Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Приморському Посаді (Примпосад), ціни 2019, Приморський Посад бази відпочинку, готелі, море, пляжі

  1. Географічні розташування
  2. Приморський Посад - особливості курорту, пляжі, море
  3. Приморський Посад житло і ціни 2019
  4. Приморський Посад - розваги

Приморський Посад, або як його скорочено називають Примпосад, - курортна зона в Запорізькій області. Відпочинок в Приморському Посаді - це відпочинок на березі теплого Азовського моря.

Тихий і спокійний відпочинок Приморський Посад пропонує своїм гостям. Сюди охоче їдуть сім'ї з дітьми. Море в цій місцевості дрібне, з пологим дном, а людей небагато, тому діти завжди на виду.


Відпочинок в Приморському Посаді недорого! Ласкаво просимо в пансіонат біля моря ... читати далі
Здається будинок для компанії з 8-9 чоловік. Будинок розташований в Приморському Посаді. Поруч - пляж ... читати далі
«Три кити» - це сучасна база відпочинку в курортному селі Приморський Посад в Запорізькій області. читати далі

Географічні розташування

Село Приморський Посад географічно розташовується на території Приазовського району Запорізької області України. Відстань від обласного центру - міста Запоріжжя - 165 км. Найближчий місто Мелітополь знаходиться на відстані близько 40 км.

Приморський Посад - особливості курорту, пляжі, море

Відпочинок в Приморському Посаді має ряд особливостей. Примпосад володіє кліматичними і бальнеогрязевими ресурсами. Тут сприятливими природні умовами. Поєднання морського і степового повітря, велика кількість сонячного випромінювання, тепла морська вода, черепашково-піщані пляжі, запаси мулових грязей з лиманів, мінеральна сірководнева вода. Все це рекреаційні ресурси цього невеликого курорту під назвою Приморський Посад. Тут екологічно чисте навколишнє середовище (поблизу немає промислових підприємств). Відпочинок в Приморському Посаді - це пляжний відпочинок далеко від шуму і метушні.

Тут немає переповнених пляжів з великим скупченням людей і безліччю атракціонів на кожному кроці, незліченної кількості кафе, ресторанів і галасливих дискотек, якими рясніють популярні азовські курорти. Відпочинок в Примпосад відрізняється розміреністю. Курорт небагатолюдний, тому навіть в розпал сезону - липень-серпень - завжди можна зайняти місце ближче до берега.

Приморський Посад житло і ціни 2019

Відпочинок в Приморському Посаді 2019 - один з бюджетних на Азовському узбережжі. Ціни радують своєю демократичністю. Зняти житло можна від 100 гривень з людини і вище. У крокової доступності від узбережжя - пансіонати і бази відпочинку Приморського Посада. Вони володіють всією необхідною інфраструктурою: дитячими майданчиками, парковками, кафе і столовими, спортмайданчиками, столами для настільного тенісу та більярду. Також запрошує на відпочинок в Приморський Посад приватний сектор. Житло у приватників обійдеться недорого, особливо зі зручностями на території. В останні роки прибережна зона курорту забудовується новими комплексами. В залежності від уподобань можна зняти не тільки кімнату, але і цілий будинок під ключ, причому досить близько до побережжя. Деякий житло в Приморському Посаді розташоване всього в 50 метрах від морського узбережжя.

Приморський Посад - розваги

Під час відпочинку не дадуть занудьгувати гостям пляжні розваги. На узбережжі працюють надувні гірки, катамарани, гідроцикли, банани, плюшки. Також популярна рибалка. Придбати свіжі овочі і фрукти, домашню продукцію, необхідні товари можна на місцевому ринку і в торгових точках.

Приморський Посад на мапі Запорізької області

Новости