не позначилися.
Це пояснюється, по-перше, тим, що питома вага акцизів становить відносно невелику (до 21%) частку в загальній вартості палива. А по-друге, при значному падінні вартості нафти, ціна палива в Білорусі давно не зменшувалася. За рахунок цього у АЗС утворилася своєрідна «подушка безпеки», яка зараз дозволяє не тільки утримувати ціни, але і проводити цінові акції в боротьбі за клієнта.

Знижки та акції на АЗС Білорусі: проста економія

Так, на даний момент ви можете скористатися спецпропозиціями і заощадити до 10% від вартості палива. Білоруські АЗС радую не тільки постійно діючими знижками, але і сезонними бонусами.
Отже, на яких же заправках нагодувати залізного коня можна найвигідніше?

Белоруснефть. Супутні товари вам на допомогу

Тим, хто заправляється «95 им» на АЗС Білорусьнафта до кінця березня готові надати 3% знижку. Якщо ви заправляєтеся іншими видами палива, то маєте шанс заощадити від 1% до 3%, за умови, що місяцем раніше ви купували на згаданих заправках будь-які супутні товари. З довгострокових перспектив - знижка від 1% до 3% для тих, хто в березні купить в пунктах обслуговування компанії супутній товар на суму не менше 200 000 рублів.

Газпромнефть. Більше витрачаєш - більше знижка

Знижки на АЗС Газпромнафти можна отримувати постійно в рамках програми лояльності. Причому, чим більше витрачена сума, тим істотніше дисконт. розмір знижки безпосередньо залежить від витраченої суми.

Знижки по карті лояльності Сума покупок на АЗС в попередньому місяці 2% менше 1 073 999 рублів 2,5% від 1 074 000 до 2 396 999 рублів 3% більше 2 397 000 рублей + 1% до знижки в День народження клієнта

При цьому до кінця березня Газпромнефть «Заправляє Скид». Скажімо прямо, умови отримання дисконту не найпростіші. Для отримання знижки необхідно купити 25-50 л будь-якого палива (не частіше 1 разу на добу) і зібрати заправки з одним номером картки лояльності «Разам з намi» на суму 50 літрів. Виконання цих умов дає право на одноразову заправку 25 л будь-якого виду палива зі знижками, зазначеними в таблиці.

Вид палива Сума знижки з 1 літра палива, рублів АІ - 92 2 000 АІ - 95, G- Drive 800 АІ - 98 1 500 ДТ 2 500

А-100. Для тих, хто не звик розмінюватися на дрібниці

Компанія А-100 вирішила суттєво поповнити свою клієнтську базу і пропонує відразу 10% знижку на паливо будь-якого виду до кінця березня 2016 року в рамках акції «Зніжка за Давер». Для отримання знижки потрібно відправити SMS на номер +375447033033 з текстом А100 (без пробілів) і показати отримане повідомлення «Атримана зніжка 10% на паліва ў сетци А100 на ўвесь сакавік» оператору при розрахунку.

ЛУКОЙЛ. Мінус BYR600 на літрі

До кінця місяця на АЗС компанії ЛУКОЙЛ можна заощадити по 600 рублів з кожного літра палива при покупці від 10 літрів АИ-95, АІ-92, ДТ-З-К5. А також знижка 600 рублів з кожного літра палива при покупці від 10 літрів ДТ-З-К5 ЕКТО по суботах і неділях.

Славнефть. Дуже високі і дуже точкові знижки

До 1500 рублів на кожному літрі у вихідні та святкові дні можна заощадити зі Славнефтью на АЗС № 25, 29, 39, однак до кінця акції «Гарячі вихідні» залишилося 3 дні. Для отримання знижки необхідно пред'явити чек за покупки (крім алкогольної і тютюнової продукції), вчинені на будь-якій АЗС «Славнефть» протягом поточного тижня (понеділок - п'ятниця). Знижка не поширюється на дизельне паливо ДТ-З-К5, клас 2.

Якщо до 27 березня заправка вам не потрібна, то в запасі залишаться ще 4 дні до кінця березня, протягом яких на всіх АЗС «Славнефть» можна отримати знижку в розмірі 1 000 рублів з кожного літра при покупці від 20 л палива і 500 рублів при купівлі 10 л палива в рамках «Все хороше ще ближче». Акція діє на всі види палива, за винятком ДТ-З-К5, клас 2. Дисконт також буде надано на АЗС № 7, 21, 29, 39, 44, 99 при купівлі бензину.

У доступному для огляду майбутньому (тобто в квітні 2016) знижка 1500 рублів з 1 літра будь-якого виду палива (за винятком палива дизельного ДТ-З-К5, клас 2) буде доступна на АЗС №73 (м.Мінськ, Козлова пров., 9 / А).

Автокарта від МТБанк: додаткова знижка 3% на всіх АЗС Білорусі

Втім, відстежити всі актуальні знижки на АЗС і умови їх надання не так просто. Однак в Білорусі існує і можливість гарантовано заощадити мінімум 3% на паливі на абсолютно будь-якій АЗС. У цьому допоможе Автокарта, перша в Білорусі банківська карта для автолюбителів, що дає право на:
• cashback (повернення грошей на карту) 3% від суми будь-яких покупок на всіх АЗС в Білорусі і по всьому світу
• cashback до 10% від обслуговування автомобіля в мережі партнерів, в число яких входять автоцентри, страхові компанії, автомийки, шинні центри, продавці запчастин, таксі, автошколи, компанії придорожнього сервісу
• cashback 1% за будь-які покупки з використанням карти як в Білорусі, так і за кордоном.
Cashback повертається на вашу карту «живими» грошима і може бути витрачений на будь-які покупки, без обмежень.
Крім того, знижки по АВТОКАРТИ підсумовуються з усіма акціями та привілеями дисконтних програм і карт лояльності самих АЗС. У підсумку, ваша сумарна економія витрат на паливо може скласти 4-13% або навіть більше, в залежності від умов надання знижок в кожній конкретній мережі АЗС.

Ви можете провести «тест-драйв» картки протягом 3 місяців (за умови поповнення на 250 000 руб.) І оцінити всі її переваги. Замовте АВТОКАРТИ безкоштовно, заберіть її в відділенні МТБанк і скоротіть свої витрати на авто.

Замовте АВТОКАРТИ безкоштовно, заберіть її в   відділенні МТБанк   і скоротіть свої витрати на авто

Отже, на яких же заправках нагодувати залізного коня можна найвигідніше?

Новости