Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Щасливцеве - Арбатська Стрілка 2019

  1. Житло в Щасливцево 2019
  2. Відпочинок в Щасливцево, розваги 2019

Відпочинок на Азовському морі на Арабатській Стрілці - затребуваний напрямок серед туристів України, Білорусі. Арабатська Стрілка включає три селища - Генічеська Гірка, Щасливцеве, Стрілкове. Відрізняються інфраструктурою, морем, об'єктами розміщення.

Щасливцеве - серце Арабатської Стрілки, межує з Генгоркі і стрілецьких. Море - середньої глибини, захід пологий, берег піщано-черепашковий. Вода на Арабатській Стрілці прогрівається швидше Чорного моря. Головна особливість відпочинку в Щасливцеве - наявність гарячих цілющих джерел. Результат - відпочинок в Щасливцево практикується цілий рік. Відпочинок в Щасливцево взимку пропонує недорого, поруч з природною пам'яткою.


Житло в Щасливцево 2019

Житло Щасливцеве надає у моря, на другій лінії, через дорогу. Вибираючи відпочинок в Щасливцево на Арабатській Стрілці, вивчайте розташування житла щодо дороги. Відправившись з дітьми, рекомендуємо вибирати відпочинок в Щасливцево біля моря. Ціни будуть вище, але безпеку пішохода - понад. Влітку транзитна дорога Арабатської Стрілки жвава, наявність пішохідних переходів захищеність не гарантує. Відпочинок в Щасливцево недорогий через дорогу від моря, ціни знижують через розташування.

Популярне житло в Щасливцево:

  1. Бази відпочинку Щасливцеве - спадщина радянського минулого. Частково отримали реновацію, готові зустрічати невимогливих гостей за помірну плату.
  2. Пансіонати в Щасливцево переважно приватні, середніх розмірів. Номери будуються в 1-2 поверху, поруч - басейн.
  3. Приватний сектор зосереджується в центрі і здає номери для сімей і компаній. На території надаються альтанки для гостей.
  4. Готелі Щасливцеве представляють новий вид сезонного житла. Готелі відрізняються від баз відпочинку Щасливцеве рівнем сервісу.

Ознайомитися з варіантами житла для відпочинку в Щасливцево можна за посиланням - відпочинок на Арабатській Стрілці .

Популярне житло Щасливцеве недалеко гарячих джерел:

  1. «Експрес» - перша лінія, ціни вище середніх, сервіс на рівні; територія: природне озеро, лебеді, басейн, дві столові, відмінне харчування.
  2. «Комфорт Плюс» - спокійний відпочинок, 300 метрів і туристи у моря, ціни рівня стандарт, напівлюкс. Дитячий майданчик, доступ до інтернету.
  3. «Едельвейс» - 5 хвилин до пляжу, сімейний відпочинок недорого, їдальня, кухні для самостійного приготування їжі.
  4. "Золоті піски" - перша лінія, відпочинок в Щасливцево недорого, економ, стандарт номера, ціни доступні;
  5. «Альбакор» - у моря опинитеся через десять хвилин ходьби. У кожному номері вигоди, загальна кухня, парковка.

У кожному номері вигоди, загальна кухня, парковка

Відпочинок в Щасливцево, розваги 2019

Відпочинок в Щасливцево насичений активностями. Розвинена інфраструктура Щасливцеве сприяє популярності відпочинку. У Щасливцеве присутній ринок продуктові магазини, кафе, атракціони для дорослих, дітей.

Відпочинок в Щасливцево урізноманітнюють атракції:

  • Сафарі-парк - територія 2 гектара, сто видів птахів, тварин.
  • Луна-парки - в Щасливцево, другий в Генгоркі;
  • Аквапарк «Оазис», розташований на початку Щасливцеве, побудований в 2017 році.

Ціни на відпочинок в Щасливцево 2019

Відпочинок в Щасливцеве - пансіонати, бази відпочинку, готелі, комплекси відпочинку. Житло в Щасливцево недорого - приватний сектор. Садиби, домоволодіння, дачі пропонують відпочинок в Щасливцево недорого біля моря, на першій-другій лінії. Ціни залежать від умов, розташування житла, наявності басейну, їдальні, виходу до моря.

Ціни на відпочинок в Щасливцево 2019, грн. / Чол .:

Тип житла

ціни

пансіонати Щасливцеве

250

Готелі Щасливцеве

400

Бази відпочинку Щасливцеве

200

Приватний сектор Щасливцеве

150

Відпочинок в Щасливцеве - оздоровлення, свіже повітря, море без медуз. портал More.ks.ua розміщує повну базу туристичних об'єктів, ціни, фото, відгуки телефони адміністрації без посередників.

Новости