Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Кучугури. Готелі та мотелі в Кучугури. Відпочинок в Кучугурах в 2019 році. Готелі в Кучугурах. Азовське море. Ціни на готелі, бази відпочинку, приватний сектор. сем

  1. Повний список готелів: Кучугури

Ідеальне місце для літнього сімейного відпочинку з дітьми на Азовському узбережжі - курортне селище Кучугури на Таманському півострові.

Судячи з відгуків туристів, Кучугури - одне з найбільш економічних місць відпочинку в Росії. В околицях селища багато чистих, відокремлених диких пляжів, на які можна потрапити пішки, або на автомобілі. Кучугури - це тихий і спокійний відпочинок далеко від міської суєти. У селищі Кучугури завжди можна недорого купити свіжі фрукти і овочі.


Повний список готелів: Кучугури

Зея - санаторно-оздоровчий центр

Санаторно-оздоровчий центр цілорічного дії являє собою багатофункціональний комплекс, що ідеально підходить для індивідуального, дитячого та корпоративного відпочинку, проведення спортивних і оздоровчих програм, свят і вечірок.

ASTERI - готель ASTERI - готель

Гостьовий будинок "Астері" це прекрасний оазис Таманського півострова знаходиться майже в центрі сел. Кучугури в 7-ми хв. ходьби від облаштованого пляжу з чистим кварцовим піском і в 5-ти хвилинах ходьби від центру, ринку. Набережна селища складає 5 км. Поруч в 2-х, 3-х км. від готелю, знаходиться вулкан з лікувальною гряззю. При в'їзді в селище чудовий персиковий сад, черешневий сад і виноградники, з п'янкими ароматами свіжозірваних фруктів, добре доповнюють продуманий відпочинок для дітей і романтиків.

ЗАЛИВ - база відпочинку ЗАЛИВ - база відпочинку

Унікальне місце на узбережжі ... Золоті піщані пляжі, подвійний ефект морської води, персикові сади, виноградники, дині та кавуни, знамениті Таманського вина, все це складає славу цього, воістину, райського куточка.

Зея - база відпочинку Зея - база відпочинку

Зея - база відпочинку з термальними джерелами пропонує тури вихідного дня (3 дні / 2 ночі).
Тур вихідного дня (самостійний заїзд). Вартість 3 600 рублів з людини. 3 дня / 2 ночі.
Заїзд в п'ятницю о 12:00. Виїзд в неділю о 16:00
У вартість включено:
- Проживання в стандартних номерах,
- Комплексне харчування,
- Купання в басейнах.

БЛАКИТНА БУХТА - база відпочинку БЛАКИТНА БУХТА - база відпочинку

Наша база відпочинку «Блакитна бухта» розташована на півдні Росії в сел. Кучугури Краснодарського краю, всього в 100 метрах від узбережжя і живописного піщаного пляжу Азовського моря. Ось уже 10 років база радо приймає відпочиваючих з різних куточків Росії. Замість готелів, приватного сектора, пансіонатів, санаторіїв, і іншого житла, знаючі люди вибирають саме нашу базу відпочинку на березі Азовського моря. Їх тягне до нас комфорт, недорогі ціни та тепле море. І, звичайно, свіжі і недорогі фрукти. Безумовно, величезну роль грає турботливий і привітний персонал. Саме тому багато хто з наших гостей приїжджають до нас відпочивати з дітьми багато років поспіль.

АЛЕКС-база відпочинку АЛЕКС-база відпочинку

База відпочинку "Алекс" знаходиться в невеликому сел. Кучугури, на узбережжі теплого Азовського моря. У центрі селища розташований невеликий ринок, де можна недорого купити свіжі овочі, зелень, фрукти, різноманітність і високу якість яких припадуть до душі навіть самому досвідченому цінителю. Тут же можна придбати сувеніри та пляжні приналежності.

2500 - готель 2500 - готель

Приватний готель "2500" знаходиться в центральній частині селища Кучугури, який розташований на мальовничому березі Азовського моря, в 5-6 хвилинах неквапливої ходьби від шикарних піщаних пляжів.

3250 - гостьовий будинок 3250 - гостьовий будинок

Гостьовий будинок "3250" надає вам відпочинок в затишних номерах, які обладнані всім необхідним, щоб відчувати себе як вдома з безкоштовною автостоянкою і відеоспостереженням всього периметра - безкоштовно. Гостьовий будинок знаходиться в 400 метрів від узбережжя. Чудовий пологий спуск надасть можливість швидко і безпечно спуститися до моря з маленькими дітьми.

ПЕТЕРБУРГ - готель ПЕТЕРБУРГ - готель

Готель "Петербург" розташований на березі моря в селищі Кучугури, в провулку Приморському, в 100 метрах від пляжу - виходити з готелю можна в купальниках, плавках. Вхід на піщаний пляж пологий - без спусків і підйомів, без крутих сходинок, як на центральному пляжі. Правда на території нашого пляжу немає розваг - парашутів, скутерів, "бананів", "тарзанок". Зате у нас набагато менше народу, немає дзижчання моторів, більш тихо і більш чисто на піску і в море.

2490 - гостьовий будинок 2490 - гостьовий будинок

Гостьовому будинок "2490" розташований на Таманському півострові в селищі Кучугури на березі Азовського моря. Готель - одноповерхова. У кожного номера окрема тераса. Велика територія розташовує до спокійного відпочинку. Чудовий квітник перед кожним номером не залишить нікого байдужим. За жвавою дітворою на дитячому майданчику зручно спостерігати, розслабившись в альтанці.

2497 - гостьовий будинок 2497 - гостьовий будинок

Пропонуємо комфортний відпочинок, проживання в приватному секторі в одноповерхових котеджах за мінімальними цінами в 250 метрах від берега моря.
Котеджі розташовані на велику територію, що озеленює виноградними альтанками, фруктовими деревами і величезною кількістю квітів.

4224 - гостинний двір 4224 - гостинний двір

Гостинний двір "4224" двоповерховий будинок знаходиться в 50 метрах від моря. З вікон відкривається вид на море. В глибині території розташований внутрішній дворик, в центрі якого знаходиться фонтан з пісяючого хлопчика. Навколо фонтану розташовуються клумби з квітами, а сам фонтан в темний час доби підсвічується спеціальними ліхтарями.

У МИКОЛИ - гостьовий будинок (Відео) У МИКОЛИ - гостьовий будинок (Відео)

Гостьовий будинок "У Миколи" знаходиться в 5 хвилинах ходьби від пляжу на Азовському морі. Найближчий продуктовий магазин знаходиться в 2-х хвилинної досяжності, а селищна ринок і інші магазини в межах 5 хвилин ходьби.

4051 - гостьовий будинок 4051 - гостьовий будинок

Гостьовий будинок розташований в 10 хв. ходьби від моря. Для розміщення пропонуються 8 трьох-, чотирьох-, п'ятимісних стандартних номерів і один двокімнатний номер на 6 осіб. У кожному номері є кондиціонер, холодильник, телевізор, душ з гарячою і холодніше водою, зручні меблі.

БРИЗ - пансіонат БРИЗ - пансіонат

Пансіонат «Бриз» вдале місце для бажаючих поринути в атмосферу незабутнього, далекого від повсякденної суєти відпочинку на березі Азовського моря в курортному сел. Кучугури.

Повний список готелів: Кучугури

Новости